Hajnalok hajnalán...

Itt csak anya látszik 

Nagyon jók a képek!!!!Készül a bélyegződ?Nemsokára itt a karácsony!!!De szeretnék egy igazi festményt a művésznőtől!!!
Gondolom más is szívesen feltenne egyet a falra!!!És HÁT PERSZE!!!!!!
Ildikó!!!!Az az utolsó 2 alakos kép,milyen jó lenne,ha kinyomtathatnám!!!!!!

A hőstenor!!!Nézzétek meg mindenképpen!!És Biri Hunani lánya is!!!!!!!!
Itt a Koreai Filmfesztivál,ne hagyjatok egyedül!!!3 filmre megye:az irodalomkedvelő nagyik,A mester és a halász és a búvárnőkről szólóra.Majd jövök este. 
Paggy, a bélyegzőm még sehogysem áll, a régi van meg, de hát jobb hiján az is jó.

Paggy, a mostani képeim hajnali fél 6kor készültek, de olyan gyorsan mentek a felhők, hogy alig győztem elkapni egy egy pillanatot! Amit igazon akartam volna, amíg kinyújtottam a kezem már el is ment odébb...

Köszönöm az engedélyt.
és tudtuk nézni. Felvették, újranézhető.
/Már csak pár db.maradt,mert tegnap vittem Lillának is 3-t,ma elvettem 3-t,még így is rengeteget evett belőle.
//mondtam neki,hogy nem fogom ápolni,ha levágják a lábát vagy tolószékes lesz,ha legalaább valamennyire nem diétázik-de hiába.Most sajnálja magát , "ÉN MÁR ÖREG EMBER VAGYOK-délig pizsamában mászkálhatok,sok mindent megtehetek.Hú,de mérges voltam!!!!.Ma kaptam tőle egy csokor gerberát-csak úgy-DE NEM KERESETT HOZZÁ VÁZÁT,amíg én az udvaron voltam,hanem beletette egy vödör vízbe.-Ez már nem az én dolgom-mondta
Jól elkalandoztam.Tehát bejöttek a tanítványomék
és elúszott a napom.Most itt vagyok.
És könyvtárba,vásárolni jár.Még próbálgatja az új életét.Ami viszont feldühít,hogy bár nagyon szereti a lányomat és ő is őt,nem akar segíteni neki a nagy kertjükben.És nem azért mert fáradt!!!Fene tudja miért nem?Talán ,mert "egyék meg ,amit főztek"azaz a nagy kertet.Nem tudom.Tegnap isteni volt Lillával-villamosoztunk az uszodába,majdnem elkéstünk,almát és kekszet majszoltunk+ ő még a titkos 3 vajkaramellát
Szóval jó volt.

Kedves Rita!Hát ez már csak így van,hogy sokat betegeskedik a kicsike,amíg meg nem szokja a szervezete az összes ottani vírust és bacit.Nagyon-nagyon édes Lilyke,amikor mosolyog!!!
,nem írok.majd,ha tényleg rendesen javul és láthatom többet a lányomat és Lillát.BÁR!!!!a nászasszonyom most szanatóriumba megy 3 ,hétre,így én viszem heti 2x Lillát úszni.
Nekem muszáj valami "teremtéssel" elfoglalnom magam majdnem 66 évesen.Lilla már nagylány-meg egyebek...,a kutyáim......Szóval,nem szeretnék búskomor lenni!Nagyon jó,hogy vannak az embernek barátai is.Meg persze és nem elhanyagolhatóan van PÁROM.Mindketten kicsit öntörvényűek vagyunk.Nem nagyon változtunk alapvetően a 32 év alatt.De így jó nekünk.
Igazad van a saját borotvával!!!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 27 vendég