Sziasztok! Reggeli párásság már éppen el is ment, ha korábban keltem volna fel, talán még jobban elkaptam volna, így nem láttam értelmét lefényképezni...
Megcsodáltam a képeket, még a látványtól is éhes lettem. A májkrémes videót később nézem meg. Samu még alszik, ilyenkor csak csendben olvasni szoktam.
Paggy, ilyen remek foltokat én is szoktam szerezni, még esés nélkül is, egy egy nagyobb fejfájás után.
A virágaid és a termések csodásak! Mennyire szépek lettek a kardvirágok!Nagyon szerettem, sokáig elvoltak a vázában, Legalábbis jobban bírta mint a szegfű! Főleg, ha jó sok bimbója volt.

A kis hangyászt majd megmutatom Samunak is, ha éppen hajlandó lesz rá!
Mostanában már nem akar filmezni sem...nekem ez most furcsa. Még soha nem voltam Csillagvizsgálóban..Apunál adott lett volna a lehetőség, mert ott nem volt teljesen beépítve minden, teljes pompájában lehetett gyönyörködni a csillagokban.
De ez csak gyerekkoromban adatott meg. Meg Nemesdéden, ahol még anno petróleummal világítottak...
Na mennem kell, a hét elején még hőség és vihar fogja váltogatni egymást..úgyhogy algopirinnel kellett indítanom a napom.
Vigyázzatok magatokra amennyire lehetséges.