szilagyongyi írta:Sziasztok! Kedves Ritám, köszönöm a hatodik-hetedik részeket is.![]()
Valóban időtálló a sorozat, épp úgy, ahogy Miss Marple is örökké olvasható karakter maradt.
Igazi gyöngyszemre leltél. Ezt a különlegességet az In Family We Trust-nál éreztem még. Rengeteg jó sorozat van, ami szívünknek kedves, sokszor elővesszük őket, mint például a Shunshine, ami a szívembe fészkelte magát, vagy a Le Jun Kai, ami igazán belemart. De az előbbi kettőnek van valami egyedisége, ami kiemeli őket.
Nem tudom jól megfogalmazni, ez a kettő olyan, mint egy osztály tanulói között az egyéniségek, akik kitűnnek.Ők nem a legjobbak, nem a legrosszabbak, nem a legkedvesebbek, de van bennük valami, ami miatt mégis figyelmet érdemelnek.
További szép vasárnapot kívánok!
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat.![]()
Én nem nagyon szeretem a japán sorozatokat .Az első részeknél a nyelv is zavarni szokott,de később megszokom és már nem is hallom.
Érdekesnek tűnt a téma.Szeretem a nyomozós történeteket és Te még nem választottál rosszat.Így belevágok.![]()
Remélem az iskolában a nyomás mielőbb csökken és kevesebb lesz a teher.
Láttam az unokádat.Nagyon aranyos,sokat változott és nőtt.Nagyon ügyes baba.
További kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok.
Kata58 írta:Végre elkezdhettem ezt a sorozatot is, és nagyon élveztem a különleges hangulatát, az izgalmat, amit tudtak kisugározni magukból az események láncolata. időnként meg jókat vigyorogtam az esetlen baleseteken...Az öregúr betoppanása a végén, és a kérdéshalmaz, majd a feltett válasz a kulcsra..amit a következő rész bont majd ki..hát izgatottan várom hogy lesz egy nyugodtam pillanatom filmezni, mert itt nem csak szórakozik az ember, hanem tanul is, nem egy nagyon fontos bölcsesség elhangzott, kár hogy nem vagyok egy rögtön jegyzetelő típus, mert akkor idemásolnám..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jövök majd a következő rész beszámolójával is..![]()
![]()
![]()
s
Ir-csi írta:Szia Rita!
Neked kényszerűség, nekem pedig nagy öröm ez a japán sori Veled. Jó, hogy újra fordítasz nekünkA könyv nálam "szent tehén", a nyomozós sorikat is szeretem, szóval ez a film nálam telitalálat. A japán gondolkodás igen érdekes, talányos és ezt most a filmtől elvonatkoztatva írom. Tetszik a visszafogottságuk, bár nem tudom, hogy mennyire tudnám kezelni a hétköznapokban
Örülök, hogy nem engedted el magad mellett
![]()
![]()
Teljesen kikapcsolt abból az agymenésből, amiben voltam.
Köszi szépen!!!
cicus írta:Szia Rita!
Hát nekem most lesz mit pótolniKöszönöm szépen 6-8-ik részek feliratait.
Na de most nézhetem egyhuzamban a 3-at.
Szép estét![]()
Barbi írta:Köszönöm Szépen a fordítást!
Kata58 írta:Drága Ritám! Végre megnéztem a 2. részt is, ami ismét nem okozott csalódást, sőt!![]()
![]()
Megvan a maga bája, kecsessége, és még az emlékek között is a már feldolgozott múlt, és a jelen élet folytatása.
Viszont a kis hölgy nem semmi érzelmi traumán ment át, ami először támadásban és tiltakozásban nyilvánult meg, de annyira meglepődött az Antikvárium hangulatán és az elhangzottakon, hogy idővel mégis felülkerekedett benne a kíváncsiság és elkezdte olvasni a könyvet, mely neki is gyógyírt hozott, sőt talán többet is, hiszen annyira megérintette a könyv mondanivalója, hogy nem tudott neki ellenállni!
Az, amilyen kedves gesztussal kért bocsánatot, az meg még engem sem tudott "hidegen" hagyni, annyira megindító volt!![]()
Közben meg egyre többet tudunk meg a kis közösségről is, és egyre jobban élvezem a párbeszédeket.![]()
![]()
Ezt a részt is köszönöm neked!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spoiler: mutasd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cicus írta:Szia Rita!
Be is kukkantottam és itt a következő rész amit ígértél![]()
Köszönöm szépenMost lassan fogok haladni mert vacakol a gépem
ami szerencsére nem volt eddig jellemző és a fiam csak egy hét múlva
jön.Szép hétvégét és jó pihenést![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég