Paggy.Sőt,ha a kertet nem művelik ,elvadul.Tehát Lányok!......EZ VAN...
Paggy.Sőt,ha a kertet nem művelik ,elvadul.Tehát Lányok!......EZ VAN...

Paggy írta:Még valami Lányok!Bekukkantottam más fordítói oldalakra is és sok helyen azt olvasom,hogy felhagynak a fordítással,mert nem kapnak visszajelzést vagy túl egyoldalú a dolog,mindenki belefárad egyszer.Hát igen.....Sajnálom nagyon.Ezentúl magunknak kell kikaparni a gesztenyét és akkor MEGTANULJUK,HOGY MI MENNYIT ÉR![]()
Paggy.https://hu.flatfy.com/Sőt,ha a kertet nem művelik ,elvadul.Tehát Lányok!......EZ VAN...
Én évek óta foglalkozom fordítással, és nekem a tapasztalatom az, hogy amennyiben önkéntes, úgy érthető módon belefáradnak az emberek egy idő után, de találkoztam sok olyan emberrel is, aki mindennapokban, a munkája részeként foglalkozik fordítással. Az ők esetében kisebb a belefásultsági arány, de azért ott is megfigyelhető, hogy tovább állnak egy idő után, mert alapvetően nagyon munkaigényes, megterhelő feladatról beszélünk. Én is tovább álltam volna régen, de engem még mindig tud lelkesíteni egy-egy projekt. 
. Ilyenkor mindig hálát adok Istennek a mosógép feltalálásáért, mert amíg most és ha nincs más halaszthatatlan akkor leülök filmezni.
.

Paggy
Nem járok sehova, kivéve a lakótelepen lévő boltokba. Útközben csináltam néhány fotót.
Már több mint egy hete makacsul tartja magát a köd, a páralecsapódás a dér. Látványnak nagyon szép, de már napok óta komoly problémát okoz az áramellátásban. Sok helyen leszakadtak a vezetékek a dér súlyától.

Igaz nincs már itt, de még olvastam.
Az okot nem tudnám megmodnani, ez olyan, mint a tánc.

.
.
ez olyan szívmelengető!
.
. De azért remélem nem indul el potyára sehova ebben a jeges deres időben.

.Ági!Várom az elkészült,de a félig kész képeket is és a beszámolókat a tanfolyamról!
Paggy
.
.

Teszek be egy mostani idilli képet a szobámról.Nincs teljes létszám,mert a cicák egy része /2-en/ kint vannak.A szomorúság az állatok öregedésével és néhány itt fá-ott fáj nekemmel kapcsolatos.A képek után írok valami szívet melengetőt.

Úgy megnézném a bandát amikor egy szobában alszanak
Az egyik itt, a másik ott..... 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég