Mingi! Köszi a linkeket! Az elsőben még a memóriajátékot is megcsináltam. Ez a virtualitás elképesztő.
Főzés közben yt csatornákat szoktam hallgatni, és egy beszélgetésben megemlítették, hogy van már
interaktív virtuális utazás is. Olyan formában, hogy van egy ember, aki a helyszínen van, és a nézők
mondják meg neki, hogy merre menjen, ott mi a látnivaló, mit tud róla mondani.... Nyilván hozzáértőről
van szó, mint egy idegenvezető, aki a legjobb tudása szerint beszél a nézőknek a látnivalókról.
Húsos feltéttel is készíthetők ezek az ételek, de mint mindig, most is azt mondom, hogy csak mutatóba
teszem ki az ételeimet, mindenféle rábeszélés vagy célzás nélkül. Tulajdonképpen csak azt mutatom meg
vele, hogy vegán módon is nagyon változatosan lehet étkezni. Pontosabban, én most étkezem igazán
változatosan.
Ildikó! A kaják valódi színükben pompáznak. A zöldségételek gyorsan elkészülnek, lehet, hogy emiatt
nem megy el a színük. Azt sajnálom csak, hogy a vöröslencse nem tartja meg azt a nagyon szép korallos
színét.
Nálunk a májusfát a bejárati kapuhoz kötözik. Általában egy fiatal, de már jó magasra nőtt nyárfát
választanak hozzá, amelyre színes csíkokra vágott krepp papírt vagy színes szalagokat aggatnak. Láttam
már olyan májusfát is, amire színes lufikat tettek, de ez a mi környékünkön nem jellemző.
Attól függetlenül, hogy régi, nagyon jó képeket csinál a telcsid. De az új még jobbakat fog. Lassan csak
erre mennek a telefongyártók.
Nagyon szép környéken tudsz te is sétálni. Jól teszed, ha megmozgatod magad időnként. Mennyi toboz
van a földúton!
Kata! Ez a bezártság nagyon sokakból agressziót hozott elő. Idióták! Nyugodj meg, biztosan nem volt
semmi baja, csak unatkozott egy kicsit a marhája.
Tegnap hallottam azt is, hogy sok pestit ér atrocitás a Pest környéki kirándulóhelyeken. Úgy bánnak velük,
mintha leprásak lennének. Egy énekes mesélte el, hogy a gyermekeivel kirándultak valahová, és a parkolóban
egy ember alpári hangon küldte vissza őket oda, ahonnan jöttek, sőt az énekest meg is ütötte. Nem akartak
ők senkivel érintkezni, csak együtt kirándulni egy kicsit a friss levegőn.
Borbolya: