Kata, hogy van Samuka? Remélem a vérnyomása ugyan olyan jó és végre kicsit fellélegezhetsz.
Jó ötlet Ritától a rövid séta, mikor csak kimentek, akár 10 percre is.
Az albérlőkkel kapcsolatban: Én adok mindent a lakással együtt. Függöny, ágynemű, párna, paplan, takaró, hajszáritó, konyhai felszerelések…. Volt, hogy törölközőt is kértek, mert erasmusos diákok voltak és igy nem terhelték a bőröndöt vele. A lakásba csak költözni kell a ruháikkal.
A mostani költözős leányzó szobájába amikor a mosógéppel vacakoltunk és ott voltunk a nyitott ajtón benéztem. Nem kukkoltam, de nyitva volt. Lecserélte a sajátjára az ágyneműjét, hát ne tudjátok meg milyen gyönyörű volt! Ők nagyon szépen rendbetartották a lakást. Remélem a srác akit választ maga mellé ők is azt fogják folytatni….
Paggy, Kobak hogy áll az orvossal?
Elgondolkodtam a heti bevásárlás listád után, hogy azért milyen jó dolga van a párodnak a finom hazavárós vacsikkal. Örül is neki biztos, aztán gondolom gyors be is falja, mert farkas éhes. Visz magával enni is gondolom azért, mert egész nap tényleg kopogna a szeme az éhségtől. Nagyon jól nézett ki az eper amit vettél.
Keveset olvastatok tőlem bárminemű nevezzük politikával, vagy az élet nagy dolgaival kapcsolatos hozzászólást. Nem azért, mert nincs talán véleményem, csak nem terhelem az agyam velük, mert változtatni úgysem tudok rajta. Ezért is szeretem Paggy olvasni a véleményed az ilyenekről.
Nem teljesen a témába vág, de eszembe juttatta azokat a lakásokat, amiket pici pénzért elad a bank az ottlakók feje felöl a hitel nemfizetése miatt. Volt ismerősöm aki elvált a férjétől és csak igy tudott lakáshoz jutni a lányával. Azt kevesen tudják, hogy pl. ebben az esetben az ottlakót neki kell kitennie. Hát rémálom az elm utcában….
Várkonyi Andreán meg Gyurcsányon már csak mosoylogtam. Mindkettőről megvan a véleményem és nem igazán pozitiv. De hát legyen e z az én problémám. Itthon ha a férjem politizálásba kezd, a fiamnak csak anynit kell mondania, hogy Dobrev Klára – és abbahagyja.
Én jún. 22-én kapom a második oltást. Csak remélni tudom, hogy nem lesz erősebb a mellékhatás, mint ami most volt. Vagyis remélem egyáltalán nem lesz semmi, ami perzse az én esetemben csoda lenne.
Rita, amikor felteszed a képeket Lilykéről, mindig elámulok az értelmes arckifejezésein. Jól nézel ki vele a fotón! Szegény Lilyke, négy szuri a combjába. Belegondoltam, ha én kaptam volna. Még rágondolni is borzalmas. Brrrr. Olyan jó, hogy kint tudsz lenni vele! Jót mosolyogtam a postásos irásodon. Hát az a toliga nem semmi. Egész nap húzni és tolni. Nem egyszerűbb lenne a bicikli szegényeknek? Mondjuk ahány ház, annyi szokás…
Rita ott is vannak „ divat” márkák cipőknél, amik a lábukat és tartásukat hivatottak jóvá tenni? A mi időnkben a fiamnál a Siesta cipők voltak a nagyon jók.
A futó szomszédon amit először megláttam a tetoválása volt, aztán meg a szép piros cipője.
Az a zabkeksz nagyon finom lehet! Olvasni is rossz volt, hogy Zsuzsi úgy mutatta meg a testvérének Lilykét, hogy kiemelte pár méterre a babakocsiból.
Az meg már tényleg őrület, hogy azon agyalnak emberek, hogy ha nem azt az oltást kapta amit ő, akkor megáll a világ. Mondjuk nekem is volt olyan vendég, hogy ha nincs oltva aki ott van az üzletben, akkor megvárja, hogy olyan legyen, aki már megkapta.
A tengeliceket azonnal kiszúrtam! Ma este egy szajkó volt a fán. Pont itt voltam a gép előtt, gyors szóltam is a páromnak. előtte meg cinege kereste a kaját az ablakban. A kis éhenkórászok.
Lányok, semmi mosolygó fej, hahota és egyebek nincsennek, mert wordbe irtam meg, nézve az irásotok, ott meg nem úgy adja utána vissza. Igy gondoljátok oda, ahova illene.