Sziasztok!
Paggy, nagyon hangulatos a konyhád. A kedvenc virágom van a gyümölcsök mögött. Te hoztad, vagy a párod speizolt be a narancsből és almából?
Elég is volt ennyit elhozni egyszerre.
Örülök, hogy a zumba tetszik. Hogy nem vágja a feneküket a cicáknak a rács? Nagyon helyesek ott fent.

Ramos ellensége sűrűn van a kocsi tetején. Mindig jót vigyorgok rajta, foglalkozva nem igazán van vele.Szép kutya, de olyan buta kinézete van szegénynek. Ugatják egymást keritésen keresztül változatlanul.
Ma robogás van, mert délután festészet, aztán este hétkor találka a fiammal és megyünk kinai kaját venni vacsira.
A szememre a legjobb a mágnes volt. Éjszaka már simán tudtam fájdalom nélkül aludni. Kicsit tartok a mai összpontositástól, de legfeljebb még ráfekszek, ha hazajöttem a mágnesre ismét.
Tegnap sült tökött csináltam, van egy hely ahol isteni nyers tököt árulnak felbontva. Évek óta onnan veszek, bár tavaly elfogyott, m ire a fagyóba akartam betenni krémlevesnek.
Megyek főzőcske, meg még valahogy ki kell néznem délutánra.
Közben elindult itt a cinege áradat. Valahogy a cinkegolyó nem a kedvencük, de majd feldarabolom és úgy elfogy. Megjött a kék cinege is. Nagyon hideg nincs ma sem, bár -5 fokot jósoltak mára, ilyenkor kevesebben vannak.
Kata, mindig tanul az ember! Ezután nagyon odafigyelek a szemdörzsölésre. A hideg viz nálam i s csodát tesz olyankor, mikor már könnyezik a fáradságtól. Huzatot biztos nem kapott, nagoyn sokat festettem éjszakába nyúlóan, éreztem, hogy sok volt, de másnap ugyanazt ismételtem.
El tudom képzelni milyen karcos lehet az a kocsi a kutya körömtől a szomszédban. Nem igaz, hogy nem veszik észre....
A biotron lámpát csukott szemre kell használni, most zöld szinnel kezeltem.