Na jól is meg nem is kezdődik jól a napom. Képzeljétek, csak reggel vettem észre hogy a mosógép oldalán van egy kicsi horpadás, és alul egy pici felületen hiányzik a festék. Most csinálja meg az első 9o-es mosást, hogy a vegyszerek ki legyenek mosva belőle. Ráadásul mivel nem onlin vettem, mint utolsó darab, így nem is annyiért vettem ahogy hírdetve lett. + 2oe Ft volt a pluszgarancia, mert a két évet keveseltem így 5 évre van! még várnom kell egy órát, hogy felhívhassam őket, mert 1o-kor nyitnak. Bár tegnap nem vették fel a telefont.
Az Euronicsnál 9o ezer...és 1 év garanciával. A Médiamárknál meg hol ennyi hol annyi alapon lehet venni a gépet..kész vicc. Na mindegy majd kiderül.Rita majd hozza a rendes képet is ..
Közben meg itt volt a barátnőm, így egy kicsit megcsúsztam az írással, de most folytatom

visszatérve a tegnapi képekhez ..Ági gyönyörűek a képek, és az jutott eszembe, hogy az az ecsetleesés a legjobb helyre sikeredett, mert olyan,mintha le esett volna egy szirom. Szóval szerintem senki nem nézne ki belőle egy balesetet!

Apudnak meg sikeres harcot kívánok. Mostanában olvastam a Varga féle gyógygombákról, én is kipróbálom a süngombát, úgy döntöttem egy próbát megér, ha már így is benne áll a pénzem. igaz ezt most nem tőle, hanem a Dr.Krémtől vettem egy üveggel.
Paggy, sajnálom én is a paradicsom mizériádat, pedig én is kíváncsi lettem volna rá! Ja el is felejtettem, hogy én is akartam volna egy cserepes futó paradicsomot ide a szobába, majd később a kilépőre! De még alszom rá egyet, lévén, hogy akkor viszont állandóan nyitni kell az ajtót. Én meg csináltattam a kilincsre zárat, és be is van zárva, és azon végig leengedve a redőny , biztos ami biztos!

Egyébként tetszettek a videók, és a régi pesti emlékek, nem is gondoltam volna mennyi sok emléket hozott fel a videó. De legjobban az a tájkép kiállítás tetszett. Micsoda pillanatokat lehet elkapni. Csak gratulálni lehet élmény nézni.
Jót nevettem az óriások lettünk c. /saját elnevezés alapján/ képeken is, milyen érdekes tud lenni, ha kora reggel vagy késő délután a megfelelő szögben van a nap és éppen kint vagyunk. Remélem majd nekünk is lesznek még ilyen vicces pillanataink.
Remélem nem hagytam ki senkit sem. A fermentációt meg majd mindenképp megcsinálom. különösen a céklás dolog izgat, mert nagyon szeretem. Én most legutóbb céklaport vettem, és azzal fogom izesíteni a salátánkat! ..Szép vasárnapot! Dolgom mint a tenger...remélem mindennel végzek! Ui...! 4 sorozatom felirata érkezett meg tegnap és ma reggel, úgyhogy ha akarnék se tudnék unatkozni.