Emma11 írta:Köszönöm a 7. részt!
Szívesen a 7. részt!

Emma11 írta:Köszönöm a 7. részt!
dolores953 írta:Szia Rita
Végre letudtam a féléves orvos látogatásokat, holnap jövök
a véleményemet "ecsetelni"
Jennyfer30 írta:Most találtam rá az oldalra és nagyon tetszik!
ez a sorozat nagyon felkeltette a figyelmem Köszönöm a fordítást
Rita írta:
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm a feliratot! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül a családi nap.
Szép napot mindenkinek!
Nyekk írta:Köszönöm szépen a 7. rész feliratát!
Kata58 írta:szia Rita! éppen nézem, hogy bár még csak a 7. résznél tartunk, de máris átléptük a 15. lapot ennél a sorinál...
Esetleg várható lesz mostanában új rész feltöltése...egy kis lesegetésre,
milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon szépen köszönöm hogy fordítod ezt a storit,nagyon tetszik és türelmesen vàrom a folytatàst.Több fordításodat is láttam màr és nagyon terszenek a vâlasztàsaid.![]()
Kata58 írta:De aranyos Dj kócosan! Remélem majd a szabadságod igazán jól telik majd! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond és probléma...
milomartin írta:Keves Rita!Nagyon örülök hogy itt lehetek és nêzhetem ezeket a fantasztikus sorozatokat,engem annyira megragadttak hogy szinte nem is nêzek màst.Nagyon fogom várni a hêtföt hogy ujra tudjam nézni ezt a storit!Igaz már belekukantottam a többi részbe is és nagyon várom hogy lássam magyar felirattal is.Nagyon örülök hogy vannak ilyen emberek akik idöt szánnak rá hogy fordítsanak hogy mi is élvezhessük ezeket a remek doramákat.Ezért örök hála
De azért a pihenêsre is szánni kell időt ezért KELLEMES NYARAT KÍVÁNOK!!!!!
Rita írta:Szia Anna! Te is leskelődtél egy kicsit, de nem baj, mások sem tudták megállni, és különben
is két részhez vagyunk szokva, és csak egyet tettem ki, szóval ki kellett pótolni az űrt.
... A 9. rész vízválasztó lesz. Sok fontos dolog történik benne, és mintha begyorsulnának az
események. Nekem nagyon tetszett.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég