Nekem kedvenceim a felhős fotók, mindig a gyerekkorom jut eszembe róla, heverésztem a fűben
és néztem a bárányfelhős eget.

Rita írta:Köszi Unni! A legjobban nem ezekkel a képekkel leptél meg, pedig ezek is nagyon érdekesek,
hanem azzal, hogy az iPad egy kiló. Megmondom őszintén én lehet, hogy közelről még nem is
láttam olyat. Telefon ügyben is még csak most fogok modernizálódni. Olyan régi Nokiám van,
hogy Frédi és Béni is ilyet használt.
Zsuzsi tegnapelőtt vett új telefont magának, a régit nekem adja. Nem értek az okostelefonhoz,
de azt mondta, hogy a tablethez hasonló, ne izgassam magam, úgyhogy nem izgatom.
....
A héten jön az új laptopom, bezzeg azt töviről hegyire tudom, milyen lesz, és mit fog tudni.
Azt a módszert fogom alkalmazni a fényképező vásárlásnál is, amit a laptopénál. Az új gépem
ugyanaz, mint a régi, csak sokkal modernebb okosabb változatban. A régivel nagyon meg vagyok
elégedve, ezért nem akartam más fajtát venni. A fényképező is kedvemre való, ezért csak azt
fogom kérni a fiamtól, hogy a Canonnak e kategóriáján belül, nézzünk egy modernebbet, nagyobb
tudásút. A méretnek, súlynak maradnia kell, mert a kis táskámba bele kell férnie a pénztárca,
és a telefon mellé. Most már mindenhová viszem magammal.
Csütörtöktől nem lesz fényképezőm egy hétig, mert a fiamék kölcsönkérték a nyaraláshoz.
Kénytelen leszek kipróbálni, milyen fotókat készít a tablet.
Hogy eltelt az idő! Nagyid már 97 éves!!!! Jó egészséget kívánok neki!
Egy saját rózsát küldök neki:
dolores953 írta:Sziasztok lányok, köszönöm ezt a sok szép fotót, virágosat és nem virágosat.
Nekem kedvenceim a felhős fotók, mindig a gyerekkorom jut eszembe róla, heverésztem a fűben
és néztem a bárányfelhős eget.
Rita írta:A lányom mai képe a stirling-i várról, ami a város közepén van:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég