Hú, de jó, hogy eszembe jutott, szegény reggel várhatta volna a meleg levesét. Farhátat szoktam felforralni, leönteni, mert ami hab lesz rajta, az katasztrófa. Hús lemosás, feltenni újra répával semmi más bele, kevés vizzel, hogy " erős " legyen. Rizst jó szétfőzni, az megy még bele amikor melegitem. Ez a hideg elleni meleg leves. Amikor elhoztuk az állatotthonból és még akkor is 27 kg volt, ezt ajánlotta makói szuper doki. El sem merem képzelni milyen lehetett amikor bekerült az állatotthonba. Nem is tudták rögtön ivartalanitani, gondolom a súlya miatt.
Na, léynyeg, a leves fő.

Az eszem meg kullog utánam.
Paggy, olvasom, hogy a torkod mindig beindul ilyen időben. Kúráld magad és ne gondolj semmi másra, mint torokfájás. Főleg, ha tudod mindig elkap ilyenkor. Tudjátok, hogy én akkor veszek be gyógyszert, mikor már a véget érzem, amúgy ott van a sok kütyüm és a gyógyteák. Viszont volt egy makacs torokfájásom, amit nagyon hamar el akartam mullasztani. Feladva elveim bevettem a strepsilsből pár darabot. Sokkal jobban voltam pár szem után. Mondjuk napi kettőnél többet nem engedélyeztem magamnak, de két nap alatt rendben is voltam. Nálunk is a mentolos van otthon, mint Katánál.
Nagyon szépek az almák! Életemben nem ettem még sült gesztenyét! Most lehet kinevettek, de tényleg nem.

Olyan, mint a gesztenyepüré izre?
Paggy, képzeld, azt hiszem hétfőn voltam a Lidl-ben, tőlünk nem messze van a körúton menve - teszek is majd be képet, hogy lásd miért nem hozok képeket, mert egész másfele csatangolok

-.

Az út másik oldalán is van egy tó, mellette meg a Vadaspark. A kilátót amig nem nőtte be a fa a kerités hátulját, addig látható is volt.

Tehát kerestem a karácsonyi szines tésztát, mert szószokhoz szeretjük. Amióta az első hullám volt, azóta tartalékolok éhhalál ellen ilyen szószokat. Van a piacon egy pasas, aki Olaszból hozza a szószokat, olcsóbban, mint a boltban, meg olyanok vannak nála, amiket itt nem lehet kapni. Tészta is van sokféle. Csak piszok drágának találom a fél kilóért a 800 Ft.-ot. na és a Lidl-ben volt fél áron, azt kerestem. ÉÉÉs mit találtam még pluszban? A párod által hozott kis cukorkákat abban a szép üvegben. Nem vettem, de nagyon megörültem neki

Szerencsére nem szinezékes, igy megvettem.