Kedves Mindenki..sziasztok! Most kép nincs, ugyanis tegnap bútornézésben voltunk és még most se hevertem ki a hirtelen sok menést..elkeveredtünk egymástól az áruházban...de aztán találkoztunk a pénztárnál. Nem találok olyat, ami csak egy árnyalattal nagyobb mint a Borys bútorom.. vagy ha találtam egyet az is 3oo körüli volt..az az ár még nálam is kiütötte a biztosítékot!
Rita napkelte mint mindig überelhetetlen, csodálatos. Lilyke meg szemlátomást egyre nagyobb, egyre babásabb...ha ilyen ütemben nő hamarosan már ülni is fog. Milyen jó hogy legalább neten keresztül napi rendszerességgel nézheted és hallhatod ahogy gőgicsél...

legalább így egy kicsit enyhítve a szívfájdalmat, hogy nem lehetsz most még ott személyesen. Remélem hamarosan majd ez a kívánság is teljesül. Addig is maradjon mindenki egészséges.
az a felhőkép aztán az érkező vihar, a hatalmas csapadék..hát kijutott az ottani vidéknek rendesen, remélem senkinek a háztetejét nem vitte el a vihar!
az az eper hogy milyen finomnak néz ki...a virágok pedig gyönyörűek, ahogy a kintiek is mint egy zuhatag.
Lilla kiskutyája nagyon édes. elfelejtettem hogy kislány vagy kisfiú e őkelme...? ennyit a memóriámról ..
Paggy, mi is elég vegyesen éljük meg a napokat, mert bár be vagyunk úgymond zárkózva, azért híreket csak hall az ember.
Az ATV. -ben és a Hit rádióban is Németh Szilárd beszámol a saját virusfertőződéséről, hogy élte át..hát döbbenetes volt a beszámoló! Hála Istennek túlélte...Ő aki tényleg egészséges, fiatal, stb sem volt könnyű dolga, sőt...de ez derüljön ki a riportból. a youtubon kint van akit érdekel.
Na megyek, folytatom a film nézést, vagy lefekszem inkább aludni...hiába ittam kávét, mintha altatót vettem volna be.
Felhős az ég, és éppen most süt át rajta a napsütés...