További szép nyarat

Rita írta:Szia Éva! Megkaptam, és válaszoltam!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

. Kis barátunkat nagyon sajnáltam...és nagyon várom, hogy kiderüljön még a tetkó alapján még valami fontos..mert megérzésem azt súgja, lesz itt még mélyebb dolog is....

...Szép és pihenteto,hoség mentes hetet kivánok mindenkinek 

Nyekk írta:Hálásan köszönöm a 12-13. rész feliratait!

annamama írta:..:Nagyon szépen koszonom az uj feliratokat.......Szép és pihenteto,hoség mentes hetet kivánok mindenkinek

gyomar írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 12-13. részek feliratainak a fordítását.![]()
Marcsi

csip írta:Nagyon szépen köszönöm a 12-13.rész feliratát!

És eljött a pillanat, hogy nem bírtam tovább, és megnéztem az uccsó részeket angollal. Hős voltam, hogy eddig bírtam...

na legalább nem vagyok egyedül a kukucskálásban....én nem is akartam előrenézni de annyira vitt a történet még az elősző részeknél, mire észbe kaptam már vége is lett...de csak most várom ám úgy istenigazából a feliratot, mert ez a dupla csavar nem semmi!

B.Marika írta:Szia Rita! Délután néztem meg az új részeket. Nagyon jól szórakoztam, mindkettő nagyon tetszett! ZZ utálatos módon ismét manipulálja a gyereket. Dong Jie drágám olyan cuki volt, majd elolvad a szerelemtől. Az elejétől kezdve olyan érzésem van, hogy DJ egy gazdag család gyereke.
Köszönöm a fordítást!
Szép hetet kívánok!![]()
![]()

Carmi írta:Ritám, én is megnéztem már a heti két frisset, és szeretném megköszönni őket!És eljött a pillanat, hogy nem bírtam tovább, és megnéztem az uccsó részeket angollal. Hős voltam, hogy eddig bírtam...
![]()
Azért várom a te felirataidat is. Mindig várom őket. Veled/veletek jobb nézni, már ha az ember lánya kibírja a várakozást az új részekre. Ha legalább lassan fordítanál, de nem!!! Te gyorsan dolgozol, gyorsan és csodásan, mégis előre szaladtam megint. Hááát, ez van. De legalább tudom, senkit nem fog csalódás érni.

Csak megfenyítem, mert mégis csak nő.

Kata58 írta:Kenről jut eszembe mennyire szereti és vigyázza a főnök-barátját....sok mindent megtenne, hogy boldognak lássa. még a menyasszonyt is legszívesebben elrabolná![]()
![]()

gyomar írta:Szia Rita!
Ma megnéztem végre a 12-13.részeket.Nekem is nagy kedvenc volt Da Feng, nagyon sokat fejlődött az egyik kedves mondat: mindent meglehet pénzért venni csak Fu An-t nem.Nagyon szereti a lányt, de tudja, hogy nincs biztonságban ez a boldogság, ezért is ivott a második este.Nagyon sok van a rovásán és amikor ez kiderül akkor minden borul ahogy a végén már voltak erre utaló képkockák.
ZZ pedig eddig csak a pénz éhessége volt a nagy, ami még talán megbocsájtható lenne, de ez a gonoszság amit most művel ez már nem igazán.
Előző sorozat nézéskor is előkerültek nevelő eszközök, gondolkoztam, hogy neki mit lehetne kitalálni.Csak megfenyítem, mert mégis csak nő.
Hálásan köszönöm még egyszer a feliratokat.Marcsi

mancika írta:Kedves Rita Kriszti !
Hálás köszönet mindkettőtöknek a fordításért.

.....hát már én is számolom az éjszakákat mikor ...mikor....nem lesz már senki hivatlan vendéguk és ...
...mindnyájunk kisdrágáját ugy sajnáltam az eskuvon de bizok benne hogy talán valami másfajta családi kotelék lesz a végén koztuk....annyira azért nem kukkoltam elore mert akkor az igazi ha feliratal nézzem.Hálásan koszonom ujbol a feliratot es vasárnap szabadom van a strantol igy koránkelo lévén most minden képpen megnézem még vasárnap....
...gondolom most én,na de majd meglátjuk...
...Kellemes pihenteto hétvégét kivánok ..Kozben nézek egy tavalyi tajvani sorozatot igaz csak googlésan,Kingone Wang a foszereploje és nagyon jo...hátha még rendes forditása lenne...
...Someone Like You a cime...rogton letoltottem ahogy adták le ...nem tudnám megmondani mi fogott meg rajta de azt rogton tudtam hogy ezt a sorit én látni akarom,és igazam lett nekem nagyon ,nagyon ,nagyon tetszik...
...pedig a googles forditás utolso 5-6 részét is ugy kaptam cheten ...mert én ahoz már még angolt sem találtam...jo a tortének ,jok a szereplok,még jocskén van a végéig de már itt is elore kukkucskálta és nem is keveset ...
...sot a végét is bármi is fog még torténi de boldog befejezés lesz...amit nagyon remélek a Easy Fortune nál is....
...Anna...
...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég