Gratulálok a sikeres vizsgádhoz,nagy öröm túl lenni az ilyenen Nagyon szépen köszönöm a két új részt,el sem hiszem,hogy már vége lesz. Ha kibírom kivárom az utolsó két részt és egyben nézek meg 4-et.Jobb lenne így a nagy izgalmak miatt
Jön a költői mi jöhet még..hát nagyon fájdalmas részek voltak ezek is...Most már csak az utolsó két részt kell majd túlélnünk. Köszönöm hogy már láthattam ezt a két részt is...
Mi jöhet még? Nagyon sok minden. A 15-rész felén túl haladva, biztosra mondhatom, hogy sok minden lesz még. Izgalmakkal teli.. bár kicsit szomorkásan is...
Nos én már tudom a végét a sorozatnak. Volt min izgulni, szomorkodni. Most, hogy vége lett, örülök neki, de szomorkás is lettem. Élveztem fordítani ezt a sorozatot. Remélem mindenkinek élvezetes lesz a sorozat. A visszajelzésekből ítélve, sokatoknak tetszik.
Végig izgalmas és szívszorító maradt a sorozat, szem nem maradt szárazon. Örülök, hogy a bosszú nem őrölte fel az összes szereplőt és meghozta mindenki számára a feloldozást.A végét kicsit másképp képzeltem el, de így is jó volt. Köszönöm, hogy lefordítottad Yagamilight!
Nem szeretnék spoilerezni, ezért kicsit burkoltan írok. Azt gondolom, hogy mindenki aki látta már a sorozatot egy szerelem kialakulását várta. Sajnos ez nem így lett. De végül is minden jó ha vége jó, nem de? A család legidősebb gyermekét nagyon sajnáltam, kár érte. De tényleg nem írok többet erről...
Nagyon szépen köszönöm ennek a számomra nagyon élvezetes sorozatnak a fordítását.Még a két utolsó részt most fogom megnézni,de volt egy olyan érzésem,hogy nem olyan lesz a vége amit szeretnének sokan.Nem is lehetett, ha az ember figyelte a jeleket,hiszen mindkettőjük szerelme egyoldalú volt. Gyönyörű hétvégét
Nagyon sajnáltam a család elsőszülöttjét, hogy így döntött ahogy, bár ez is igazolja a statisztikát, hogy sokkal depressziósabbak és hajlamosabbak az öngyilkosságra. ennyit a fene nagy boldogságukról úgy amblock. szóval így van ez hogy még a legális házasság sem tudta belőle kihúzni azt a megrendűltséget és csalódottságot, amit az anyja okozott neki. Nagyon sajnáltam, mert végül is a család egyik legnormálisabb tagja volt. Mindenesetre nagyon megindított a búcsúlevele is. D Y meg annyira el volt most foglalva a saját harcával az ő anyja ellen, hogy nem vette észre az intő jeleket. Vannak pillanatok,amikor már nem lehet visszafordítani a dolgokat. A kedves hugica gyilkossági kísérlete meg persze hab a tortán. Még jó hogy ügyvédünk az utolsó pillanatban közbe tudott avatkozni. végre elkezdődött a meghallgatás is, az anya is előkerült nagy örömömre élve. S nagyon örültem hogy gengszeterünk is megemberesedett a végére..és még időben. Volt egypár szívszorító, nagyon nehéz pillanatunk, és egy két élvezetes is, ahogy gyilkos karakterünk is rájött hogy csak úgy van innen kiszállás ha feladja magát. A család lánytagjai is mennyire elütöttek egymástól, és milyen jó hogy volt egy akire lehetett számítani. Nagyon tetszett és várt volt a vége, a rossz is elnyerte a jutalmát...sajnos nem érzem a diadalmat, mert szerintem az ilyen gyáva megoldás csak abban segít , hogy a pokolra kerüljön végérvényesen, de sajnos nem tanúsított sem megbánást, sem a büntetés felvállalását. pedig ez nagyban hozzájárult volna a későbbi megítélésében. De minden jó ha jó a vége..
Mónika , még egyszer szeretném megköszönni ennek a remek történetnek a felvállalását, és azoknak is akik segítségül voltak ebben a filmes világban. Kellemes pihenést, és majd kíváncsi leszek a következő kiválasztottadra...