Kata58 írta:Megrendítően szép volt a 3. rész is. A végén egy picit mosolyogtam, mert az összeillenek mondat után azzal a kedves mosollyal az arcán éppen csak azt nem mondta hogy ahogy mi is összeillenénk, ha észrevennéd!![]()
Mindenesetre milyen impulzust tud kiváltani egy téves hasonlóság, még jó hogy nem rá hívták ki a rendőrséget, viszont a rejtély miatt meg milyen jó lépéseket tettek, s most nem vár irányból segítséggel.![]()
Úgy látszik egy ez olyan sorozat a számomra, hogy ezzel nem lehet rohanni, hagyni kell időt hogy "leülepedjen".
Köszönöm Ritám ezt a részt is tényleg gyönyörű volt! /fájdalmasan Gyönyörű/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cicus írta::ymhug: Drága Rita ! Hálás köszönet az utolsó részekért,azért csak ideértem![]()
Örülök,hogy lefordítottad,igazán jó kis sorozat volt és azért ilyenkor mindig konstatálom,
hogy jó időnként a japán hangulatban elidőzni és jó,hogy vannak ilyen szeretnivaló történetek.
Úgy,hogy várom a következőt majd,amit kinéztél.Addig is jó pihenést![]()
![]()
![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönöm ezt az aranyos sorozat forditását.
Tetszett hogy minegyik egy önálló történet volt.
Ami számomra kérdéses volt a vége. A főszereplőnk anyja otthagyta a családját egy könyvért.
Számomra ez.......fura bár nagyon szeretem a könyveket de nem ilyen elvakultan mint ahogy más tárgyaimat se,
De igy irták meg.
Köszi mégegyszer![]()
![]()
![]()
![]()
Örülök, hogy ujra elkezdtél forditani.
Zsenilla írta:Na, most néztem az első részt. Nagyon tetszik, imádok olvasni, egy ilyen antikváriumos állást nagyon jól el tudnék magamnak képzelni!
Az Onizuka-t is már láttam, tök fura, hogy teljesen más a karaktere.
Zsenilla írta:Na, most néztem az első részt. Nagyon tetszik, imádok olvasni, egy ilyen antikváriumos állást nagyon jól el tudnék magamnak képzelni!
Rita írta:Zsenilla írta:Na, most néztem az első részt. Nagyon tetszik, imádok olvasni, egy ilyen antikváriumos állást nagyon jól el tudnék magamnak képzelni!
Annak idején nekem is elég volt az első rész ahhoz, hogy teljesen levegyen a lábamról
a sorozat, de főleg a Shiorikót alakító színésznő. Olyan bájos, légies, törékeny, halk,
de mégis erőteljes a jelenléte az epizódokban.
Én is jól eldolgozgatnék egy hatalmas könyvgyűjteménnyel körülvéve. Nagyon jó érzés
volt a könyvek és a szerzők után olvasgatni, nehogy butaságot fordítsak. Jó lenne akkora
tudással rendelkezni a könyvek terén, amekkora Shiorikónak volt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég