Csevegő
Re: Csevegő
Kata küldte:

- boszorkany
Gabóci5 írta:Éva! Annaka 16 fok csökkenésnek legalább a felét küld el hozzánk, itt 25 fokkal kigyeznénk!!!![]()
![]()
Nem bírom a meleget!
Szia,szivesen kuldenek Neked ho-csokkentot,ha lehetne.Jelenleg 13 fok van nalunk,de itt a 25 fok mar hoseg a tenger kozelsege miatt.
Viszont karpotol az enyhe tel,nem gyoztem elvezni,amikor idejottem,feludules volt a mo.-telek utan.

- boszorkany
Sziasztok lanyok,tenyleg bejott a Rita fotoja nekem.
Legbelul ereztem,hogy magyar gyozelem nem lesz,de dontetlenre vagytam volna.Na de 4:0??????????tenyleg sir,nem is,hanem zokog az egyik szemem.
A masik viszont nevet
,de nem maradektalanul.
Azert az megis szep,hogy idaig eljutott a magyar csapt.
Legbelul ereztem,hogy magyar gyozelem nem lesz,de dontetlenre vagytam volna.Na de 4:0??????????tenyleg sir,nem is,hanem zokog az egyik szemem.

A masik viszont nevet

Azert az megis szep,hogy idaig eljutott a magyar csapt.

Éva! Igazad van! Egy szem rossz érzés sem lehet bennünk. Az is ajándék volt,
hogy idáig eljutottak. Sok idősebb ember, aki még emlékezett a magyar foci
dicső napjaira, szomorúan élte meg a "nélkülözést", és nagyon vágyott már a
sikerre. Valami elindult, elkezdődött. Mászunk ki a gödör mélyéről. Ennek kell
örülni.
Gratulálok a belga csapatnak a továbbjutásért!

hogy idáig eljutottak. Sok idősebb ember, aki még emlékezett a magyar foci
dicső napjaira, szomorúan élte meg a "nélkülözést", és nagyon vágyott már a
sikerre. Valami elindult, elkezdődött. Mászunk ki a gödör mélyéről. Ennek kell
örülni.
Gratulálok a belga csapatnak a továbbjutásért!

Szia boszorkány...látod bejött a tippünk, de erre az eredményre nem számítottam! Sajnálom nagyon a fiainkat, hiszen tényleg végig becsülettel hajtottak. De azon aztán végképp csodálkozom, hogy még egy becsületgólt sem sikerült ezen a meccsen összehozni....
. Nagyon sok helyzet maradt ki a kezdeti bizonytalanság után! Most már mindegy! A fiúk akkor is tettek le végre valamit az asztalra! Hálás vagyok nekik! Azt hiszem ezt a meccs most kissé keserű pirula lett, viszont rengeteget tudnak belőle profitálni.
Gratulálok a belgák győzelméhez!

Gratulálok a belgák győzelméhez!

szia RITA! Nézd mit találtam...
Hegedűs Sándor - Géczi Zoltán - Majzik Zoltán - Digitális fotózás - Hozd ki a gépedből a maximumot!
Hegedűs Sándor - Géczi Zoltán - Majzik Zoltán - Digitális fotózás - Hozd ki a gépedből a maximumot!
- dolores953
Szia Kata58
Nagy-nagy gratula az eddigi 500 hozzászólásodhoz, igazi "fórummotor" vagy

Nagy-nagy gratula az eddigi 500 hozzászólásodhoz, igazi "fórummotor" vagy

" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Kata58 írta:szia RITA! Nézd mit találtam...
Köszi, Kata! Aranyos vagy, hogy gondoltál rám! Egyelőre nem ásom magam bele a
fotózásba, mert tudom, hogy akkor nem lenne megállás. Érzem, hogy a fotózás
ugyanolyan szenvedélyemmé tudna válni, mint a fordítás, ezért ezen a szinten
megállok. Ha többet akarnék vele foglalkozni, akkor a fordítástól kéne elvennem az
időt.
Ez a fotó valamiért ilyen zöldes színárnyalatú lett. Nem tudom az okát, de igen tetszik:
dolores953 írta:Szia Kata58
Nagy-nagy gratula az eddigi 500 hozzászólásodhoz, igazi "fórummotor" vagy![]()
![]()
Kata! Igaza van doloresnek! A múltkor is volt egy 500. jubileumod.
Te voltál az Easy Fortune topikjában az 500. hozzászóló. Most meg
saját jogodon kerültél bele az 500-sok klubjába!
Gratulálok, és köszönöm!
Ismét saját virággal kedveskedem:
szia dolores953...köszönöm a kedvességedet, nagyon szép virágot kaptam...
legalább így virtuálisan körül vagyok véve vele...
Rita...ugye milyen könnyen szenvedéllyé tudja kinőni magát egy egy puszta kiváncsiság!..
Most YIY miatt vagyok kicsit kiborulva, nem is birtam a videót végignézni...le van nyugtatózva teljesen...
És még SJK is belekeverték..pedig csak születésnapot és sikeres díjakat akartak ünnepelni...még ha rágalom is az egész mire ennek vége lesz nem lesz koreai énekes és szinész aki ne lenne lehúzva a klotyon ha így folytatják...

Rita...ugye milyen könnyen szenvedéllyé tudja kinőni magát egy egy puszta kiváncsiság!..
Most YIY miatt vagyok kicsit kiborulva, nem is birtam a videót végignézni...le van nyugtatózva teljesen...

és ami utána jön....

Köszi Kata! Valamelyik nap Joe átküldte, és akkor már kinyerítettem
magam rajta, de a humorból soha nem elég!

magam rajta, de a humorból soha nem elég!

- boszorkany
Szervusztok lanyok,Rita,Kata koszonom a gratulacitokat.
Ma este megint a TV elott fogok szurkolni ,a Voros ordogok-nek.
Mindenkeppen ujra ki kell emeljem a magyar csapatot,tegnap olvastam,hogy Kiraly torott ujjal vedett.!!!Bravo
Rita,nekem is van epp ilyen szinu liliomom ,a sok sarga kozott.
Keveset vagyok itt mostanaban,sok a "menokem",meg himezek ezerrel.

Mindenkeppen ujra ki kell emeljem a magyar csapatot,tegnap olvastam,hogy Kiraly torott ujjal vedett.!!!Bravo
Rita,nekem is van epp ilyen szinu liliomom ,a sok sarga kozott.
Keveset vagyok itt mostanaban,sok a "menokem",meg himezek ezerrel.

Szia Éva! Látom, hogy 9-kor játszanak a Wales ellen. Mivel nem is nézem, és kedvenc
csapatom sincs, ezért szívesen drukkolok veled a "vörös ördögöknek"! Hajrá!
Mi szépet hímezel?
Szép estét Mindannyiunknak!

Mi szépet hímezel?

Csak jöttem beköszönni...jó éjszakát! 

- boszorkany
Rita írta:Szia Éva! Látom, hogy 9-kor játszanak a Wales ellen. Mivel nem is nézem, és kedvenc
Mi szépet hímezel?
Szia Rita!
Tul vagyunk az esti meccsen,a Voros ordogok is kiestek,ugyanugy jartak,mint a magyar fiuk.Sok golhelyzetet csinaltak,csak nem sikerult kihasznalni nekik.No, nincs szegyellni valojuk egyikojuknek sem,mert mindket csapat regen jutott be az EB-be.Koszonom a drukkodat.

Egy elkesett szulinapi ajandekot ,az unokamnak egy lovas kepet.Nagyobb falatnak bizonyul,mint gondoltam.Sebaj,ma elmentek Franciao.-ba nyaralni,23-an jonnek hozzank,addigra keretbe is teszem.

O az unokam,12 eves es loimado,mint en,csak nagyobb szerencsevel.Eletemben egyszer ulhettem lohaton meg tinedzser koromban.

wow de helyes a kisunokád! Milyen jó hogy van lehetősége lovagolni! 

- boszorkany
Kata58 írta:wow de helyes a kisunokád! Milyen jó hogy van lehetősége lovagolni!
Koszonom Kata:)
Kesei gyerek,mindent megadnak neki,amire vagyik,mondjuk en nem helyeslem ezt,de imadom a lanykat.

Ha a mindenben az olyan klassz dolgok vannak benne, mint a lovaglás, kosárlabda, zenetanulás vagy nyelv...maximálisan helyeslem és egyetértek.
De fontos, hogy megtanulja, van az életben "NEM" és még mindig jobb ha a szülőktől tanulja és nem az élet....
De fontos, hogy megtanulja, van az életben "NEM" és még mindig jobb ha a szülőktől tanulja és nem az élet....

Szia Éva! Megkésett szülinapi gratuláció az uncsidnak: Isten éltesse sokáig!
Édes kislány!
Én még nem ültem lovon, de nem is vágyom rá. Nekem a ló már túl nagy.
Félnék a közelében. De azt érzem, hogy miért lehet szenvedélyesen imádni
őket. Okosak, és szépek. Kecsesek és és csodálatos a mozgásuk.

Édes kislány!

- boszorkany
Rita írta:Szia Éva! Megkésett szülinapi gratuláció az uncsidnak: Isten éltesse sokáig!
Édes kislány!
Koszonom Rita,majd,ha vissza jonnek atadom neki a jokivansagodat.
Nem kell felni toluk,megerzik,ha valaki fel.Nem feltem,mikor a hatara ultem,csak akkor,mikor az agronomus ravert a farara es elrohant velem a kukoricasba.(diakok voltunk,minden osszel vittek bennunket melozni a TSZ-ekbe)Eloszor megijedtem,de az oszton(edesapam nagyon jo lovas volt) tudatta velem,hogyan csinaljam es szepen lepesben mentunk vissza.

boszorkany írta:
Nem kell felni toluk,megerzik,ha valaki fel.Nem feltem,mikor a hatara ultem,csak akkor,mikor az agronomus ravert a farara es elrohant velem a kukoricasba.(diakok voltunk,minden osszel vittek bennunket melozni a TSZ-ekbe)Eloszor megijedtem,de az oszton(edesapam nagyon jo lovas volt) tudatta velem,hogyan csinaljam es szepen lepesben mentunk vissza.Az agronomus meg hazugnak nevezett,nem hitte el,hogy eloszor ulok lovon.
Hogy milyen szemét volt az az ember! Ha hazugnak nevezett, akkor sokkal rosszabbnak
kellett volna veled történnie, és ő ezt tudta. Nem mondom ki, amit gondolok róla! Ez
ember?
Inkább nézzünk szép állatot helyette:

- boszorkany
Rita írta:boszorkany írta:
Nem kell felni toluk,megerzik,ha valaki fel.Nem feltem,mikor a hatara ultem,csak akkor,mikor az agronomus ravert a farara es elrohant velem a kukoricasba.(diakok voltunk,minden osszel vittek bennunket melozni a TSZ-ekbe)Eloszor megijedtem,de az oszton(edesapam nagyon jo lovas volt) tudatta velem,hogyan csinaljam es szepen lepesben mentunk vissza.Az agronomus meg hazugnak nevezett,nem hitte el,hogy eloszor ulok lovon.
Hogy milyen szemét volt az az ember! Ha hazugnak nevezett, akkor sokkal rosszabbnak
kellett volna veled történnie, és ő ezt tudta. Nem mondom ki, amit gondolok róla! Ez
ember?
Inkább nézzünk szép állatot helyette:
Nagyon szep valoban,koszi.

Most egy japan tortenelmi sorozatot nezek(a fiam ajanlasaval)a kezdo kepsorokban egy gyonyoru fekete lovon szaguld a foszereplo,majd atvalt szamitogepes grafikaba,de az is tetszik,mintha "fenylo" futna tovabb.(egyebkent a sorozat is nagyon jo.)
Megprobaltam pillanatkepeket csinalni,hogy illusztraljam,mirol irtam Neked.

termeszetesen mozgasban sokkal fantasztikusabb latvany,de csak ennyit tudok.
Így is tökéletes! El tudom képzelni. A képen látható férfi alapján a most befejezett
Gunshi Kanbee-t nézheted. 50 részes! Sokan félnek a hosszú sorozatoktól, pedig az
én tapasztalataim szerint jobbak, mint a 16 epizódból állók. Már a 24 részeseknél
is látszik, hogy van idő kidolgozni a témát, a jellemeket és a karaktereket, nemhogy
egy 50 részesnél.

Gunshi Kanbee-t nézheted. 50 részes! Sokan félnek a hosszú sorozatoktól, pedig az
én tapasztalataim szerint jobbak, mint a 16 epizódból állók. Már a 24 részeseknél
is látszik, hogy van idő kidolgozni a témát, a jellemeket és a karaktereket, nemhogy
egy 50 részesnél.

- boszorkany
Rita írta:Így is tökéletes! El tudom képzelni. A képen látható férfi alapján a most befejezett
egy 50 részesnél.
Szia Rita,akkor nem voltam tul ugyetlen.Igen,azt nezem es nagyon jo.Szerencsem van,hogy a kisebbik fiam elottem jar

A masik fiam meg amerikai vagy angol sorozatokat nez(persze o is angolul)az azsiaikban inkabb a filmeket preferalja.
Az elso sorozat,amit neztem a Shilla kiralysag ekkove volt,nem rovid az sem.