.Na a mosógép história ..remélem nem fog nekem is éppen karácsonyra befuccsolni..mint egyik éven. brrrrr.
Nyugodalmas szép estét mindenkinek!

.

Gondolom Samukáé a másik. 

!!!Ezenkívül Lukrécia daganatos betegsége következtében ugrott a konzervkaja.Főzök vagy nyerset kap minden állat.HATALMAS KIFŐZDÉVÉ ALAKULTUNK ÁT és a karácsonyi koszthoz is be kellett szereznem mindent.Élelmiszerbolt és hentes is lettünk.Ja a párom, hiába itt a finom étel,zsíros kenyeret eszik.De legalább már eszik!!!
.Túlélte a mosógép vásárlást.
/ülök egy állatokkal áés virágokkal teli szobában.Az állatok horkolnak,Van mit enni,van családom,barátaim nagy számban,tényleg!!!,jó szomszédaim,a körülményekhez képest meg anélkül is,vannak "mániáim/pld frézia....../Végül és nem utolsó sorban VAN EZ A JÓ "KIS" FÓRUM.Mi kell még a boldogsághoz?

. Milyen jó hogy nem őszülünk bele a problémákba, hanem ha elsőre nem is sikerülnek néha a dolgok, sokadjára végre igen!
.
.
hát majdnem megzabáltam.
.
utálom
.

) takarítottak, és 

..Valamiért rögtön Abigél Ugrott be
.

Mindegy .Jól megvagyunk,
-Ja és elfelejtettem,Lilláék iskolájában karácsonyi vásárt tartotta,saját készítésű cuccokból vagy saját sütikből.3 dolgot "zsákmányoltam".Egy jó kis irattartót,egy puzzlét,amit elvittem az előbb említett gyerekeknek és Lillától "vásároltam" süteményt.A másik nagymamával/a nászasszonyom/ mentünk és ő is bevásárolt.Persze Lilla nem akarta elfogadni a pénzt,de mondtuk,ami igaz is volt,hogy másoknak visszük/elvittem a délutáni vendégségbe/.De azért 1 GRÁTISZ",ingyenes sütit elfogadtunk.
Mindjárt teszek be képet az irattartóról,amit az egyik gyerek anyukája készített.A nagyobb dolgokért 100-300ft között kellett adni,tetszés szerint.

Tehát, LIZINEK MUSZÁJ VOLT MINDEN BÁTORSÁGÁT ÖSSZESZEDNIE,HOGY RESPEKTJE LEGYEN.Egyszer,na végre!!,megharapta Fruzsi fülét.nagy csetepaté lett,de Fruzsi behódolt.Ekkor beköszöntött a béke.Még néhányszor próbálkozott,de Lizi rátette a mancsát a nyakára,ebből Fruzsi tudta,mert nagyon-nagyon okos,hogy nincs kecmec,és azóta nagy szeretetben és tiszteletben élnek.Fruzsi talán még nálam is jobban szereti Lizit,pedig engem is szeret nagyon.Reggel hajnalban leviszem pisilni Fuzsit,hogy azután meg tudjuk várni Lizit,amikor felébred és együtt sétálhassun .

-
HÁt komolyan nem tudom mire jutnék nélküle.

,Lukréciának kijött egy kóbor varrata,majdnem mindenki öreg az állatok közül +én
,de viszont Lillával végigvihogtuk at utat a tornára menve.
,így utaztuk végig az 5 buszmegállót.A kis "szemétke".Üdv:Paggy

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég