Easy Fortune, Happy Life (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Easy Fortune, Happy Life (6/17)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 6. 22:12

Unni2011 írta:Kedves Rita és Kriszti, köszönöm az újabb részek feliratait. :x :-* Nagyon jól szórakoztam.
Igazad volt Rita, a keselyűnk mutat némi előrelépést, bár közben araszolgat visszafelé is... a hiénát is becsempészte a házba. :-o
A másodhegedűs arra is jó, hogy felpiszkálja a féltékenységét. :))
A találmány ötletes, de azért felvetődött bennem 1-2 kérdés. :-?

Spoiler: mutasd
Csak egyszer használatos lenne? Hogyan oldják meg az újbóli gyógynövényes átitatását? Vagy az első mosás után normál zokniként funkcionálna?
Vagy mosás után gyógynövényes öblítőt kell használniuk?

Kedves Unni! Boldog vagyok, hogy kellemesen kikapcsolt az Easy Fortune! Nagyon szívesen
az újabb feliratokat!

Most már mindenki, aki pályázik az örökségre tűz közelben van. Nagyon várom, hogy kiderüljön,
mennyire lesz undok az újságírónő Fu Annel. Vajon mit fognak szólni a nagynéniék, ha kiderül,
hogy Da Fengnek köze van a magántanárrá avanzsált hírolvasóhoz, merthogy kiderül, azt tuti.
Vagy milyen hamar fogja megbánni Da Feng, hogy behozta a házba a csajt. Ha a klisé szerint
haladnak, akkor Da Feng hamarosan beleszeret Fu Anbe, de akkor útjában lesz a barátnő...
Ilyen kérdések izgatnak mostanában.

Azok, amiket te felvetettél a spoiler alatt, nekem is szöget ütöttek a fejembe. Nem tudom,
választ kapunk-e a kérdésünkre valaha. Azon is nagyon könnyen napirendre tértek, hogy FA
Da Feng mellett ébredt fel.

A lábtyűről nekem meg az jutott eszembe, hogy FA régi csizmaszerű cipője két ujjas cipő volt.
Többször is láttam, de olyan gyorsan kapkodták a kamerát, hogy soha nem tudtam lefényképezni.
Aztán az emberrablásnál sikerült. Ilyet sem láttam még:

Kép
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2016. június 6. 22:15

Üdv.
Köszönöm szépen, az 5-6.részek feliratait.
Nita1987

HozzászólásSzerző: Nita1987 » 2016. június 6. 22:43

Nagyon szépen köszönöm az új részeket :D :D
nb76

HozzászólásSzerző: nb76 » 2016. június 6. 22:51

Szia Rita, nagyon szépen köszönöm az 5-6. rész fordítását :) Végre megnéztem az eddigi részeket, nagyon tetszik, jó kis film lesz ez. A csajszit nagyon kedveltem a SOP-ban, de itt is, nagyon jól hozza a vidéki lány figuráját. Jól összekeveri a gazdag srác fejét, az már most látszik, lesznek itt még fordulatok. Holnap reményeim szerint megnézem a folytatást is, már ha nem térít el a keresztfiam, mint ma is. Mindjárt 1 éves lesz, már egyedül álldogál, remélem, a szülinapján (júni 17) már egyedül fog menni néhány lépést. Nagy bulit csapunk a hobbin, ha az idő engedi.
Szép hetet kívánok Neked, Krisztinek is köszönöm a segítséget. ^:)^
szeva

HozzászólásSzerző: szeva » 2016. június 7. 9:05

Kedves Rita! Köszönöm szépen az újabb részeket! Továbbra is tetszik a
sorozat! Jókat mosolygok rajta! Nagyon bírom DJ-t, ahogyan viselkedik FA-val.
Neki drukkolok(bár tudom, hogy hiába!) Kíváncsian várom, hogyan alakulnak a dolgok!
További szép hetet kívánok!
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. június 7. 13:17

Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek az 5-6. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Nekem is tetszettek ezek a részek.
De nekem a legnagyobb bajom az volt, hogy tényleg képes volt Da Feng kihasználni a helyzetet a konyakos megy miatt.Tisztába vagyok, hogy nagyon kell neki a 80.milliárd, de nem lehet ennyire aljas.Akkor lefeküdtek vagy nem? Valóban nagyon gyorsan átléptek rajta, mintha nem lenne olyan fontos.Illetve igazatok volt, hogy kezd közeledni Fu An-hoz, de ez még minimális érzelmeket takar. A rossz fiúnk még mindig nagyon helyes és lágy ezek az igazi kettősség mert, hogy maffiózót kell eljátszania.Ő valóban tudja, hogy mi kell Fu An-nak tetszett a vásárlás, és ott sokkal természetesebb volt, mint a drága üzletben.

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek.Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 7. 18:29

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen, az 5-6.részek feliratait.

Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm az új részeket :D :D

Nagyon szívesen Mindkettőtöknek!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 7. 18:44

nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm az 5-6. rész fordítását :) Végre megnéztem az eddigi részeket, nagyon tetszik, jó kis film lesz ez. A csajszit nagyon kedveltem a SOP-ban, de itt is, nagyon jól hozza a vidéki lány figuráját. Jól összekeveri a gazdag srác fejét, az már most látszik, lesznek itt még fordulatok. Holnap reményeim szerint megnézem a folytatást is, már ha nem térít el a keresztfiam, mint ma is. Mindjárt 1 éves lesz, már egyedül álldogál, remélem, a szülinapján (júni 17) már egyedül fog menni néhány lépést. Nagy bulit csapunk a hobbin, ha az idő engedi.
Szép hetet kívánok Neked, Krisztinek is köszönöm a segítséget. ^:)^

Szia Brigi! Nagyon szívesen a fordítást!
Boldogan olvastam, hogy téged is jól elszórakoztatott az Easy Fortune! Végre a 7. részt
fordítom, és olyan kellemes meglepetés ért. Azt hittem, hogy azt még végig láttam, és
már annyira vártam, hogy a 8.-t kezdhessem fordítani, hogy valami újat is lássak, erre
kiderül, hogy a 7.-t is csak a feléig néztem meg. Szóval nem kell a 8.-ig várnom, már
ma este is olyat látok a soriból, amit eddig még nem. Jó lesz!

Minden szépet és jót kívánok az unokaöcsikének! Jó bulizást!

Olyan jót nevettem ezen a bemutatáson!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 7. 18:55

szeva írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen az újabb részeket! Továbbra is tetszik a
sorozat! Jókat mosolygok rajta! Nagyon bírom DJ-t, ahogyan viselkedik FA-val.
Neki drukkolok(bár tudom, hogy hiába!) Kíváncsian várom, hogyan alakulnak a dolgok!

Kedves Éva! Jó lenne, ha minden rész után boldogan konstatálnánk, hogy még mindig
tetszik a sori!
Ahogy eggyel fentebb írtam, én is kíváncsian várom, hogy mi fog történni
azokban a részekben, amiket már nem láttam. Remélem hétfőn újabb klassz részeket
sikerül szállítanom.
Most épp dezsavű érzésem van. A Yang családból mindenki Pi Dan iskolájának családi
napjára készülődik. Legutóbb Tong Tong családi napjába pillanthattunk bele.

Nagyon szívesen a fordítást! Neked is szép hetet kívánok!

A nagynéni és a nagybácsi azt hiszik, kitolnak Da Fenggel, amikor vele teszteltetik a
nagybácsi zokniját:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 7. 19:13

gyomar írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek az 5-6. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Nekem is tetszettek ezek a részek.
De nekem a legnagyobb bajom az volt, hogy tényleg képes volt Da Feng kihasználni a helyzetet a konyakos megy miatt.Tisztába vagyok, hogy nagyon kell neki a 80.milliárd, de nem lehet ennyire aljas.Akkor lefeküdtek vagy nem? Valóban nagyon gyorsan átléptek rajta, mintha nem lenne olyan fontos.Illetve igazatok volt, hogy kezd közeledni Fu An-hoz, de ez még minimális érzelmeket takar. A rossz fiúnk még mindig nagyon helyes és lágy ezek az igazi kettősség mert, hogy maffiózót kell eljátszania.Ő valóban tudja, hogy mi kell Fu An-nak tetszett a vásárlás, és ott sokkal természetesebb volt, mint a drága üzletben.

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek.Marcsi :)

Kedves Marcsi! Szerintem nem feküdt le a lánnyal, csak elhitette vele másnap. Akkor juthatott
eszébe ez az egész, amikor Fu An hirtelen hátradőlt DF ágyában, és mélyen elaludt. Da Feng hideg
szívű, de nem aljas, ezt már most is lehet látni. Mondjuk arról fogalmam sincs, mivel csikarta
össze a saját hátát.

Dong Jie nem gazdag családban nőtt fel, jobban megérti Fu An-t, mint DF. Jobban is mutatnak
együtt, és jobban passzolnak is. Valami nagyot kell dobnia Da Fengnek, hogy nyugodt szívvel azt
mondhassam, "Oké, legyen a tiéd a lány, megérdemled!" Nem szeretném, ha hiányérzet maradna
bennem a végén.

Nagyon szívesen a fordítást! További szép napot kívánok!

Kép
Kép
Marika58

HozzászólásSzerző: Marika58 » 2016. június 7. 20:51

Köszönöm szépen a sorozat eddigi részeinek fordítását, és a letöltési lehetőséget.
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. június 7. 22:09

Rita írta:Kedves Marcsi! Szerintem nem feküdt le a lánnyal, csak elhitette vele másnap. Akkor juthatott
eszébe ez az egész, amikor Fu An hirtelen hátradőlt DF ágyában, és mélyen elaludt. Da Feng hideg
szívű, de nem aljas, ezt már most is lehet látni. Mondjuk arról fogalmam sincs, mivel csikarta
össze a saját hátát.

Marcsi, én is ezt gondolom, teljes egyetértésben Ritával. :-bd Cseles a fiú, megragadta az alkalom adta lehetőséget, de csak szavak szintjén.
Rita, a hátát szerintem hosszú cipőkanállal karistolta meg. :))
Van dupla funkciós is, mert hátvakaró is egyben. ;)
A Nagyikáméknak jó régen olyan volt, aminek a másik végén egy kis kéz volt. Talán inkább dizájnként, mint vakaróként. :)
Ez egy modernebb változata:

Kép
Kép
KépKépKép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 7. 23:29

Unni2011 írta:
Rita írta:Kedves Marcsi! Szerintem nem feküdt le a lánnyal, csak elhitette vele másnap. Akkor juthatott
össze a saját hátát.

Marcsi, én is ezt gondolom, teljes egyetértésben Ritával. :-bd Cseles a fiú, megragadta az alkalom adta lehetőséget, de csak szavak szintjén.
Rita, a hátát szerintem hosszú cipőkanállal karistolta meg. :))
Van dupla funkciós is, mert hátvakaró is egyben. ;)
A Nagyikáméknak jó régen olyan volt, aminek a másik végén egy kis kéz volt. Talán inkább dizájnként, mint vakaróként. :)
Ez egy modernebb változata:

Kép

Szia Unni,lehet vele hatat vakarni,nekunk is van egy ilyen,amirol kepet tettel be. :D
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 7. 23:35

Koszonom az ujabb reszeket Rita es Kriszti,ma meg is neztem mindkettot.
Szerintem se fekudt le FA-nal csak mondta neki a szituacio kihasznalasaval.
Szeretem,hogy sok vicces helyzet adodik a tortenetben es nekem mindket "fiu" tetszik. :))
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. június 8. 0:41

boszorkany írta:Szia Unni,lehet vele hatat vakarni,nekunk is van egy ilyen,amirol kepet tettel be. :D

Igen Éva, tudom. Csak a Nagymamámék nem használták ki ezt a funkcióját. :))
Da Feng viszont nagyon valószínű, hogy ezt az eszközt használta fel Fu An megtévesztésére.
Még a kandallóknak (vagy a szaunáknak) is van egy ún. piszkavas tartozéka is, ez is eszembe jutott, mint opció, de aztán gyorsan elhessegettem a gondolatot, mert az koszos, kormos. :D
Kép
KépKépKép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. június 8. 7:25

Sziasztok!
Köszönöm szépen, megnyugtattok #:-s
Erősen csalódnom kellett volna benne.
Szép napot kívánok mindenkinek.Marcsi :)
:movingflower:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 8. 15:57

Gyomar...nem vagy egyedül..először én is besétáltam a csapdába.... =)) ....ügyesek nagyon úgy am block mindenki... :))
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 8. 16:22

Unni2011 írta:
boszorkany írta:Szia Unni,lehet vele hatat vakarni,nekunk is van egy ilyen,amirol kepet tettel be. :D

Igen Éva, tudom. Csak a Nagymamámék nem használták ki ezt a funkcióját. :))
Da Feng viszont nagyon valószínű, hogy ezt az eszközt használta fel Fu An megtévesztésére.
Még a kandallóknak (vagy a szaunáknak) is van egy ún. piszkavas tartozéka is, ez is eszembe jutott, mint opció, de aztán gyorsan elhessegettem a gondolatot, mert az koszos, kormos. :D

:))
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. június 8. 19:03

Szia Rita! Nagyon jól szórakoztam, továbbra is tetszik a sorozat. A kedvencem változatlanul Dong Jie.
Köszönöm a feliratokat!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 8. 19:16

Unni, Éva! Apósoméknak is volt ilyen cipőkanál-hátvakaró készségük. Nem sokat használták.
Apósom az ajtófélfába szeretett beledörgölőzni, közben anyósom meg mondta a magáét.
Most is nevetek, ha eszembe jut.

Unni, lehet, hogy Da Feng ilyet használt, de a cipőkanalas végével kapargathatta meg a hátát,
mert a másik végével négyesével látszódnának a csíkok, és nagyon vékonyak lennének. Hi-hi...

Mutatok két jobbat. Most találtam a neten:

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 8. 19:24

boszorkany írta:Koszonom az ujabb reszeket Rita es Kriszti,ma meg is neztem mindkettot.
Szeretem,hogy sok vicces helyzet adodik a tortenetben es nekem mindket "fiu" tetszik. :))

Éva! Nekem is jól esik a humora a sorinak. Van olyan időszakom, amikor bármilyen
bugyutaságra vevő vagyok. Leginkább akkor, amikor fáradt vagyok, és most az vagyok.

Nagyon szívesen az újabb részeket!

Blue Lan és az arcszőrzet...:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 8. 19:31

B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon jól szórakoztam, továbbra is tetszik a sorozat. A kedvencem változatlanul Dong Jie.
Köszönöm a feliratokat!

Kedves Marika! Nagyon örülök, hogy még mindig tetszik a sori!
Nem is tudom megmondani ki a kedvencem. Most még mindenki
jelenetét szívesen nézem. Egyedül a nagyapára haragszom.

Szívesen a feliratokat!

Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 8. 23:35

Rita írta:Unni, Éva! Apósoméknak is volt ilyen cipőkanál-hátvakaró készségük. Nem sokat használták.
Apósom az ajtófélfába szeretett beledörgölőzni, közben anyósom meg mondta a magáét.
Most is nevetek, ha eszembe jut.

Unni, lehet, hogy Da Feng ilyet használt, de a cipőkanalas végével kapargathatta meg a hátát,
mert a másik végével négyesével látszódnának a csíkok, és nagyon vékonyak lennének. Hi-hi...

Mutatok két jobbat. Most találtam a neten:

Kép

Kép

Ez oriasi! =))
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 8. 23:44

Rita írta:
boszorkany írta:Koszonom az ujabb reszeket Rita es Kriszti,ma meg is neztem mindkettot.

Éva! Nekem is jól esik a humora a sorinak. Van olyan időszakom, amikor bármilyen
bugyutaságra vevő vagyok. Leginkább akkor, amikor fáradt vagyok, és most az vagyok.

Nagyon szívesen az újabb részeket!

Blue Lan és az arcszőrzet...:

Kép

Elhiszem,hogy faradt vagy Rita,foleg igy evvegen.Emlitettem,hogy 7 evig dolgoztam egy iskolaban,lattam a tanarokat "kornyadni" ;) ,de nekem is megvolt a magam "futasa",hogy minden rendben menjen.Az utolso nyari szunetben meg munkat is kihoztam ide magammal,hogy itt lehessek egy honapig. :D A sok hajtas ellenere szerettem a munkamat meg az iskolat is,benne a gyerekeket,tanarokat.
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. június 9. 15:11

Szia Rita

Nagyon köszönöm az 5-6.rész feliratát. :littlehearth:
Élvezet volt olvasgatni a hozzászólásokat, és igen, még mindig imádom.
Da Feng az a városi majom már kihúzta nálam a gyufát... hát mit képzel,
három szem konyakos meggyér' mindent lehet ? :-q
Amikor megláttam Fu An körmét milyen rövid, úgy sajnáltam, hogy nem volt hosszabb. ;)
Legalább cakkosabb lett volna az a hát :-? ( már ha az esemény valódi lett volna.)
Úgy örültem, amikor Da Feng rájött Fu An hol volt az éjszaka, kezdődhet a féltékenység... \:D/

Tetszett a balta mint hátvakaró, de legalább a hűtlenkedők meggondolják magukat.

Köszönöm Krisztinek is munkáját. :movingflower:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler

Vissza: “Tajvan”