Szia Kata!
Hát ezt nem hiszem el! De még jó, hogy meghallgatták a vérnyomás értékeket és mondtak is rá valamit. Addig is mi a teendő??? Vissza a háziorvoshoz, vagy mit tudtok csinálni ezzel az alacsony vérnyomással??
A diétáról irj majd amikor használod!
Nemrég értünk haza Pestről. Csoda ez a házaspár. Itthon 127/79 a vérnyomás per pill. Jövő héten megyek és remélem alakul a gyógyszer is, amit felirnak rá, mert most elhatároztam, hogy szedni is fogom. A csontkovács elmondta, hogy ő hogy szedi, ha alacsony, kérdezzek rá nyugodtan, ha normális az orvos normálisan fog választ is adni a kérdéseimre. Hát nagyon kiváncsi leszek a hétfőre. Szerdán ismét megyünk Pestre, de most már csak az akupunktúrára.
Olyan kezelést kaptam, hogy ihajj. Normál és lézeres akupunktúra a csontkovácsolás mellé.
A szemem is körbe volt szurkálva, meg lézerrel kezelve. A szokásos magas vérnyomás, mikor orvoshoz megyek. 177/110. Komoylan a saját agyamra megyek.
Hazafele a lajosmizsei Tanyacsárdában szoktunk enni.
Raguleves és kemencében sült csülök pékné módra. A végén csak szomjas voltam, de hülyének nézett a pincér, miután megkérdeztem miből készül a limonádé és mégsem kértem. Szörp, meg a frász tudja mi és cukor szirup. Na passzoltam. Itthon megittam a gyömbér-citrom már kész teámat minden nélkül.

A sSzegedi Repülőtér, innentől már nem messze lakunk

Szeretem pESten a Határ úton ezeket az apró házakat, apró kerttel.

Kata, nem tudom irtam-e utána, hogy miből, mivel és hogy készitem a tarhonyát. Itt a liszt és a reszelő.

majd lemaradt: Ilyen tányéralátétek voltak a csárdában asztalteritő helyett. Jópofán el is viccelődtünk amikor találgattuk a megoldást.

megyek, mert a ház ura vajas kiflit akar tejjel vacsizni és megcsinálom neki, hagy örüljön.