Van képem hozzá

f.ági

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. április 26. 11:41

Sziasztok!

Dorina, nagyon szép az orchideád! Nálam a " kis " virágok nem maradnak meg. A fiam barátnőjétől kaptam az egyik évben, mire megtaláltam a helyét, ahol nincs útban - áblakba nem teszek virágot-, próbáltam ápolgatni, utána is néztem, de nem birta a kiképzést.

Kata, lemaradtam valamiről?
A mosásra értem, amit a szomszéd vitt el.
Nagy szél volt Nálatok? Én is kérdezem, hogy birjátok az otthon létet Samukával?

Paggy, nézem ezt a képet az ablakba kifeküdésről - találkoztam már vele a neten-, de rám a frász jönne, ha meg kellene csinálnom :-)
Nagyon szép az új fréziád!
Amikor néztem a palántákat, azon gondolkodtam, hova ülteted, aztán esett le, hogy a magaságyásokba. A többiek is serénykednek már ott? Midnenki otthon neveli, vagy vesznek a piacon?
Párod hogy viseli a munkanélküliséget? Nincs még hir a másikról??

Nálunk nyugi van változatlanul. Ha jön a május 3.-ai felszabadulás, várok még egy hetet, aztán kiderül, hogy szép lassan el tudok-e kezdeni doglozni.
Aput be kellett vinni a kórházba a mellékhatások miatt egy napos infúzióra.
Kata, a gyógygombát annak idején kérdezte a hugom, de nem ajánlották ott ahol el is adták. Már gyanús, mert most ahogy utánanéztem nem igazán állta meg ez a helyét.
Piacra muszáj mennem hetente egyszer tejtermékekért, mert a termelőktől veszek mindent. Kivéve a joghurtot a páromnak, ami kell neki a korpához, meg a cserpes tejszint. Kora reggel nincsennek annyian, mint már nyolc óra felé.
Mivel még mindig el vagyok látva mindennel egy darabig, igy boltba szerencsére nem kell menni. Szombaton jutott ela tudatomig, hogy a répa szerdáig elég, akitől vesszük, ő meg talán most csak szombaton van a piacon.
Hát nagy kinkeservesen nekikészülődtem. Kiérve meg is döbbentem a piacon, mert a belépőket számolták, 500 - nál nem engednek be nagy piaci napokon több embert. Kint álltak az emberek, mint a heringek. Nyergelj, fordulj volt, igy meglocsoltam az üzlet előtt a rózsáim.
Pakolásztam kicsit, mert el lesz adva ahogy vége ennek az egésznek, remélem sikerül rövid időn belül.
Festettem két nap, bár a szél miatt nem voltam toppon.
Végleg feladta magát a mosogatógép, bár még nem fenyegettem meg a fiúkat, ha nem segitenek mosogatni, akkor nincs kaja.
A kezem nem birja a napi dugig ötször tömött mosogatógép tartalmat mosogatni.

Varriációk sünre:

Sünike a szomszédban a fa vonalában van

Kép

Itt pedig a tónál:

Kép

Egy darabig beszéddel sikerül lenyugtatni Ramost, de aztán kitör belőle a valódi énje :-)

festés:

Nem emlékszem, hogy a következő kettőt betette-e már...

Kép

Kép

Ezek a pár naposak:

Itt a törzs technikája más, mint a fentebbinél:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Betolakodó a Ramos - lakban:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 26. 20:48

Szia Ági!
Megbámultam a festményeket , megnéztem Ramos szépséges értelmes képét,ahogy a sünit lesi És a kedves sünikét a videón.
Ha sikerül kitty cica billentyűzeten való rohangálását leállítanom írok is.
Talán sikerült,mert bemászott a polcára tisztálkodni.
Mennyi sokat festettél!Gondolom éjszaka előtt szakítasz magadnak egy kis időt.Kezdem az elsővel
Spoiler: mutasd
.Szeretem az ilyen "beleláthatom a hátteret" képet.
Milyen érdekes,eddig nem is jöttem rá,mennyi magányos a táj a kínai -koreai festményeken.Szép és elgondolkodtató,de magányos is illetve a természet részeként éli meg magát a szemlélő,de ugyanakkor elveszek -feloldódom benne.Az örökké tevékenykedő-nyüzsgő nyugati ember számára viszont kicsit félelmetes is ez a feloldódás.Az első képeden ez a láthatatlan hátteret "látom"
A virágos faágak szépek,kíváncsi leszek majd milyen lesz később az ilyen festmény háttere.Köszönöm szépen,hogy beraktad a festményeid .
Ramosról leírtam 1 mondattal fentebb,hogy milyen értelmesen néz a középső fotón.Kedves a sünikés videó.Ami a legjobb egy ilyen videóban:
Kinek van lehetősége közelből,sünikét látni.Persze én állatokkal élek,így állandóan részese vagyok egy falka történéseinek.Ez a falka sokféle állatból áll,de azért falka,ki nem mondott, de mégis létező szokássokkal.Van olyan,amit nem én alakítottam ki pld.hogy mikor ki alszik bent a macskák közül....Tehát Ramos..amellett ,hogy persze szereti az ember a kutyáját,de igencsak idő-figyelemigényes elfoglaltság. :)) :))
Ági!Picit tartok és ugyanakkor tudom,hogy muszáj az élet újraindítása.Minden-mindennel összefügg,ha nem dolgoztok Ti,akik még dolgoztok,mi nyugdíjasok is éhen halunk.Csak azt tudom,hogy teljes figyelmemmel,szívemmel támogatlak Titeket. ^:)^ :littlehearth: :flower1: Ehhez tartozik még:
Késő délután óvakodva,osonva,üres részeken viszem ki Lizit.Mindig lemegyek az úttestre,ha jönnek a járdán,alig jár erre autó délután.Délután nem állok le még távolról sem beszélni a kutyásokkal,csak intünk egymásnak.Reggel,mikor nincs senki,akkor az utca 2 oldaláról pár mondat elhangzik.
Tudom el kell menni a piacra.Most szombaton én is bemaszkolva,kesztyűvel elmentem lelógó epret venni Lilla szülinapjára./felakasztható kappós/
Na most sokat "beszéltem".
Még válaszolok:
a páromnak nincs állása,de állandóan mászkál,mert nem bírja a bezártságot.a sok paradicsompalánta szétosztásra kerül a lakótelepi kutyás barátoknak+ Lillának+ nekünk is marad 4 db.Még vacakol a hasam,de alakul
Most azután megyek tovább.Szép estét Ágika!Paggy @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 26. 21:05

f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. április 26. 21:10

Visszajöttem még, gyors betenni egy nevet. Felician Kalmus - az élő közvetitések koronavirus idején alatt jött velem szembe. Rámentem a facebookjára és ott ragadtam. gyönyörűen játszik!!

Paggy, a szivem vérzik ezután a videó után!
Most olvastam egy fotóriporterről, aki világhirnevet is szerzett már magának Kina nem éppen pozitiv életeseményeiről készitett képeiről.
Eltünt, egy kiállitás megnyitó alkalmával. Hááát, nem is akarok belegondolni hova vitték ...
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 27. 11:49

Sziasztok-sziasztok!
Ágika megnéztem az ajánlott előadót.Mindjárt beteszek egy linket ,amiben ő játszik.Ma 3 dolgot hoztam.1művészet,1 fotógaléria+1 finomság.Kezdjük hátulról.
Nagyon kedvelem ennek a fickónak az ételeit.Most hoztam egy kis nassolnivalót.Illetve ő csinálja én csak felhívom rá a figyelmet.

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 27. 12:17

A galériát felteszem azonnal a pixizre,ez kb 10 perc.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 27. 12:33

Ági ajánlotta:

Szép napot!Paggy @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 27. 12:58

Még ezt beteszem a fenti kedvenc szakácstól:
https://www.youtube.com/user/MrSzoky68/videos
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 28. 20:46

Kép
Kedves Lányok!
Remélem MinGi is hasonló képeket hoz a nyíló fréziáiról.Üdv:Paggy
Még csak 2 nyílt ki és van egy lilás bimbós.Sajnos ezek még csak a szimplák,bár szépek.Tudjátok, a hollandok, a "sz-betűs" hagymákat küldik az üzletekbe,a rendesek a kertészeknek mennek.De hát ez egy HOBBI, egyébként is szépek és illatosak nagyon.Tehát várom még,hogy a duplából is legalább néhány kinyíljon.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 29. 7:37

Szép reggelt!Kint aludtak az erkélyen a még nem virágzó fréziák,a palántakertem bent már várja a szabadlevegőt.Mindjárt kiteszem.Itt szépen süt a nap.Üdv.Paggy
Kép
Már a lilás frézia is előrébb tart.
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. április 29. 19:28

sziasztok, megint kigyönyörködtem magam a megnézendők és a meghallgatandók között. :D
Ramos megint remekelt, azért csakis az ővé lehet az utolsó szó :)) .
azt a műmorgást és rázendítést.... :)) :)) :)) sünike is édes volt.
Paggy, gyönyörűek a virágaid, a palánták..már szinte keresi rajt az ember a kezdődő kis paradicsomokat :D ;) de majd annak is eljön az ideje.
Ági, nagyon örültem hogy végre lélegzethez jutsz egy kis festegetés idejéig.. kíváncsi leszek milyen lesz a teljes háttér. :D
apudnak kitartást, talán majd ez az infúzió rásegít, hogy csak azért is jól jöjjön ki ebből a nehéz helyzetből. :)
Itt egy hatalmas zuhé volt de nem tartott sokáig, legalábbis mire felébredtem már elment és kisütött a nap, de már megint igen vészes felhők jönnek ....
Mostanában ritkán nem de minden délután alszunk, alszom egyet változó időpontban és hosszúságban. :) .
Na mivel megint én lettem a mosoda, remélem nem sokáig, mert még mindig nem szóltak hogy mi újság az alkatrészügyben, mert olaszoktól kell behozni..így még nálam van a mosás. Pedig egyébként szebben mos mint az enyém.
A matracom végre bevált, jó aludni rajta, mindegy hogy délután vagy éjjel. ez a legfontosabb. Mostanában éjfélig fenn vagyok, mert a telefonomról olvasom a Pestisrácok blogot... :-bd .
sokoldalú és érdekes..
Ma sütöttem pogácsát, mindjárt hozom is a képet róla...

Kép

Kép

Kép
az az igazság, hogy megint majdnem elfelejtettem a képeket megcsinálni...így a maradék van a tepsiben...de akkorák hogy 9 db lett belőle... :)) :)) :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 30. 10:48

Szia Kata!Először is:
Régen láttam Samukát ilyen nyíltan belenézni a kamerába.Nagyon értelmes fotó!!!!És jók a pogácsás közeli képek.Biztosan finom lehetett és az is biztos,hogy nálam is elfogyott volna rögtön,sajnos még melegen.Szépek az almák.Tudtok gyümölcsöt venni valahol?Nálunk kint a szombati piacon már megjelent az isteni finom szamóca.Ugyan még magas az ára 1300ft/kg,de vettem 20dkg-t a nászasszonyomnak és 3-t megkóstoltam belőle.Már nvan illata.Nem külföldi.Örülök,hogy végre bevált a matrac éás tudsz rajta aludni.Nem értem a mosógép dolgot.Te mosol mindenkire a házban????Kata!Egyetek finomakat és szellőzködjetek!Neked régen jó volt,mert nagy kertetek volt,nekem meg mindig csak egy kis erkélyen és a gangom.Azelőtt nem kertészkedtem csak a frézia hobbim óta.Köszönöm a képeket. \:D/ \:D/ \:D/
Mi itt elvagyunk.a párom futkos ide-oda,én a kutyákkal sétálgatok .Hetente 1x bemegyek a boltba BEÖLTÖZVE.Az erkélyre ki lehet tenni 1 széket,így néha kiülök.Látom reggelente,hogy nem használják ki az idősek a lehetőséget egy kis szellőzködésre,mert csak a kutyások sétálnak,pedig már5 óraskor felkel a nap és senki nincs az utcán csak a kutyások.Így nem kell félni sem.TEHÁT MINDENKI CSAK NYAVAJOG A BEZÁRTSÁG MIATT,DE HOGY EGY PICIT IS VÁLTOZZON,AZT MÁR NEM!!! :(( :(( :(( Ne tudom írtam -e hogy egy nő azt mondta a rádióban,hogy 9-kor szokott kávézni,így neki kevés az az idő ,amennyit vásárolhat.Annyira felbosszantott,hogy ihaj!!!A házban a földszintiek majd meghalnak a bezárt lakásban,de ki sem dugják az orrukat csak cigizni,pedig már ki sem megyek a hátsó udvarra.Nyugodtan lehetne egy kicsit kertészkedni a körbezárt udvaron.Hála a magasságosnak az alattunk lakó házaspár nagyon kedves lett és az albérlő srác is,úgy hogy javult a hangulat.
Lányok!
Hoztam képet Lilla leendő kutyusáról.Most 16 napos,majd június 8körül kapják meg,a palántakertemről és a kinyílt lila fréziáról.Mindenkinek szép napot és jókedvet kívánok!Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 30. 10:51

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 30. 11:09

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 30. 11:43

Elfelejtettem írni,hogy a lila frézia mögött a függöny/kartonszerű anyagból/ az utolsó tavalyi turkált szerzeményem.Bezárt a turkáló ÉS SAJNOS nincs elég pólóm.Minden évben veszek 5db-t ott és rongyolásig hordom ,a következő évben lecserélem és a régi megy rongynak vagy kutyatörlőnek .Na idén nincs turkáló.A kínai boltban 1200ft-ért lehet kapni,de eza turkálóban/új!!!/300-400ft éS!!!!!!szépszínű .izgalmas.Szóval már 2 hónapja 3 pólót cserélgetek a pulóverek alá.Napi mosásban,radiátoron szárítva.Ennyit a jómódról !!!!Sokba kerülnek az állatok és még a TB_t is kellett fizetnem.Na persze a kiállítás nyugdíjas jegye évente 3x is belekerül néhány ft-ba, valamint az alkalmanként 1000ft-os jóga vagy nyáron helyette az uszoda.Szóval szomorkodom a turkáló miatt. :(( :(( :(( :(
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. április 30. 11:49

Még mindig én vagyok,mert ránéztem a kedvenc rendezvényemre és ezt az igazán érdekes dolgot találtam.
http://budapest100.hu/kozossegi-budapest100-video/
Részlet következik,DE LÁNYOK!Mennyiben függ ez Bp-től?Nem lehet ezt bárhol az országban megcsinálni?
........A kialakult helyzetre való tekintettel a Budapest100 májusi hétvégéjét ugyan elhalasztottuk, de szeretnénk megmutatni, hogy Budapest továbbra is nyitott szellemű lakói rengeteg kincsről tudnak.....
......Készíts videót saját házad bejárati kapujáról, amint kinyílik! Használd mobiltelefonod vagy kamerád, és vedd fel egy rövid videóban a Budapest100 hétvégék legikonikusabb pillanatát, amint nyílik az ajtó, és beléphetünk a házba.....stb...stb. Ha megnyitod a linket megnézheted az eddig elkészülteket és később más sokat!Nálatok Lányok,nincsenek szép udvarok,kapubejáratok,utcarészletek? MOST MÁR MEGYEK MOSOGATNI.üDV.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2020. április 30. 12:03

Miután most nincs mivel fényképeznem, más tollával ékeskedek. Egy ismerősöm készítette.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. április 30. 16:10

videót picit később nézem meg, mert szól az ausztrál dicséret Samuka meg itt táncikál a hátam mögött. szokásos kurkumaleves + túrós tészta, úgy belaktam..hogy csak később tudtam lefeküdni egy kicsit és fél órája ébredtem fel. Csak frissiben lerohantam kenyérért.
Gyönyörűek a minikertjeid Paggy,, nem győzök gyönyörködni benne. Most hogy leszaladtam jöttem rá hogy itthon hagytam a mobilom..így elmaradt a lentről fényképeszkedés...
miközben ezt hallgatom, olyan fájdalmasan szép még angolul is az imádódal hogy majdnem elerednek a könnyeim... :littlehearth:

Samukáról csak véletlen sikerült egy kép..éppen nem látszik hogy azt mondja hogy nem a fénykép készítésre... :)) :D de azért örülök hogy sikerült lekapnom a kis gézengúzomat.. :)
MinGi, jövök majd hozzád is nézni a miniatűr tavaszt... :x :ymhug: :flower1: :-bd
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2020. április 30. 22:38

Jó estét, vagy már éjszakát is írhatnék.
Rövid leszek. Láttam Rita gyönyörűséges unokáját. Nagyon szép, csak hozzál még képeket, ha tudsz. Néha sajnálom, hogy nem fordítasz mostanában, de nagyon ügyesek a lányok, és sokfélét kapunk. Az ételek szépek, biztos finomak is.

Ági, szépek a festményeid, az egyik festményedet megirigyeltem, és valami hasonlót én is csináltam. Igaz nincs rizspapírom, és hozzávaló festékem sem, el ne szörnyülködj ...... sütőpapírra festettem meg.

Nagyon szépek a virágok, a palánták, az enyémek is lassanként nőnek, kétféle paradicsomot vetettem, még nem ültettem ki őket, mert igazán még kicsik is, és elég hűvös van reggelente.

A nemsokára érkező kiskutyus nagyon szép,milyen fajta? Ramos is nagyon érdeklődik a sün iránt, nálunk a labrador is szeret vele játszani, tavaly alig tudtuk kivenni a szájából,csak finoma vitte, szét nem tépte volna, csak inkább őt féltettük, nehogy már a tüskéket kelljen kiszedni a szájából.

Itt nemrég szakadó eső volt.... végre kicsit megázott a föld. A bezártságot elég jól viselem, igaz mostanában vásárolni voltam, még sikerült a művészellátóba is elmennem - egyeztetéssel - mert már alig volt papírom. Most akvarellt szeretnék készíteni, de nagyon nehezen megy, azt a lágyságot, halvány színeket, nehezen érem el, vagy csak alig. A maszk viselése nehezemre esik, beizzadok alatta, pedig már többféle maszkom is van.Jó, hogy kimehetek a kertbe, a kutyát is megfuttatom, oda nem kell maszk.
Kata nekem is tetszik Samu fotója, persze a felhőid is. Örülök, hogy jó a matrac.

Ennyi jutott eszembe az utolsó oldal visszaolvasásából, nem jegyzeteltem , pedig kellett volna.
Mindenkinek jó éjszakát kívánok, a Level Up-ot néztem, de már le kell feküdni, majd hajnalban a pacsirtákkal kelek.

Szép május elsejét kívánok, emlékezve a régi időkre, amikor igazán nehezünkre esett korán felkelni és felvonulni, de így visszaemlékezve mégis szép volt, fiatalok voltunk/tam. Ezt soha nem gondoltam volna, hogy ilyen súlyos teher lesz a mostani időszak, amikor még találkozni is nehéz,vagy lehetetlen egymással. Vigyázzunk, csak megmaradjunk egymásnak!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 1. 8:17

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. május 1. 9:54

sziasztok lányok szép reggelt. Itt meglehetősen hűvös van és borús az ég. Még csak most ébredtem fel, Samu még mindig alszik, pedig már fél 1o van. Országosan zivatarokat igér, most néztem meg az időképet, de nem is igazán az időjárás miatt, hanem a csodaszép felvételekért, amit akkor láttok, ha lejjebb tekertek! Dupla szivárványtól a gólyapáron át a felvert tejszínhabig hasonlító felhőtornyon át..csak lestem a lélegzetelállító képeket.
Olyan jó, hogy sokatoknak van egy kis kertje...mert van hova kilépni...még ha csak egykét gyümölcsfa van is benne, az is ad munkát.

Itt nálunk is kicsit lazítanak a dolgokon, de a védekezés stb nincs feladva, és nagyon fegyelmezettnek kellene lennie az embereknek, hogy ne lépjen át a tömegmegbetegedésekbe. Nehezen viselem én is a maszkot, szinte azonnal leizzadok benne, a párától meg alig látok. Szóval ez nem az én fegyverzetem... :(
Na felébredt a drágám gyorsan még egy két szó..
Ildikó, milyen jó ötlet szükséghelyzetben rízspapir. ;)
Paggy, emlékszem a felvonulásokra! Bár én nem lehetettem hivatalosan üttörő, de mégis kötelező volt részt vennem az ilyenen.

Egyébként ma lesz két megemlékezés. A Pest Srácok is leadja, majd a felületükön is kint lesz.

▶️ Hogyan záratta elmegyógyintézetbe volt feleségét az ÁVH rettegett tisztje?
▶️ Hogyan kezeltek elektrosokkal ártatlan embereket a kommunista diktatúra legsötétebb idejében?
▶️ Sorsok, tények és tragédiák exkluzív online közvetítésünkben.
a 2. sor margójára..
a apu is megcsinálta ezt anyummal nem is egyszer..

Na megyek, készítem a reggelit....
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 1. 11:48

Kedves Lányok!Kedves Kata!
Teljesen tiszteletben tartom bárki világhoz való hozzáállását,amíg az nem mások megalázásához,bántalmazásához vezet.Amikor rendszerváltás volt sok tündéri kolléganőm állandóan vitában állt egyik vagy másik oldal védelmében.Tönkre is mentek a kapcsolatok.Persze,hogy,aki elszenvedte,igazságtalanság érte az elmúlt rendszerben,nyilván elégtételt szeretne jogosan vagy nem jogosan. Mivel nem lett kitárgyalva a társadalomban az elmúlt rendszerek!!!!!!!!!!egészen az I.Világháborúig, hibái,könnyen egymásnak feszülnek az emberek.Jó lenne egy rendes ,nyílt társadalmi vita,ahol őszintén feltárnának mindent!EZT NEM CSAK ROMANTIKUSAN GONDOLOM,hanem minden oldal által támogatott tudósok részvételével.CSAK NINCS HIBÁTLAN EMBER,így senki nem meri felvállalni a múltját.Kiderülne a mostani és régi SZENT EMBEREK szülei ugyanúgy esendők voltak,vagy nem a szülei hanem ők maguk is.Magam részéről már írtam,hogy csak ügyenként tudok dönteni a dolgok között, egyrészt mert nem látok bele,csak az eredményt ismerem,másrészt nincs elég tudásom a dolgokról.A politizáláshoz igazi,alapos tudásra lenne szükség,A MÚLT ISMERETÉRE,NEM PEDIG A FELSZÍN MEGKAPARGATÁSÁRA.ÍYgy nekem marad a nem túlzó ZÖLD ÜGYEK és a szociális biztonság támogatása.Tehát se ide ,se oda nem hajlok.Ez a véleményem Kata,tisztelve a tied. :x :flower1:
Kedves MinGi!Köszönöm szépen a betett videót.Szeretném leírni,hogy meghatott,mert anyukámmal sokszor sétáltunk Esztergom utcáin.CSAK a videón hiányoztak az emberek ,az élet ebből a szép kedves városból.Amikor mi voltunk zajlott a város,láttuk a lakókat.Gyönyörű a táj,a távoli képek és a város együtt.Várom nagyon,hogy ha lesz esetleg telefonod,a párom olcsón vett egy fényképezni tudó,nem okos telefont/6000ft volt/,akkor saját képeket is hozol ÉS NAGYON, NAGYON,NAGYON számítok a szomszéd asszonyod képére a Te fréziáidról.Tudod mennyire odavagyok értük.Semmiképp ne vedd ezt unszolásnak/PEDIG DE :)) :)) :)) /! :littlehearth: @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 1. 12:00

Kedves Ildikó!Örülök,hogy írtál .Jó lenne látni mindig az új képeket ,amiket festettél!Szerencse,hogy van udvarotok és még nagyobb szerencse,hogy aranyos állatkát is birtokolsz.Tudsz róla még fotót hozni?Fényképezni nem szeretsz?Aki ilyen szépen fest,biztosan jó képeket is csinál majd!
Vigyázz magadra!Szép napot kívánok!Paggy @};-
Hoztam néhány fotót.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 1. 12:06

Lillus leendő kutyikája:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 1. 12:13

Telt ház van az erkélyemen.letettem a palántákat a földre,hogy esőt kapjanak,a fréziák meg kis időre a párkányra kerültek.
Kép
Kép

Vissza: “Társalgó”