f.ági írta:Kedves Lányok!
Sok minden volt ami miatt nem jelentkeztem, de jött a "sugallat"![]()
messziről, hogy kapjam már össze magam és ideje volna normál életet élni, igy itt vagyok.
Most csak pár kép erejéig azt hiszem, olvasás még későbbre hagyva jelen állás szerint, de nagyon igyekszem. Hátulról kezdem, mert azt hiszem lassan több, mint eg yhónapja nem voltam.
Lótusz napok ismét Szegeden, ahol a Konfúciusz Intézettel ismét kint voltunk és kalligráfiát, festészetet "oktattunk".
Első nap vége hulla fáradtan egy kép erejéig az alvó lótuszok és a kedvenc mocsári ciprusom előtt.
Második nap első fél órája, amikor mindenkiről készült kép. Életemben nem kaptam ilyen instrukciókat, hogy : fejet fel, tokát be, mellett ki. Úgy röhögtünk ezeket hallva, hogy majd leestünk az ecsettel együtt a székről. Velünk szemben volt egy könyvárus pasi, annak meg a hallottak után majd kiesett a szeme.![]()
Pár kép a legújabbtól visszafelé.... Kint a Füvészkertben ott volt tanár úr is, itt élőben már mivel másként látszanak a képek elmondta a hibákat, mi miatt, mivel nem él a kép úgy ahogy ő szeretné a legutolsó óránk a sziklák megelevenitése volt.
Amúgy nagyon tetszett neki a részletesség, kidolgozás, de ez a fontos dolog hiányzott belőle sok képnél.
Ezek megint megosztó képek lesznek, de hát ez a kinai festészet. Mindegyik kép nagyon nehéz volt. Nem is csinálták meg sokan.
Nem tudom Ramosról irtam-e, hogy kozmetikusnál voltunk? Azért teszek be egy képet róla.
Most csak ennyi, de legalább már itt vagyok. Mindenkinek ölelés!
Csinosak vagytok.