minden időben szeretem...szerettem láncot csinálni a kis ovodásoknak... és amikor fehér akkor meg elfújni..
Megyek főzni...kellemes vasárnapot!

Az elmúlt pár napban én is több képet készítettem, még Pestről hazafelé jövet is megálltam emiatt, de még nem küldözgettem át a gépemre az átméretezésük miatt.

Gabóci5 írta:Nem az én képem, de szeretném megmutatni az esti vasútállomásunkat, szerintem nagyon szép.![]()
![]()
![]()
Rita írta:
Tegnap a honlap (nem a fórum) elérte a 20 ezer megtekintést. Boldog vagyok!
Rita írta:Unni! De jól tetted, hogy megálltál, és lefényképezted ezt a gyönyörű épületet!

Rita írta:Ez az épület is nagyon szép, de ugyanakkor látszik is rajta, hogy vasúttal kapcsolatos.
Valahogy ezekre az épületekre rá van írva. Van valami közös bennük, amiről azonnal
beugrik a vasút. Persze ez semmit nem von le a szépségükből. Az Indóház belső
lámpái azonnal megragadtak. Ilyen stílusút még nem is láttam. Nagyon tetszenek!!
Talán még néhány "nagy posta" épületnél is így van, hogy rögtön tudod róla, hogy az posta.

Unni2011 írta:Rita, ez az előbb még ez kimaradt, hogy én is így látom.Talán még néhány "nagy posta" épületnél is így van, hogy rögtön tudod róla, hogy az posta.
A lámpái szerintem is nagyon egyediek, ezért is tettem be a belsőtér kialakításáról képeket.
Még azért teszek be egy fotót, mert itt meg jobban kivehető az, hogy tégla burkolata van.

boszorkany írta:Orulok Rita,hogy megmutattad a miskolci palyaudvart,sosem lattam ilyen szepnek.A '70-es evekbol ismertem csak,akkor igazan nem volt szep,sot.![]()
Atutazoban voltam sokszor,Forro-Encsre mentem a noveremhez,akkor ott dolgozott.Telen is kinn koptattam inkabb a peront,minthogy benn maradjak az epuletben,szornyu koszos volt akkoriban.
Nos,ha allomas megmutatom a mienket,bar ez modern,2005-ben kezdtek el(spanyolok epitettek),5 evi munka utan adtak a varosnak.

boszorkany írta:Gaboczi,hol laksz,nagyon szep az allomasotok,akar nappal,akar ejszaka.

Rita írta:Még a "katicás" korszakomban fényképeztem le ezeket a csipkebogyókat. Milyen
érdekes megfigyelni, hogy mi lett a porzókból:

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég