Mindjárt végignézem a videót! Paggy, nem tehetsz róla, van hogy az ember beletrafál abba amibe nem kellene! Gondolom a dr.nő is minden erővel a gyógyításon van, hogy ne a veszteségen törje a fejét! Hiába na, az ember nem írja ki magára hogy özvegy stb..! Hát igen , átélem milyen fájdalom lehet neki, hiszen apósék is az egy szem fiúkat veszítették el. S ha Samu egészségesnek születik, nem halnak bele a bánatba! Hát ezen nem lehet segíteni. De néha meg az tud a legjobban vígasztalni, aki a legnagyobb veszteséget élte át.

.
Aranyosak a macsekok, különleges a világítás hangulata is. Nagyon vidám a te képed is, nagyon tetszik.
Nem szoktam így szücsöríteni, de már kicsit kezdtem feszült lenni, mert minden pillanatban jöhetett a busz, s még fel kellett venni a maszkokat, igaz mi szájkosárnak mondjuk

. Amúgy én rettenetesen nem vagyon fotogén.Borzasztóan fogok kinézni az új igazolványon. Az nem elektromos, csak nekem jár rá a szám illetve a kezem, hanem elektronikus.
De ugyanúgy plasztik lesz mint a mostani, csak lesz benne chipsz a tajkártyádrólÍgy mindenhez hozzá tudsz férni amire szükséged lesz. Amúgy még mindig nem tudom milyen az eredményem. majd lehet az erősebb olvasóval esek neki a javításnak! Tényleg botrányos hogy így adnak ki hivatalos papirokat!
Ági, hogy van a szemed? állítólag a bioptron lámpa is nagyon jó rá oldalról, csukott szemmel persze.
szomszédasszonyom rendszeresen így kezelte. De most már én is előszedem és nekiállok én is kúrálni magam.
Elfelejtettem a pihenő kertet, még így is milyen sok mindent lehet szedni róla.
Megyek megnézem Vajandi új sorozatának 2. részét és irány a konyha, mert a kaprot le akarom fagyasztani!