Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 13. 22:29

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 13. 22:32

És még ennyi recept:
Kép
Na most elfáradtam.Jó éjszakát kedves Kata!!Örülök,hogy ilyen kellemesen telt a napotok.Még holnap jó idő lesz,lehet menni! @};- Üdv.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 13. 22:38

Kata!Végigpörgettem az előző oldalon a városi fotóidat :ymdaydream: :flower1: és újra megcsodáltam :ymparty: a virágos,ablakos,samukás és szökőkutas képeket.Köszönöm még egyszer.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. szeptember 14. 7:03

Jó reggelt mindenkinek! Ma viszonylag korán ébredtem. :D Úgyhogy egyből kávé és algopirin.. ma meg a Katodiéta pora meleg vízzel. Jó kis kincsesbányára leltél, nekem is van, de anno nem csináltam végig vagyis nincs meg mind. De így is a bőség zavara áll fent. Anno nekem is kedvenc újságom volt a kiskegyed, aztán a nők lapja, meg a szabadföld, na meg az elmaradhatatlan Lúdas Matyi és a rejtvényújságok. Hála Istennek, nálunk az nagyszülőkön át mostanáig mindenki nagyon szeretett olvasni. Laci pedig mikor megvakult, nem volt hajlandó megtanulni br.-le írást, így a hangoskönyvtárba jártam neki könyvekért, mert mikor a fotókat csinálta, stb. akkor nem volt ideje olvasni is. Ő maga is hívta elő!

A cukorbetegsége miatt anno nagyon korán kezdett salátákat csinálni magának és mi is megszerettük. Azóta szeretem a görög salátát, de szeretek improvizálni, és más is kipróbálni ízesítésre!
Nem találom az új facen a képeket, amit utoljára tettem fel, pedig már kétszer feltettem. ki akarok próbálni egy kókusz szirupot.
Ma hezitálok hogy mit főzzek, hagymás rostélyos, vagy gulyás leves legyen..mert most minden zöldség van hozzá szuper lenne. Hát majd meglátom. Ki akarom használni még a héten a jó időt, egy kicsit kimozdulni, persze sok mindentől függ.
Na megyek is, és majd jelentkezem! :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Ritától, meg várom a jó híreket! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 14. 13:50

FONTOS LÁNYOK!
Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=cR5v74QdXH4
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 14. 21:09

Sziasztok!Itt az új jövevény/balra/a lányoméknál.A nevét még nem tudom.Már úsznak a pisiben és kakiban,de már aportírozik .
KépJa és fiú kutya.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 14. 21:14

%%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. szeptember 15. 7:01

Paggy, ennek a legénykének még a szeme sem áll jól :)) :)) :)) . micsoda kis kópé! :-bd .

Látatlanban mondom, nem tudják mibe vágták a fejszét, mindenesetre , hogy nem fognak unatkozni, az tuti :)) :)) :))
Sok örömöt a kutyázásban!

A videót köszönöm, az első harmadot meghallgattam, de még Samu alszik, így nagyon feszülten kell figyeljek a fejhallgatóm nem jó! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. szeptember 15. 8:21

Sziasztok!

Spoiler: mutasd
Még mindig nem vagyok letesztelve. Remélem, ma már eljönnek felém is. Meddig várjak még,
hogy valaki foglalkozzon velem? És akkor még hol van a második teszt? Mire a végére jutok,
meglesz a két hét karantén, így is, úgy is. Annak a kolléganőnek, akit már szombaton teszteltek, ma
csinálják meg a másodikat. Nálam, és a másik két kolléganőmnél még senki se járt.

Kata! Annyira jól sikerültek a virágos képeid! Mintha virágzuhatagok lennének. És azok a részleteket
kiemelő fotók is nagyon tetszenek! Jó, hogy Samukának legalább a boltig van kedve elmenni, így a
bevásárlás biztosítva van. Most, hogy karanténban vagyok tudom értékelni, ha valaki legalább a boltba
eljut. A volt férjem már kérdezte, hogy hozzon-e valamit, de csütörtökig elég a zöldség, ami itthon van.

Paggy! Nagyon cukker az új kutyus, de megértem az aggódásodat is. Két nyugodt kutya is ad munkát,
nem hogy két siheder, akik még nagy mozgásigényűek is.

Én is nagyon szeretem a krumplis tésztát. Valamelyik nap én is fogok csinálni. De ma a karfiolból kell
készítenem valamit, nehogy elkezdjen feketedni. Karfiolkrémes tésztára gondoltam gombával a tetején.
Többször készítettem már nagyon szeretem. Ide is tettem ki képet róla valamikor.

Milyen tünetei vannak a hisztamin intoleranciának? Annyit tudok csak róla, hogy akinek ilyenje van,
csak óvatosan eheti a fermentált ételeket.

Azt kívánom, hogy nagyon jól sikerüljenek a fréziáid. Okosan teszed, hogy kísérletezel velük. Biztosan
sokat fogsz tanulni belőle.

Nekem is voltak olyan kártyáim. De hogy hová tehettem őket? Imádtam olvasgatni őket. Mondjuk ma
már nem venném hasznukat, de akkor is jó lenne tudni, hogy hol lehetnek. Talán elajándékoztam. Nem
emlékszem.

Még Angliában csináltam ezt a hamburgert. A lányomék is nagyon szeretik a bab- és lencsefasírtokat.
A serpenyőben készültek laposabbak, hogy biztosan átsüljenek. A sütőben sültek dagibbak. Olaj nélkül
készültek. A buci teljes kiőrlésű, a ketchup cukormentes.

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. szeptember 15. 9:35

sziasztok! Rita, fantasztikus az ételfotód, máris megéheztem, pedig későn reggeliztünk. :D ;) .
Ma várom az új konyhagépemet, ami egyszerre tud turmixolni és főzni is! forgalomba még nincs, mert csak "Elit" vevőknek adják kedvezményesen, de jól a 1oo felett az eredeti ára. Amint meglesz máris felavatom, 9o nap próbaidővel! Receptkönyvvel stb. Magyar nyelvűvel. Jó lenne, ha időben hoznák, hogy még elmehessünk itthonról egy kicsit.

Remélem ma már odaérnek hozzád! Nincs hol reklamálni?!
Addig is puszim, és szép napot! :x ;;) :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 15. 17:04

Sziasztok!Mindent elolvasram és megnéztem/NYAM-NYAM HAMBURGER!!!/És Kata!remélem sikerült sétálnotok az utolsó szép napon.!!!Holnap este írok,most hoztam néhány vidám képet:
HÁBORÚS ÁLLAPOT VAN A SZOBÁMBN!Az ágybetét a földön,rajta Lizi és Lilla régi plüssállatai.Nincs szívem kidobni,mert mindegyikhez személyes kötődésem van.ők voltak az óvodánk gyerkőcei/ezt játszottuk/,így minden évben kimosom,megszárítom őket a napon és mennek föl a gadrobba.Szeretem őket én is,biztos hülye vagyok!!! :)) Az ágy kerevete felállítva,rápakoltam a gangról néhány virágot,mert készül a hely a fréziáknak.Holnap kezdem hűteni a hagymákat a jégakkuval ÉS!!!!Képzeljétek Hollandiából a tanítványom szintén feladott egy adagot.MI LESZ ITT???? :ympray: :))
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 15. 17:08

Fruzsi horkol a szekrény aljában.Írtó nagy por van,mert ma nem porszívóztam és törölgettem.Holnap nagytakarítás-őszi ablakmosás-jön a tanítványom és segít felmászni:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 15. 17:09

Az erkélyen 20 db póló szárad:
Kép
Süt a nap:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 15. 17:11

Még nem vitték el a lomokat:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 15. 17:14

Most megyek mosogatni,mert tele a mosogató és megnézem az egybensült sertéscombot,ahogy a náyzasszonyom mutatta/sütőzacskó,fűszerek,zeller,répa,alma,körte/Majd lefényképezem.a párom este 7-kor jön.Tegnap hulla fáradt volt a 12 óra után-DE MEGY ,mint egy HŐS KATONA :)) :(( Persze,.ne dumáljak,hiszen én csak a hasznát látom,igaz viszont,hogy amagam szintjén én is megteszek mindent,vagy majdnem mindent :)) Üdv.Paggy @};-
Holnap du,ha túlélema nagytakarítást és az emlőszűrést jövök és írok.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 15. 18:48

Gyorsan-gyorsan.Elkészült a vacsora-mindjárt jön a párom.Kivettem a sütőzacskóból-fincsi lett:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 15. 18:49

Nyulakkal megspékelve,azaz a konyhában fogócskáztak a lábamat használva pihenőhelynek,mosogattam:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 15. 18:55

Közben eszembe jutott,LEESETT A TANTUSZ,hogy mit írt Rita,miszerint még mindig nem tesztelték.A fene egye meg,akkor miért mondták,hogy rengeteg teszt van????!!!Legalább finomakat főzöl magadnak? És hogy vagy????????????Nem fáj semmid?Nem írtad,kell-e közben tanítanod online?
REMÉNYKEDJÜNK.Ezért tettem be azt a FONTOS VIDEÓT EGY TÖK REÁLIS,NORMÁLIS ORVOS BESZÉL BENNE!!Majd nézd meg,ha van időd!
Vigyázz MAGADRA!!!
Bevittem a nyulakat a helyükre,mert még fel kell mosnom:
Kép
Kép
FUTOK!! :-h :-h :-h Paggy @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. szeptember 15. 19:29

Aranyos hadiállapotok vannak nálad Paggy, én meg a gulyás levessel készültem el, és irtó finom lett! de valami nem tetszik a szervezetemnek benne, mert csipked a bőröm és most dühös vagyok emiatt magamra! Még várok egy kicsit aztán beveszem a gyógyszert ha muszáj lesz azért várok egy kicsit, mert hátha ki tudom biccelni, és akkor eggyel kevesebb gyógyszert vettem be!
Ritám, mi újság? még mindig semmi? Én is remélem hogy minden rendben veled. :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Mindenkinek jó éjszakát kívánok! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: i-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 16. 20:05

Sziasztok!Hulla fáradtan,de azért megjöttem olvasgatni.Most mindjárt el is olvasok és meg is nézek újra mindent.Jövök vissza..
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 16. 20:19

Kedves Kata!Először meghatódtam,hogy írtál a férjedről.Nem is tudtam ,hogy fotós volt.???
Írtad,elkészült a gulyásleves,talán a zsír vagy a pirospaprika,esetleg a fűszerek nem esnek jól.Gondolom nem a finom ízével van baj?Kíváncsi vagyok a konyhagépedre!Úgy tűnik Te egy modern nő vagy,szereted a masinákat.Tényleg nagyon megkönnyítik az ember életét és meglepő mennyi újdonság van.már szinte mindent automatizálnak,nemsokára robotok lesznek a háztartásokban.Sikerül kimennetek?
Kedves Rita!Mi újság van?Jöttek már a tesztelők?Nagyon gusztusos a hamburger.sajnos a hisztaminintolerancia miatt babot sem ehetek.Tünetek.Mintha babot ennél, felfúvódsz az ételektől.Sajnos elég sok finom gyümölcstől,zöldségtől is.Úgy érzed még az agyadban is buborékok vannak.nem tudod megemészteni.VACAK!!!!!!!!!!!!!!Ami a legjobban fáj-nem ehetek narancsot,citromot,epret,gdiinnyét,spenótot,PARADICSOMOT :(( :(( :(( ,padlizsánt,...nem ihatok teákat,alkoholt,szörpöket..csak 1-2 gyógyteát vizet ÉS a 2 legfinomabb a narancsjuice,ami nekem a TOP1 súlyosan tiltott és a Kozel sör alkohol mentes változata sem az élesztő miatt.-Rita!Várom az eredményed!
Most megyek pihenni,de még kicsit nézelődöm.Sziasztok:Paggy @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 16. 21:25

Leragad a szemem,eddig nézelődtem.Teszek be néhány képet a napokban készültek és megyek /tényleg/ aludni.
Vegyes felvágott lesz,azaz mindenféle :
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 16. 21:30

Képsad poetry
Levendula szundikál az ágyammatracon ,azaz a földön lévő matracomon:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 16. 21:34

Már gyérül a kertem,az őszirózsák elvirágoztak,de a mignon dáliák még virítanak:
Kép
Kép
Kép
Azt alattunk lévő szomszédunk eteti az énekes madarakat.Reggelente nagy csivitelés,sokszor 10-20 madárka kapaszkodik az elemózsiába.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. szeptember 16. 21:43

A hátsó kertben még mindig kupi van,talán 1 hónap múlva jobb lesz a helyzet,DE A KOMPOSZTÁLÓIM MŰKÖDNEK! \:D/ :

Kép

Vissza: “Társalgó”