Sziasztok Kislányok! Hétvége van, újból tudok jelentkezni. Hétvége a "szabadnapom", ekkor egész nap a fiamnál vagyok, így
van időm a neten csüngeni.
Kata, jól láttad, a csúszdát is nagyon szereti Lilyke. Ez bizony kétemberes munka egyelőre. Egy felmegy
vele, a másik meg lecsúsztatja.
Online rendelték a fogkefét. Minden baba dolog, ami nagyon jó, boltban nem kapható, de ezt most nagyon
komolyan mondom. Olyan dolgok vannak, a neten, amikről nem is tud az ember, hogy létezik.
Én is hozok még felhőképeket, bár mostanában csak esik, meg esik, meg fúj a szél és hideg van.
Igen, a kőrisre gondoltam! Köszi!
Persze, az altatás is simán megy. Jól összeszokott páros vagyunk már.
Milyen jó, hogy nekiduráltad magad! Szép kenyérke lett a jutalmad. Igencsak jól néz ki, biztosan finom is
volt.
Jövő hét keddre nagyon drukkolok nektek! Remélem, gyorsan meggyógyul Samuka! Nagyon levitte a gyógyszer
a vérnyomását.
Emlékszem az egyen zöld kabátotokra, és arra is, hogy Ági is megmutatta a magáét. Imádom ezt a színt.
A második kenyérke is nagyon gusztusos lett kívül is és belül is. Másabb lisztből vagy arányokkal csináltad, mint
az előzőt?
Palacsinta! Jó, hogy eszembe juttattad. Régen sütöttem már.
Ildikó, örülni fogok a kiskerti növényekről készült fotóidnak. Én már olyan régen kertészkedtem, pedig valamikor
nagyon szerettem. Akkor hagytam abba, amikor már csak magamnak ültetgettem volna. Ahhoz nem volt kedvem.
Most a volt férjem műveli nálam a kertet. Az a föld, amin a közös építésű házunk áll (a válásunk után ő marad
benne), nem volt olyan jó minőségű, mint az, ami az én kertemben van. Örültem neki, amikor kitalálta, hogy
művelné, mert így mozgás van a ház körül, nincs teljesen magára hagyva. Nyírja is a füvet, meg fákat is akar
bele ültetni- Mondtam neki, hogy szabad kezet kap.
Úgy emlékeszem, hogy egyszer már tettél be fotót a hagymavirágodról, de lehet, hogy tévedek. Nagyon szép!
Jó ég! Most olvasom, hogy Kata tornádóról ír! Meg károkról! Látszik, hogy nem vagyok jelen a neten. Mindjárt
utána nézek.
Paggy, neked is drukkolok, hogy minél hamarabb meggyógyulj! A dupla frézia gyönyörű, nézegesd minél többet.
Az öröm is gyógyhatású.