Kata! Legyen sokáig örömöd az új kávédarálódban!
Paggy! Kívánom, hogy nagyon szépek, egészségesek és sok színűek legyenek a fréziáid!
Aranyosak a jószágok! Szóval Lukrécia a szárítós cica.
Fruzsi fején látszik, hogy tisztában van vele, hogy oda nem lett volna szabad felvinnie a csontját.
Ne kérd ki a mi véleményünket. Tedd ki azokat a képeket, amiket valamiért érdekesnek tartasz.
Én is ezt teszem. Nem tart vissza az, hogy csak én eszem vegán módon, meg csak én fermentálok.
Még az se, ha senki mást nem érdekel. Ez a hely a saját fotóknak lett kitalálva, bármi jöhet, ami
a fotósnak tetszik.
Az a paradicsom! Légy szíves gyakran csinálj róla képet. Ha megkérhetlek, legyél a szemem.

Arra
lennék kíváncsi, hogy annyi virág van-e rajta, mint tavaly, a termések nagyobbak vagy kisebbek-e,
változott-e az ízük (savanyúbbak, édesebbek, nem változott), nőtt-e tovább, vagy csak oldalsarjakat
hozott... egyszóval mindenre. Köszi!
Gömbi is aranyos jószág. Jót röhögtem, hogy a videó alatt az új NAT-ról beszélgettek épp.
Ági! Ramos jól megdolgozta a teraszajtót! Nem lehet véletlen, hogy ennyire be akart menni.
Kíváncsi vagyok én is, hogy mi történhetett.
Én nem vagyok teás, valahogy kimaradt az életemből, de már mióta vágyom rá, hogy egy igazi, de
valóban eredeti kínai vagy japán módon elkészített jó minőségű teát megkóstoljak. Neked sikerült,
és milyen szép a készlet is. Egyszer csak összejön nekem is.
Hű, az a szájmaszk! Mint a sci-fi filmekben.
Nagyon szépek a virágok! Nem is tudok a háromból választani. Nagyon tetszik az is, hogy harmadik
színnek megjelent az a barnás árnyalat.
Édesapádnak sok erőt és kitartást kívánok. Legyen erős, ne adja át magát a betegségtudatnak.