Itt most negyed nyolc van, és gyorsan írok, mert aztán útra kelek. Megyek menni.

Bár délutánonként
szoktunk sétálni, de itt soha nem lehet tudni, mikor akar esni egy kicsit, ezért mindig megjáratom magam,
mielőtt a lányomékhoz indulok. Mondjuk tegnapelőtt épp esett reggel, úgyhogy kora este tettem egy nagy
kört a városban, és a folyó parton.
Köszönöm a kedves szavaitokat! Amellett, hogy Lilykézek, minden nap főzök is Zsuzsiéknak, meg segítek,
amiben csak tudok, teregetek, pakolászok. Ma ruhákat fogunk szortírozni például.
Itt épp főzök Lilykével. A lányom elment zuhanyozni, a párja home officeban az egyik szobában.

Miközben
kevergettem a kaját, énekeltem, meg idétlenkedtem, amiken jót nevetett a babuci. Három hónapos és
két hetes a drága.
Kata! De nagyon klassz lett a ferde felhős, naplementés képed! Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy több ilyet
készíthetnék én is. De amíg a színszűrőkre (főleg a kékre) vagyok rákattanva, addig esély sincs rá, hogy
az is eszembe jusson, hogy ferdén is tarthatnám a telefont.
Lassan nálad is paradicsomszüret lesz!

De jó képek a növénykéről! Jó ez az új telefonod!
Ildikó! Irigyellek a házi paradicsom ízéért! Paggyt és Katát is fogom. A saját paradicsomnak nem is kell
tökéletesen pirosnak lennie, úgyis finom édes már.
Soha nem voltam még Zalaegerszegen. Egyszer ezt is be kell pótoljam majd. Látszik a képeken, hogy süt
a nap. Na, ezt is irigylem. Itt nagyon hideg van. Bár a tegnapi séta közben már lekívánkozott rólunk a
pulcsi.
Az eredeti hajszínem sötétbarna, de az utóbbi időben vörösesbarnára voltam befestve. Direkt növesztettem
le a hajam, mert már nagyon nem szerettem festetni.
Csodásak a kézimunkák, a párták és a tülökből készült díszek is.
Ági! Ne keseredj el! Csináld végig a kivizsgálást, ha már elkezdted, és ha nem tetszik, amit az orvosok
javasolnak, akkor keress alternatív megoldást, például egy jó természetgyógyászt, vagy egy orvos
természetgyógyászt. Ma már egyre többen tekintenek túl azon, amit az egyetemen tanultak. Sokszor már
csak a diagnózis felállítására használják a nyugati orvoslás eszközeit, de a gyógymódot már nem a tablettákban
látják. Fel a fejjel! Nagyon remélem, hogy happy end lesz a vége a történetnek!
Paggy! Jó pihenést és töltődést!
Nagyon-nagyon szerettem a bundás kenyeret, és rengeteget sütöttem is a családnak, de ma már nem eszem
ilyesmit. Egyébként van vegán bundás kenyér is. Csicserilisztet kevernek ki vízzel és egy csipet fekete sóval.
Ebbe a masszába mártják a kenyeret, és sütik ki. A fekete só adja a tojásos ízt a keveréknek.