The King: Eternal Monarch
Re: The King: Eternal Monarch
Szóval vessetek rám követ, de nekem nagyon tetszik a sorozat. Rossz nézettség, fanyalgó kritikák a sztorinak és a színészi alakításoknak ide vagy oda. Lee Min Ho-hoz illik a szerep, ahogyan blazírt képpel előadja a mondanivalóját párhuzamos világokról, meg hogy Ő király bármilyen meredeken hangzik is ez a többieknek - egyszerűen imádom. Nemcsak szép, de hihetetlenül elegáns is. A többiek is nagyon jól játszanak. Mili előtt le a kalappal.
köszönöm a munkád

pi314 írta:Ó tényleg gyönyörű ez a dal. Mintha egy Zeffirelli film aláfestő zenéje lenne. (engem arra emlékeztet)
Haha, éppen ezt mondtam kb. 5 perce valakinek! Ugye, hogy koppintás? De gyönyörű, és a szerzője YONGZOO, ő írta a dalt, a szövegét és ő is énekli, pontosan olyan hangon, mint a Rómeó és Juliá-ban az énekes.

pi314 írta:Szóval vessetek rám követ, de nekem nagyon tetszik a sorozat. Rossz nézettség, fanyalgó kritikák a sztorinak és a színészi alakításoknak ide vagy oda. Lee Min Ho-hoz illik a szerep, ahogyan blazírt képpel előadja a mondanivalóját párhuzamos világokról, meg hogy Ő király bármilyen meredeken hangzik is ez a többieknek - egyszerűen imádom. Nemcsak szép, de hihetetlenül elegáns is. A többiek is nagyon jól játszanak. Mili előtt le a kalappal.köszönöm a munkád

- vajandi
- Kapcsolat:
mili56 írta:vajandi írta:Nagyon köszönöm a 4. rész fordítását és az online feltöltést.Most már kedvenc dalom is van, az OST3. Annyira jól passzol ahhoz a jelenethez, amikor a lánnyal együtt átlép a világába! Még hatásosabbá teszi.
![]()
Szívesen.
A Maze c. dalt? Már ronggyá hallgattam. Valami gyönyörű! És sajnos nem volt az angol feliratban a szövege, de bele fogom tenni utólag a feliratomba. Mert a szöveg is nagyon szép.
Spoiler: mutasd
Mint említettem, az OST3 tetszik (egyedül azt töltöttem le és azt hallgatom), ez az OST4-es, amit beollóztál. Mindegyik betétdalba belehallgattam, mielőtt letöltöttem, de nekem valahogy a 3-as nyerte el a tetszésem.

Kim Jong Wan (NELL): Gravity
Köszönöm a 4. részt. 

pi314 írta:Szóval vessetek rám követ, de nekem nagyon tetszik a sorozat. Rossz nézettség, fanyalgó kritikák a sztorinak és a színészi alakításoknak ide vagy oda. Lee Min Ho-hoz illik a szerep, ahogyan blazírt képpel előadja a mondanivalóját párhuzamos világokról, meg hogy Ő király bármilyen meredeken hangzik is ez a többieknek - egyszerűen imádom. Nemcsak szép, de hihetetlenül elegáns is. A többiek is nagyon jól játszanak. Mili előtt le a kalappal.köszönöm a munkád
Minden szavaddal egyet értek.
Kedves Mili!
Hálásan köszönöm neked a 3-4. részek feliratainak a fordítását.

Nekem is tetszik, a történet is alakul, szépen kicsomagolják egyenként, a szálakat.Lee Min Ho-t pedig úgy szeretem ahogy van.
Szép hetet kívánok.gyomar

vajandi írta:mili56 írta:vajandi írta:Nagyon köszönöm a 4. rész fordítását és az online feltöltést.Most már kedvenc dalom is van, az OST3. Annyira jól passzol ahhoz a jelenethez, amikor a lánnyal együtt átlép a világába! Még hatásosabbá teszi.
![]()
Szívesen.
A Maze c. dalt? Már ronggyá hallgattam. Valami gyönyörű! És sajnos nem volt az angol feliratban a szövege, de bele fogom tenni utólag a feliratomba. Mert a szöveg is nagyon szép.
Spoiler: mutasd
Mint említettem, az OST3 tetszik (egyedül azt töltöttem le és azt hallgatom), ez az OST4-es, amit beollóztál. Mindegyik betétdalba belehallgattam, mielőtt letöltöttem, de nekem valahogy a 3-as nyerte el a tetszésem.![]()
Kim Jong Wan (NELL): Gravity
Igen, utóbb rájöttem, hogy Te a 3-asban levő dalt említetted. Ha érdekel, azt is lefordítottam már, meg a saját kedvencemet is, a négyesből. Megtalálhatóak a fönti képes anyagban.

- vajandi
- Kapcsolat:
Köszönöm a dalok fordítását is!
Bár a Gravity jobban tetszik, a Maze-nek viszont szebb a dalszövege.

Sziasztok!
Köszi a fordítást! Belepörgettem a sorozatba és nagyon de nagyon tetszik. De most szerintem leállítom magam, mert képtelen lennék kivárni hétről hétre a részeket, inkább egyszerre nézem meg.
Leszedem és majd egy maratont csinálok belőle, már nagyon várom.
Köszi a fordítást! Belepörgettem a sorozatba és nagyon de nagyon tetszik. De most szerintem leállítom magam, mert képtelen lennék kivárni hétről hétre a részeket, inkább egyszerre nézem meg.

Köszönöm szépen a negyedik részt. Örülök a sorozatnak, tetszik a történet.

Köszönöm szépen az eddig elkészült részeket 

Köszönöm szépen a részeket, a 4.-et most néztem meg.Külön hála a zeneszövegekért! Nagyon tetszik a sorozat! 

Köszönöm szépen a fordítást és a munkádat, tetszik a sorozat, követni fogom a részeit. 

Köszönöm szépen az eddigi részeket, kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!

Naaaaagyon szépen köszönöm az 5. rész fordítását és feltöltését is! 

Üdv.
Köszönöm szépen az 5.rész feliratát.
Köszönöm szépen az 5.rész feliratát.
- AmyRebecca
Jó reggelt Mindenkinek!
Nagyon szépen köszönöm az 5. rész feliratát!
Szivből köszöntök az oldalon minden édesanyát és nagymamát Anyák napja alkalmából

Nagyon szépen köszönöm az 5. rész feliratát!
Szivből köszöntök az oldalon minden édesanyát és nagymamát Anyák napja alkalmából

Mester! Boldog anyàknapjàt!

bearbear írta:Mester! Boldog anyàknapjàt!
![]()
![]()
Neked is, drága Mester!
Ezen a napon túl pedig illatos-virágos tavaszt, kényes-fényes nyarat, számtalan jó fordítást, türelmet és jó barátokat. És egészséget, de az csak természetes!

Köszönöm szépen a feliratokat. A gyorsaságtól pedig le vagyok nyűgözve.
Az első rész teljesen megfogott, aztán a második, harmadiknál, kis kétségeim támadtak. Viszont mostanra teljesen beszippantott a történet. Egyre izgalmasabbak a rejtélyek. És amint egyre fény derül, azonnal ott van helyette két másik. És most bepillantást nyerhettünk a gyilkos módszerébe is. Milyen érdekes.
Az is nagyon tetszik, hogy szinte minden mellékszereplőnek érdekes a háttér története, legalább az egyik világban.
Szerintetek biztos, hogy a király alteregója a másik világban halott? Végül is nem mutatták, ahogy meghalt.
Az első rész teljesen megfogott, aztán a második, harmadiknál, kis kétségeim támadtak. Viszont mostanra teljesen beszippantott a történet. Egyre izgalmasabbak a rejtélyek. És amint egyre fény derül, azonnal ott van helyette két másik. És most bepillantást nyerhettünk a gyilkos módszerébe is. Milyen érdekes.
Az is nagyon tetszik, hogy szinte minden mellékszereplőnek érdekes a háttér története, legalább az egyik világban.
Szerintetek biztos, hogy a király alteregója a másik világban halott? Végül is nem mutatták, ahogy meghalt.
Köszönöm szépen az 5. rész feliratát! 

Riamara írta:Köszönöm szépen a feliratokat. A gyorsaságtól pedig le vagyok nyűgözve.
Igen, valóban jól szövődik a történet. Mindig kibomlik egy szál, aztán másik szövődik bele. És szerintem a király él a másik univerzumban, találkoztunk is vele egy villanásra, ha visszagondolsz.

Köszönöm szépen az ötödik rész feliratát.

Köszönöm szépen az 5.rész feliratát is