Sziasztok!
Kata csokis különlegességeinél maradtam el az olvasásban. Biztos finomak ezek a szép dobozos csokik, de ha választani lehet a süti és eközött, akkor a süti győzne!

Múltkor majd megvesztem a csokiért. Volt egy kis dugi macskanyelv, aminek az egész banda velem együtt nagyon örült.

Atya ég Kata, ennyit otthagyni a gyógyszertárba! Mondjuk a szemvitamin, ha azt szeded amit a párom alap piszok drága. Én ugye aki nem szed semmi ilyet amikor mentem Kinába bevásásroltam pár alap doglot. Fel voltam háborodva mennyit fizettem. Mondjuk két havonta huszonvalahányat mi is otthagyunk a Gyuri bácsi gyógyfüveire.
Kata, tegyél már be fényképet a darálódról, olyan kiváncsi vagyok rá.
Paggy, a beöltözött pasik nagyon aranyosak. Nem ódzkodnak amikor rájuk adod a ruhákat.? Jönnek itt az interneten a hirek a kinai virusfertőzésről. Az egyik gimis fakultációs csoporttársam is kint rekedt a lezárt városban. Úgy gondolom, látva kint a fegyelmet és a láthatatlan mindent látok rendszert, megoldják ezt is. Az viszont számomra érdekes, hogy ott karantén van, viszont akiket " kimenekitenek " az országból - külföldieket-, vagy csak simán hazajöhettek még, azokkal mi van?
A rendezvények itthoni lemondása jö ötlet volt a szervezőktől.
Emlékszem a Thaiföldön rekedt focicsapatra. Az itthoni média tökéletesen felfújta a dolgot, és sok megalapozatlan hir keringett a neten. Az ottani tv-t a mentőcsapat facebook oldalát és kinti tudósitókat követve nem is csalódtam a magyar médiában. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem kell vigyázni itthon, de a pánik keltés felesleges a nézettség miatt. Emiatt nem is nézek tv-t már régóta, mert mit lát az ember, csak a rosszat, mert az a hir. Aztán persze vannak más véleméynek is, jobb félni...., Remélem a körülményekhez képest hamar stabilizálódik és megoldódik valamelyest ez a probléma is a világban.
Jók ezek a régi fényképek. Nézem a három pasit, hogy feszit a szánkón!
A banyadalt már betetted egyszer szerintem, akkor is itt ültem és jókat vigyorogtam rajta.
A frizurákat is végignéztem. Kedvencem a második, szeretem ezt a fajta fonást.
A sajtófotó pályázat képei közül legjobban a vizilabdás tetszik. Jól elkapott kép. A másik kettőt azért nem szeretem, mert elég baj volt ott és valaki ebből akar nyerészkedni. Nekem ez az. Hogy a második kép miért is került be, fogalmam sincs, az elsőnél meg egy gyászoló elkapott pillanata, hááát... biztos van aki ebben talál fantáziát, én sajnos nem.
Mindig szeretem viszont az állatkáid nézni. Szuper csendélet!
Ma hajnal fél nyolckor voltunk a Lidlben - a páromnak ez hajnalban van-, felvásároltuk Ramosnak az összes akciós magyar filézett csirkecombot.
MOndtam, hogy gyorsan jöjjünk el, mert meglincselnek bennünket, hogy nem hagytunk másnak.
Boszorkány kedves, megnéztem a videóid. Nagyon tetszik a sok kis zegzugos utca, a régebbi városrész.
Rita, változatlanul gyönyörűségesek a képeid! Olyan, hogy szinte átnyúl az ember és ingere támadna megérinteni.

Az ebédeidről meg már ne is beszéljek!

Az én mai ebédem újra lett tervezve.

ismétlés a tudás anyja.
A Szegedi Konfúciusz Intézet is lemondta a jövő keddre tervezett Lampionünnepet. Most tették közre.