Valaki tudna nekem küldeni az avistazra meghívót? Előre is köszönöm

Üdv Helga
Helga írta:Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni az avistazra meghívót? Előre is köszönöm![]()
Üdv Helga
[email protected]
eslight írta:Üdv
Tudok meghívót küldeni, ha az igénylő meggyőz arról, hogy érti a torrentezés szabályait.
Ha valaki csak sorit akar nézni, arra ott van a https://www.viki.com ingyen, vagy fizetősen, vagy a https://www.netflix.com, már az is tele van ázsiai sorozatokkal.
A torrentezés csapatsport, ott neked is vissza kell tölteni legalább annyit, mint amit letöltöttél.
Tehát xDSL (rézdrótos) kapcsolattal, 5 éves 80-ezres notebook wifivel kapcsolódva, műszaki analfabéta, mobil hálózatos, stb. az felejtős.
Akinek olyan van, a fenti 2 szolgáltatót keresse, vagy az alternatív nézési módszereket, mint a videómegosztók.
Vagy várja meg, míg lesz szabad regisztráció.
Akinél valódi széles sáv van, felfelé is legalább 50 megabittel, vezetékesen rákötve a gép, és hajlandó azt bekapcsolva tartani, visszaosztani, az írjon.
eslight írta:Szia
Ment meghívó.
Az emailcímedet szerintem töröld a hozzászólásodból, több spam robot ne találja meg.
eslight írta:Szia
Ment meghívó.
Az emailcímedet szerintem töröld a hozzászólásodból, több spam robot ne találja meg.
huskiiiii írta:neharagudj, hogy ráugrok a komment vonatra, de keresnék olyan trackert ahol kevésbé mainstream és főleg külföldi filmeket lehet megtalálni (Avistaz, Cinematik, vagy Secret Cinema).
eslight írta:huskiiiii írta:neharagudj, hogy ráugrok a komment vonatra, de keresnék olyan trackert ahol kevésbé mainstream és főleg külföldi filmeket lehet megtalálni (Avistaz, Cinematik, vagy Secret Cinema).
Szia
Az avistaz ázsiai torrent oldal, nem hasonlít a másik két, általad említett oldalhoz.
Biztos, hogy érdekel?
Zalana írta:Úgy látszik nem vagyok elég rég itt, hogy jogosultságom legyen privát üzenetet írni
email: [email protected]
Köszönöm
Oller írta:Ismerem a normális torrentezés szabályait, jó pár éve használok ncore-t
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég