2100 regisztrált tagja van a fórumnak. És haladunk a 40 ezer hozzászólás felé.

Ági! Most értem hozzád. Szomorúan olvasom, mi van édesapáddal. Mit lehet ilyenkor mondani? Okosat
semmiképp. De bizakodni lehet. Bízzunk benne, hogy kevés fájdalommal és szenvedéssel tudja átvészelni
ezeket a kezeléseket.
De jó, hogy újra festesz! Várom, hogy odaérjek!
Ramos sünis viselkedését félreértelmezted? Ő csak válaszolt neked, hogy "igen, nagyon aranyos ez a sünike".

Na, jönnek a festmények! Az első bambuszos képen a bambusz szárakat fantasztikusan festetted meg! A virágos
képek szépek, mint mindig. Az utolsó előtti képen, a piros liliomok(?) melletti sziklák tisztára olyanok, mint az eredeti
kínai festményeken! Hihetetlen!
Nemcsak süni, gyík is??!!
Most jutottam a szőlőhöz és a madárkához. Lehet, hogy még kezdő vagy a szőlőfestésben, de nekem már most is
nagyon tetszik, a madárkával egyetemben.
Zsike! De gyönyörű város Esztergom is! Olyan régen jártam arra.
Ahogy fentebb írtam, Lilyke leszokott az oldalra fordulásról, de takarólerúgásban továbbra is világbajnok.

Ildikó! Tegnap meg is jött az új sorozatom! Kimerültem, kiégtem. Hét éven keresztül megállás nélkül ontottam
magamból a fordításokat. 75 sorozat hét év alatt! És egy csomó film is! Alapvetően már nem érzek késztetést
a fordításra, de ha találok egy olyat, ami nagyon tetszik, és nem hosszú (max. 24 rész), akkor annak nekidurálom
magam.
Festegessél, kutyázzál, legalább kellemesen telik az idő. Na, és persze sorozatozzál is. Nem akarom reklámozni,
megtettem a saját oldalán, de az új sorozatomon nagyon sokat lehet nevetni. Jól kikapcsol.
Ha van kedved, mutasd meg, mit festettél!