Nektek pedig kellemes húsvétot!Paggy

A húsvéti kép holnap jön mézeskalács formájában.
 Szép napot kívánok!
 Szép napot kívánok!Három kis nyúl ül a réten,
mesebeli faluszélen.
Előttük egy halom tojás,
Húsvét táján ez így szokás.
Boldog Húsvétot Kívánok!

Szép napot kívánok!
 Szép napot kívánok!

Angliából.
  Angliából. 

Irigyellek a dinnye-mangó kombinációért.A bundáskenyeret gluténmentes/seízű/ lapból megcsináltam-finom lett.Nekem nem tetszik a tojásos fényfűzér.Köszönöm a képeket.
 Irigyellek a dinnye-mangó kombinációért.A bundáskenyeret gluténmentes/seízű/ lapból megcsináltam-finom lett.Nekem nem tetszik a tojásos fényfűzér.Köszönöm a képeket. 

,hogy ha megengeded,kicserélem a régebbit erre.Tudod feltettem a régit képernyővédőként.Szép húsvétot,finom ételeket , jókedvet+egészséget MINDENKINEK!Üdv:Paggy
 ,hogy ha megengeded,kicserélem a régebbit erre.Tudod feltettem a régit képernyővédőként.Szép húsvétot,finom ételeket , jókedvet+egészséget MINDENKINEK!Üdv:Paggy  

notebook keypad
notebook keypad 

, majd ezt is nagy tételben fogom venni online, mert a jódtartalma miatt
, majd ezt is nagy tételben fogom venni online, mert a jódtartalma miatt 

.
 . 

és a lányom
 és a lányom  /
 / how to screenshot on windows
how to screenshot on windows

how to screenshot on windows 7
how to screenshot on windows 7 screen shot download
screen shot download print screen windows 7
print screen windows 7

Vajon mi volt nálatok ma a finom ebéd?Azt írtad valamit meg fogsz melegíteni.Holnap húsvét hétfő.Bár most bezárva vagyunk,de azért én sétálgatok./Majd mindjárt leírom a mai TITKOS KIRÁNDULÁSOMAT.Szóval Kata,tudom nem biztos hogy részed lesz egy kis locsolásban,kitalálok valamit NEKED holnapra,hogy NE MARADJ KI BELŐLE.
 Vajon mi volt nálatok ma a finom ebéd?Azt írtad valamit meg fogsz melegíteni.Holnap húsvét hétfő.Bár most bezárva vagyunk,de azért én sétálgatok./Majd mindjárt leírom a mai TITKOS KIRÁNDULÁSOMAT.Szóval Kata,tudom nem biztos hogy részed lesz egy kis locsolásban,kitalálok valamit NEKED holnapra,hogy NE MARADJ KI BELŐLE.  

A párom vett a kínainál egy rózsaszín löttyös kölnit.Azt mondta 1000 ft volt,ez már biztosan valami "jófajta cucc"
 A párom vett a kínainál egy rózsaszín löttyös kölnit.Azt mondta 1000 ft volt,ez már biztosan valami "jófajta cucc"  

Igaz előtte vett nekem húsvétra egy parfümöt,amit évek óta használok /ZÖLD TEA  6500ft volt,3/4 évig elég nekem/de nem tűnt fel neki az árkülönbség.
 Igaz előtte vett nekem húsvétra egy parfümöt,amit évek óta használok /ZÖLD TEA  6500ft volt,3/4 évig elég nekem/de nem tűnt fel neki az árkülönbség.  Egyébként aranyos pasi
 Egyébként aranyos pasi  

Szóval holnap ezzel fog locsolni 1,5m-ről a lányomékat.TÁVLOCSOLÁS LESZ.Szép álmokat Kata,holnap találkozunk!
 Szóval holnap ezzel fog locsolni 1,5m-ről a lányomékat.TÁVLOCSOLÁS LESZ.Szép álmokat Kata,holnap találkozunk!  

Majd hozhatnál néhány sütifotót is és persze a képeidet mindig.Köszönöm szépen a fotókat.
 Majd hozhatnál néhány sütifotót is és persze a képeidet mindig.Köszönöm szépen a fotókat. 

,ugyanis nagyon félt.Nem szórakozásból mentem el,hanem aggodalomból.Tudjátok a meghalt barátnőm másik lányának
 ,ugyanis nagyon félt.Nem szórakozásból mentem el,hanem aggodalomból.Tudjátok a meghalt barátnőm másik lányának

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 30 vendég