Rita írta:Dolores! Ez nagyon jó! Látszik, hogy a szenvedélyed a fonal, a cérna, és a mindenféle
"tű": kötötű, varrótű, horgolótű!
De édes ebben a kis kötött kabátkában:

Mivel már nagyon előrehaladtatok, valószínű, hogy begyűjtöm az összeset,és úgy kezdek neki. Még el kell olvasnom a hozzászólásokat is ( azt mindig nagyon szerettem ),biztos jó felkészítő lesz majd a filmnézéshez . Remélem, lesz időm és erőm kicsit belelesni,és jelentkezni fogok ,hogy elmondjam a tapasztalataimat.Addig is üdvözöllek . Katinka

mara55 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 10-11.részt!![]()
Legyen nagyon szép hétvégétek, és jó pihenést a nyárra!
Üdv: Mara

milomartin írta:Kedves Rita!Ma egésznap be be néztem hogy hátha van ujrész és nem volt hiàba,nagyon szépen kôszönöm az ujjabb két részt addig le se fekszek míg meg nem nêzem![]()

Kedves Rita, jó reggelt.
Köszönöm szépen a feliratokat, még nagyobb ünnepet csinálsz a vasárnapomból.
LEGYEN SZÉP NAPOD

Nagyon szép hétvégét, süt a nap, de végre hűvösebb van. 
Nagyon szépen köszönöm ez nagyon szép ajándék a mai napra...a kitett képek alapján megint csak nem fogunk unatkozni....
A feliratot vittem, de most tényleg irány a konyha!

Zhen Zhentől nagyon csúnya dolog volt pont egy gyereket felhasználni a bosszújához. 

Egyébként azt szeretem, amikor az esküvővel nem várják meg a sorozat végét... nem nyújtják el úgy, mint a rétestésztát.
Revansot véve a királlyá avanzsálási vacsija miatt... bár ezen csodálkoznék, mert akkor miért tartana Dong Jie fagyis tölcsért a kezében?? Bocsika, csak hangosan gondolkoztam. 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég