Kata58 írta:Nahát! Micsoda meglepetés...köszönöm a virágot nagyon aranyosak...szépek!még csak kétharmada van meg a sorinak és máris 5oo...hm....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kata58 írta:Nahát! Micsoda meglepetés...köszönöm a virágot nagyon aranyosak...szépek!még csak kétharmada van meg a sorinak és máris 5oo...hm....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Carmi írta:Ritám, már meg is néztem az új kettőt!!! Mondjuk, ejnye-bejnye nekem, mert csak most köszönöm meg, de erről is te tehetsz, mert jó sztorit találtál megint!![]()
![]()
Ördögünk egyre fehéredik, már majdnem angyal... Gondolom, a volt pénzéhes ex-barátnő fogja adni a maradék bonyodalmakat. Igen bosszúszomjas a drága! Kíváncsian várom a folytatást...
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 10-11.részek feliratát. Kellemes vasárnapot kívánok Mindenkinek.
csabamama2 írta:Szervusz Rita Kedves!
Köszönöm szépen az Easy... 10-11. részének a feliratát. Üdv: Ildikó
B.Marika írta:Szia Rita! Jó részek voltak, néztem volna tovább. Nagyapa durva viccei szerencsére jól végződtek. Mindenki a javulás útján. Egyet értek veled, túl jól alakulnak a dolgok. Úgy gondolom ZZ nem nyugszik bele a 80 milliárd elvesztésébe.
Köszönöm a fordításokat!
Szép hetet kívánok!
boszorkany írta:Szia Rita!Csodat muvelsz velunk,mar nem hetfon,nem vasarnap,hanem mar szombatra kitetted a 10-11-ik reszt,szuper vagy,koszonom szepen!![]()
![]()
Jol alakulnak az esemenyek,lehet,hogy bosszura szomjazik ZZ,de en azt gondolom,hogy YY majd "megneveli".(ez csak tipp reszemrol)
Agacska írta:Nagyon köszönöm a 10-11. rész feliratát.
Kata58 írta:szia Rita! Nagyon jó volt, hogy felrúgtad kivételesen a szabályt és már szombaton kitetted a feliratot, mert így biztosan meg tudtam nézni...ma majd csak később. De mindenképpen duplázok olyan jók voltak a mostani részek... Jó néha a lehetőségek szabadságával élni.![]()
![]()
Gyönyörűek a Szrencsefalui képek, olyan jó ilyen pillanatokat visszanézni...![]()
Kellemes hetet mindenkinek!
gyomar írta:Szia Rita és Kriszti!
Most értem végére a 10-11. részeknek.Különös érzések kavarodnak bennem.Míg mindig van aki kihasználja Fu An-t.A nagyapa pedig hihetetlen milyen módszert alkalmazott, nagyon mérges voltam rá, nem hiszek abban, hogy a cél szentesíti az eszközt.A család pedig néha olyan eszementek, hogy az már nevetséges.Ebben a két részben talán Da Feng volt az üdítő színfolt, öröm volt látni ahogy érzelmileg lágyul és javul illetve fejlődik.
Nagyon szépen köszönöm a két rész feliratát.![]()
Marcsi
anine írta:Kedves Rita, hiányzik nagyon a csapat, de mivel nagyon rátudok kattanni egy sorozatra, még várok jövőhétig és nekiállok! Csoda, hogy eddig kibírtam. Azért mindig bekukkantok kicsit, mizujs errefelé! Nem fenyegetés, de hamarosan jövök! Köszönöm előre is a sok munkádat! Szép nyarat!
csip írta:Nagyon szépen köszönöm a 10-11.rész feliratát!
Rita írta:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég