sziasztok lányok, szép reggelt, Samu még alszik, úgyhogy olvasok!
Hú Paggy! összefutott a nyál a számban milyen guszta és gyönyörű lett a gyümölcskenyered!
Ági, nem veszek ilyent csak érdekességképpen betettem. Szedem kapszulában, így olcsóbb, és Samu szépen beveszi.
Csak kíváncsi voltam mi a véleményetek róla, használ e valaki ilyesmit.

.
Mindenesetre egy másik cégtől vettem mást, de annyira besokalltam magamra, hogy mindenre rá tudnak beszélni hogy csak.
Most már mindegy, veszett fejsze nyele, de legutóbb már sikerült hárítanom. Tavaszig nem kell semmit vennem.
Én még nem döntöttem el mit fogok csinálni, de az idén biztosan csinálok e gy két dolgot, hiszen nem hagyatkozhatom csak az üzletre! Amúgy is az az igazi, ha az ember saját maga csinálja!
Úgy terveztem, hogy belépünk a városba, de lehet, hogy csak a Kodályon teszünk egy kört, közben meg vásárolgatunk.
Banánt mindenhogyan kell. De ha bemegyünk, akkor meg az Arrabonába, mert szeretem a sparos tésztákat. és elég rendesen elfogyott.
Kölest is akarok venni, mert azt hiszem az nincs itthon, de ha van is legalább a sokféleségben megismerem és akkor már ráírom. Annyira kifakultak az írások, e gyik másik zacskón, hogy nem tudom mi van benne.
Nagyon sajnálom hogy az erdélyi kisbolt megszűnt. Ja megpirospaprikát is kell vennem, hogy legyen talonban, mert mindig én vagyok az ügyeletes...aztán amikor nekem kellene, meg nézek ki a fejemből.
Begyűjtöttem a felirataimat, megyek beveszem a gyógyszerem, mert megint falat fogok mászni.!