Paggy! Örülök, hogy tetszett a videó! Én is olyan szívesen nézegetem ezeket a madárkákat. Most még nem,
de februárban már énekelni is fognak a cinegék. Az számomra mindig a tavasz közeledtét jelenti.
De szép az a csokitorta! Szívesen megkóstolnám! Gyönyörű virágokat kaptál.
Az egyik képet megfordítottam. Most látom, hogy Ági is megtette. Nem baj, inkább kétszer, mint egyszer se.
Az egyik videó privát, így nem tudtam megnézni, a többi kivégezve. Most minden képed nagyon jó lett. Nagy
munka volt összekeresgélni, összeválogatni a kiállításhoz a tudnivalókat. Köszönet érte.
Megnéztem még egyszer egyesével is a virágokat, hát nagyon szépek! A liliomot és a jácintot ki fogod ültetni
tavasszal?
Ági! Na, végre festészet! Elolvastam, nem volt annyira szörnyű az a cikk kívülállóként. A régi társaság megy
tovább tanfolyamról tanfolyamra, vagy közben változik a csoport összetétele? Mennyit kell a tanfolyamért
fizetni? Ezekről azt hiszem még nem esett szó.
Úgy fogod azt az ecsetet (a többiek is), mint a sorozatokban!
Én is be vagyok oltva táncmozgás ellen. Nem bírom megjegyezni a lépéseket. Születésemtől fogva nem tudok
tájékozódni. Megértelek. Nem tudom elképzelni, hogy idegen helyen egymagam bolyongjak. Ha továbbképzésekre
kell mennem, már egy héttel előtte szorongok, hogy ha majd vécére kell menjek, visszataláljak az én termemhez.
Ilyen szinten vagyok.
Nagyon rossz volt olvasni édesanyád kálváriáját. Remélem, megoldódott azóta a helyzete! Most olvasom, hogy igen.
Hála a jóistennek.
Már most nagyon szépek azok a bazsarózsák! Hová fogsz innen fejlődni?!
Köszi a tanulmányt! Én is elkezdetem olvasni. A 25. oldalig jutottam tegnap. Ma folytatom. Élvezem nagyon.
A családomon kívül itt beszélek legtöbbet a vegánságomról, meg a fermentálásról, mert amikor kiderült a kollégáim
előtt, hogy egy ideje már nem eszek állati eredetű dolgokat, ahelyett, hogy elfogadták volna, és csendben
legyintettek volna, hogy "na, ez már megint kitalált valamit", ehelyett támadásba lendültek. Csak azt fújták, hogy
meg fogok betegedni, hagyjam abba ezt a hülyeséget, szükségünk van a húsra, a tojásra, a tejre. Volt aki csak
annyit mondott - ennek örültem a legjobban - hogy ő bizony nem tudna lemondani a húsról. Azóta sem beszéltem
erről senkinek, amíg karácsony tájékán megint valahogy szóba került, hogy vegán vagyok. Erre többen értetlenkedve
kérdezték, hogy "még mindig?" Mintha abban reménykedtek volna, hogy idővel kinövöm ezt az egészet. Azóta se
akarok meggyőzni senkit a magam hitéről. Mindenki egye azt, amit jónak lát, én is így teszek. A fermentálást meg
sem említem, se a csíráztatást, ami a következő tanulnivalóm lesz.
Még a szünetben készítettem: vöröslencse és édesburgonya curry csicseriborsó golyócskákkal
Kata! Szerintem a szobabicikli is nagyon jó, de még jobbnak tartom az elliptikus trénert. A futógép mellett
ilyenem is van. Nem használom, mert jobban szeretek gyalogolni, meg tornázni. A futógépet nem bírtam sajnos.
Nagyon megfájdult rajta a külső talpélem. Azt hittem, hogy az edzőcipő a hibás, ezért vettem jó drága futócipőt,
akkor már a talpboltozatom is megfájdult, pedig nincs se bokasüllyedésem, se lúdtalpam. Ekkor utánaolvastam,
hogy mi lehet a baj, és kiderült, hogy nagyon sok embernek nem jó a futógép. Sokáig kellett pihentetnem a
lábam, amíg elmúlt a fájdalom, ekkor szoktam rá (tavaly februárban) a gyaloglásra. Azóta is megyek minden nap
másfél órát, hétvégén meg tornázom 50 percet.
Ez a mai teljesítményem. Ebben az egész napi mozgásom benne van, nemcsak a másfél órai. Eszerint, 6,2 km-t
gyalogoltam ma.
Nagyon szép és jól lefotózott képeket tettél ki! A padthait azóta meg akarom kóstolni, amióta a Kiss Me-t fordítottam.
Ott Taliw (Aom) apjának egy padthai kifőzdéje volt. Folyt a nyálam, amikor elkezdte csinálni. Keresek majd egy
vegán receptet.
Samuka nagyon szereti az édességet, ugye? Csúszik befele a csokis süti. Mondjuk nekem is csúszna.
A hátad mögött a új ülőgarnitúra van? Szeretitek? Bevált?