Üdv:Paggy
Na megyek is vissza hozzá..puszim mindenkinek!

A főnököm meg 5 nap alatt kivégez egy 50 rész feletti sorozatot,szerencsére felváltva szeret nézni mai modern sorozatot,és kosztümöset
... Kicsit bekeményítettem,mondtam hogy előbb fürdőszoba átalakítás,festés,nyílászáró csere,majd utána beszélhetünk műtétről

és a név.Ebből tudom,hogy érdekel Titeket.Megyek én magamtól is mint a mérgezett egér,de most már sikerül visszafognom kicsit magam.Tudom,hogy Ti is nagyon elfoglaltak vagytok,de ha senkit sem érdekel,nem vacakolok a fényképezés ezen formájávak és a felrakással.Más képeket természetesen készítek,csak "útibeszámolót" nem.Üdv MINDENKINEK!

Paggy

Vannak időszakok, mikor az embernek csak arra van ideje, hogy hogy visszanézzen dolgokat, nem mindig tudjuk teljesen megnézni elolvasni másét sem, nem csak a tiedet, Viszont látod most mindenki teper ezerrel, hol a betegség, hol az egyéb tennivalók miatt.
Meghívlak benneteket egy virtuális kávészünetre a kiállításon
de jó lenne...max egy napos bentfekvéssel. Mondjuk én rendesen fel voltam vágva, aztán erőltették hogy keljek fel és sétáljak én meg mondtam hogy még nagyon gyenge vagyok ismerem magam ilyenkor nem szabad felkelnem. a lényeg hogy felálltam és utána már csak arra ébredtem, hogy infúzió csöpög és az összes nővér és orvos ott drukkol mellettem
. Mindjárt mondtam is nekik, hogy ugye megmondtam. ! Onnantól kezdve az volt amit mondtam, még a konyháról is külön kaját hoztak!
viszont viharos gyorsasággal felépültem a plussz egy napi fekvéstől.
.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég