Kezdem pár szép (színszűrős) fotóval. Mind az iskolám környékén készült. Az utolsót a tanári szoba
egyik ablakából fotóztam. Farsangunk volt, azért ért ott az este.

Paggy, feladtad a leckét Ritának!
Nagyon szép lett a szinváltós kép is. Jó hogy lehet trükközni a színszűrővel.

és képes nem nyitni soha ablakot,kivéve nyáron,amikor tárva van állandóan,mert nem szabad a szeretett növényeit még pillanatnyi huzatnak sem kitenni.A legújabb marhasága/
/,hogy az új ablakokra belülről apró akasztókat akar tenni,mint a régi fürdőszobai törülköző tappancsok,hogy az "ANGYALKÁI" meg tudjanak kapaszkodni,így viszont nem lehet ablakot pucolni soha.Hozzáteszem,hogy a párom sokkal precízebb és tisztább pasi mint én,de mindent felülír neki a növény és a LUSTASÁG.Ha valamihez hozzáfog/5 év tervezés után
/akkor gyönyörű és tartós lesz,de ha nem ,akkor sokáig elvan egy szemétkupac tetején is,ha könyvek veszik körül.Tehát Lányok!Sokfélék vagyunk,más az ízlésünk,anyagi helyzetünk......De jószándékú,érdeklődő,életigenlő emberek vagyunk és ez a lényeg.
!pAGGY
A túrós rétes, mákos meggyesről meg azért nincs kép, mert hazahoztuk, és gyors kézmosás után be is faltuk. Már az utolsó morzsánál tartottam mire eszembe jutott hogy hoppá--lemaradt.

-elmegy.tehát idén nekem kell betelepítenem egynyári dolgokkal az az oldalt,s jövőre majd biztos más lesz.Már vettem egy csomó magot és az egyik kutyás barátnőmet "megvesztegettem" egy jó kis turkált táskával,hogy segítsen.DE KATA,nagyon tetszik az ötleted!!
.Sajnálom,hogy nem sikerült beülnötök!legközelebb mindenképp menjetek!Samukának is jót fog tenni egy kis változatosság+ Neked is

.
De ugyanennek egy másik változatát kérem..Addig meg alszom a Samuén majd...

indenkinek:PaggyJelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég