Paggy, én is használtam húsevő koromban a sütőzacskót, főleg, míg nagycsalád voltunk. Utána már inkább
a főzőautomatában készítettem a húst is, mert abban még a csirkemell se száradt ki. Szerettem én is.
Hű, arra nem is gondoltam, hogy a kávéba is beleteszed a datolyát.Elhiszem, hogy nem volt jó! Abba én
pötty édesítőt szoktam tenni.
Az a fehér sportos cipő csodaszép! Elfogadnám.
A felső két képnél, ami a szobám ablakából készült, nem használtam színes szűrőt, mert azt a fényképezővel
lőttem, és bár abban is van színszűrő, de fogalmam sincs, hogy kell használni. Az azért lett olyan kékes, mert
még nem volt teljesen világos, és a fényképező így reagált rá.

A többit telefonnal készítettem, és ott
használtam a szűrőt.
Az ellátással nincs semmi gond. Csak a buszok engedik meg maguknak, hogy ne jöjjenek fel a faluba. Sokszor
akkor is megteszik, amikor se hó, se tél nincs. Hányszor jártam már úgy, hogy a polgármester vitt el a falu
autójával dolgozni.
Nagyszerűek lettek a budapesti fotók! A napsütés miatt, elevenek rajta a színek. Valami mégis zavart, miközben
nézegettem őket, meg a videót. Aztán rájöttem: sehol egy hó se...

Itthon bár sokat olvadt, még mindig
fehér minden.
Annak a hokkaidó töknek meg lehet enni a héját. Így sütés előtt hihetetlennek tűnik, mégis igaz.
Igen, teljesen új életem lesz! Alig várom már!
Gyönyörű lett a Bálint napi fotód. Nagyon jót tett neki a fény-árnyék játék. Lillának keddre boldog névnapot kívánok!
Mennyi kutyajáték! Az én Dundimnak alig találtam kellően kemény játékot. Mindent nagyon hamar szétrágott.
A fokhagymás videót megnéztem, mert érdekelt. Érdemes volt, tetszett. Majd mutasd meg, mire megy a tiéd idővel.
Kata, én is sütöttem ma kenyeret. A felét felszeletelve lefagyasztom, a többire meg rájárok vagy négy napig.
készítettem babkrémet is hozzá, mert az is elfogyott az előző kenyérkével. A tiéd is nagyon kívánatos lett.
Milyen jó, hogy a barátnőd bevásárolt. Itt is segítenek egymáson az emberek. Ha megyek vásárolni, én is
mindig megkérdezem a szomszédasszonyomat, hogy hozzak-e neki valamit. Cserébe ő meg átveszi a
csomagjaimat (pl. a laptopomat csütörtökön), meg bármilyen ajánlott levelet, meg akármit. Ő már itthon
van, nyugdíjas.... és én is nemsokára...
Samuka nem sokat változott az évek alatt. Férfiasabb lett persze, de az arcvonásai mit sem változtak.
Milyen jókedvű a második fotón! Nem is láttam még ennyire nevetni. Aranyos nagyon!