Kedves Rita és Kata és kedves Lányok/ha itt vagytok/!
Olvasom Rita a rengeteg iskolai problémát.El sem tudom képzelni,hogyan lehet ezt megoldani!Mi történt tavasz óta?Mit mondtak az államtitkárok,hogy hogyan oldjátok meg?Tudom ilyen súlyos problémát nem lehet ukk-mukk-fukk megoldani,de voltak egyeztetések?Kérdeztetek Titeket,vagy ajánlottak segítséget?Egyáltalán Ti az iskolában milyen tervet szőttetek?HIÁNYOLOM A KÖZNÉP TELJESKÖRŰ TÁJÉKOZTATÁSÁT AZ egyes témákban kompetens ILLETÉKESEKTŐL,Ezt én komolyan gondolom!!!!!!!Nem tudom mit higgyek.A kormányerők ezt mondják,az ellenzék meghazudtolja,CSAK REÁLIS KÉP nem mutatkozik.Pedig ÉN /és TI IS PERSZE/ ÁLLAMPOLGÁR VAGYOK,aki eltartja az állam hivatalnokait.Tudni szeretnék /legalább a lényeges dolgokról/!
Rita!Fermentált dolgokat sajnos nem ehetek,sem teljes kiőrlésűt+ még sok mindent.
Örülök,hogy negatív lett az első teszted.Hú,de rendes az önkormányzat!

Melegíti a szívemet a törődés.Nagyon szeretem a barátságos közeget,ahol figyelnek egymásra,de nem megfigyelik egymást.---Most hívott a lányom,hogy azért eljönnek és maszkban sétálunk a környéken egymástól távol.Ez azért szuper,mert bár beszélünk telefonon,jól esik látni őket.

-Rita!Csinálj majd képet légyszíves ,ha kiszabadulsz arról a szép sétautadról!És mi van a macskákkal a faluban,mi lett a sok kicsi múlt évi szépséggel?Lylíkéről is hozzál mindig képet!
Kedves Kata!Milyen bátor voltál,hogy egy bonyolult szerkentyűt megrendeltél!Nincs olyan,amelyiknek kevesebb a funkciója?Egyáltalán mit szeretnél,hogy mit csináljon?Talán lesz megoldás!Nem "vernek" meg,ha visszaküldöd?Érnek még a paradicsomok?Nálam már vége a szezonnak-pár zöld van,de az már nem fog beérni.Október 1-én leszedek mindent.
Gondolom jól megijedtél,amikor lement a hőmérsékleted?Nálunk Lilla és
a nagy betegségtudatosak.Állandóan rosszat sejtenek a dolgok mögött.ha egy kis horzsolás van,már majdnem rohamkocsival mennek orvoshoz.Ez picit rosszindulatú tőlem,de hát tényleg ilyenek.A tanítványaim is,akik egykorúak a lányommal.Biztosan több a bizonytalanság ebben a világban .A hőmérsékletről jutott az eszembe,mert a homloklázmérő,amiről Rita is írt Lillának 35,8-t mutatott, aggódva kérdezte:
-Nagyi,akkor már én kihűltem?-
Samukád jól van?Még az is jó,ha csak a boltig is el tudtok menni!Menjetek,amíg jó az idő.
Bocsánat a hasonlatért,de Lizikével én is "túrázom",PONT EGY SAROKNYIT TUDUNK SÉTÁLNI cirka 40 perc alatt.De mindegy,fontos,hogy kijöttünk,éri a levegő és valamennyire mozog.Kata!milyen finomságot főztél a gulyásleves után?
Holnapra őszibarackos pitét sütök Lillának és egészségtelen dologként vettem a családnak/nekik/ egy nagy MILKA csokit.egyébként nem nassolnal,de azért legyen otthon egy kis édesség néha.A pitém mindig nagyon-nagyon-nagyon finom szokott lenni és találtam egy teljesen új közepes tepsit dobozban lomtalanításkor.egy asztalra volt téve egy csodálatosan új bazsarózsás selyemkárpitozású heverő mellé.Olyan szépséges dolgokat tesznek ki néhányan,hogy csak na!tehát holnap közepese tepsis őszibarackos/élesztős vajastésztás/ őszibarackos pite lesz nekik.
most pedig felteszem a délelőtti képeim.