Szép jó reggelt mindenkinek!
Múltkor lemaradt, hogy megnéztem én is MinGi liamarás kalácsát .

Szép lett nagyon. Régen sütöttem igy normális kalácsot, ma már beteszem tortaformába.
Most is sül egy, mert megbeszéltük a fiammal, ha megyek ma az albérlőkhöz leolvasni a viz órát, viszek nekik egy fonottat, de most ebbe vörösáfonyát is tettem. - mazsola nem volt otthon azért- Biztos örülnek majd neki, tegnap ez volt a visszajelzés, ahogy megkérdeztük otthon lesznek-e.
Két iráni lány, reméltem is, hogy otthon vannak.... Becsöngetek, leteszem az ajtó elé, aztán elbújok

Paggy, nem irtam, de nagyon guszta volt a rántottád is. A dolmányos varjúknak is utána néztem, mert érdekelt mit keresnek a kuka tetején.
A lódarázs meg ami minket szerencséltet otthon, az meg a méhekre veszélyes. Ki gondolta volna?
Úgyhogy nem is bánom, hogy lefújtam őket.
Lizikén tényleg látszik a képen, mikor néz vissza merre is vgy, hogy olyan elveszett. Szépen mennek az úton. Ma csak Fruzsival voltál?
Kiváncsi leszek hányan lezsnek a veteményesben ma.
Itt tegnap a szegedi közvetitő csoport mutatta, hogy a játszótereken szerencsére délután senki nem volt.
Nem is tudtam, hogy létezik nálunk ilyen szép játszótér is.:

Na ma remélem ugyanez lesz a helyzet az utakon, ha megyek az albérlőkhöz. Nem sok kedvem van, de nem akarok becsült óraállást bediktálni.
Tegnap majd szivbajt kaptam kapálás közben:

Ez az átokfajzat Ramos egyszercsak ilyedten hátraugrik a tuják közül, aztán meg a szájában valamivel lohol tovább.

Szerencsére a labdával gyakoroltuk a hozdd ide, kérem, engedd kifejezéseket. Az utolsó azért még nagyon sok kivánnivalót hagy maga után....
De már valamennyire most is működött, legalábbis játékosra fogta a dolgot, és amikor a tuják mögé lefeküdt vele, akkor ki tudtam húzni kapával és átlöktem a keritésünk másik oldalára, gyors bezártam az ajtót, igy ki tudtam dobni.
Félig megszáradt denevér. Na, mondtam is, hogy Ramoska két hét karanténban lesz. Hogy honnan a bánatból itt érte a vég, nem tudom.
Van két denevér akik akkor repkednek a kert felett, ha leszáll az éj. El is neveztük őket, egyik draki a másik neve nem jut eszembe, az a lány
Ilyen gazos volt a gyümölcsfák alatt a föld.

Közben a békák is rázenditettek:
Meg kell, hogy mutassam, mert nagoyn örültem neki tegnap, amikor átküldte egy a mi falunkból elkerült ismerős. Óvodában, ált. iskolában, gimiben is együtt jártunk.
Ki tudja melyik vagyok??