Köszönöm szépen 6-8-ig is a részeket ! Jókat derültem az első 5 rész alatt, majd meg nevelődik a férj uram ! Meg remélem jó szerelmes is lesz az asszonyába ! Most meg is nézem a 3 részt !
Tábornok asszony ügyesen hozzáfogott a kedves férj átneveléséhez, és a delikvens arra halad amerre kell. A főfeleség viszonya az ágyasokkal egészen kiváló: nem is tetszik a Teremtés Koronájának. Őfelsége is munkát ad Nanping Jungwangnak: Hatodik rangú tisztviselő lett belőle és még finnyáskodik rajta az illető.
Köszönöm a nyitó és a záródal fordítását is; arra lennék kiváncsi, hogy ki énekli: csak nem Peter Sheng ?
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk mögött hagytuk."
Kedves Ewilja! EZ egy fantasztikus sorozat! Ma úgy nevettem a légycsapáson, mert még csak az 5.-et néztem meg, hogy majd leestem az ágyról. Pedig ez még csak a kezdet, mi lesz itt a végére. Köszönöm szépen az eddigi kész feliratokat!
Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Minden percét imádom. Köszönöm a munkádat ! Én online nézem és jelezni szeretném, hogy a 9. rész 28.perce után csúszik a felirat.