Rita írta:Most látom, hogy a virágok gyöngyből vannak!
Rita írta:
Végre megkérdeztem Kristófot, hogy mit kell csinálni, hogy emilt kapjunk a PM-ről. A következőt kell tenni:
a jobb felső sarokban a kis csengőre kell klikkelni. A leugró ablak tetején van a "Beállítások", arra is egy klikk.
A kapott oldal legalján a "Valaki privát üzenetet küld neked" mellett lévő négyzetbe pipát tenni.
Kata58 írta:=)) ezt egyből kiszúrtam...néha előfordul, hogy így elkap a nevetés....Kellemes hétvégét!a furkósbotot kicsit hiányolom..de lehet én nem látok már a szememtőlkis hiján már bekapom magamat...
mindenkinek szép vasárnapot és jó éjszakát...itt vihar készül...
![]()
![]()
ez a jel mit jelent??
Gabóci5 írta::-h![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beállok én is az ünneplők sorába, és teljes szívemből köszöntöm a mi kedves tanárnőnket Ritát, valamint a fórum valamennyi pedagógusát, úgy tudom vannak egy páran köztünk.
boszorkany írta:Szia Rita!
Eloszor is szeretnelek kosoznteni Teged a Pedagogus nap alkalmabol.![]()
Lattam,Unni "gyongyviragokkal" koszontott,ezt en is megtehetem,az sk.keszitette orchideammal.![]()
Joe írta:Boldog Pedagógusnapot kívánok Rita ! Minden kedves fórumozónak is, akik ezt a hivatást választották !![]()
Rita írta:boszorkany írta:Szia Rita!
Eloszor is szeretnelek kosoznteni Teged a Pedagogus nap alkalmabol.![]()
Lattam,Unni "gyongyviragokkal" koszontott,ezt en is megtehetem,az sk.keszitette orchideammal.![]()
Szia Éva! Köszönöm szépen! De nemcsak én vagyok tanár. Blackfieldről, Zsuról (mikaz) és Rikáról is
tudom, hogy pedagógusok. Most jut eszembe, de jó lenne, ha tudhatnám ki kolléga a fórumtársaink közül.
Nem csak hímezel, gyöngyöt is fűzöl? Igazán szép orchideát készítettél! Köszi!
gyomar írta:Kedves Rita!
Pedagógus nap alkalmából nagyon sok boldogságot, és nagyon jó egészséget kívánok.![]()
Joe videóján jól elbőgtem magam.
Természetesen én is minden fórumozó tanárnak szintén sok szépet s jót kívánok.
Marcsi
boszorkany írta:
Ezzel a hutomagnessel (sajat viragaimrol keszitettem)probalom korrigalni Feletek a hibamat.
Rita,a "palettamon" van meg figurak varrasa,karpitozas,neha a horgolas,kotes,ruhak varrasa,
fa megmunkalasa,idonkent a gyongyozes is.
Gabóci5 írta:Ma 12 évvel ezelőtt debütált kedvenc énekesem Lee Seung Gi.
Lee Seung-gi két év felkészülés után az MBC által sugárzott Music Camp program keretében 2004. 06.05-én 17 évesen lépett színpadra, hogy előadja PSY "You're my girl" c. dalát, amely meghozta számára a sikert. A dal hetekig vezette a toplistákat, az énekes pedig több díjat is kapott mint a legjobb új énekes.Azóta ez a dal nem maradhat ki egyetlen koncertjéről sem.
Rita írta:boszorkany írta:
Ezzel a hutomagnessel (sajat viragaimrol keszitettem)probalom korrigalni Feletek a hibamat.
Rita,a "palettamon" van meg figurak varrasa,karpitozas,neha a horgolas,kotes,ruhak varrasa,
fa megmunkalasa,idonkent a gyongyozes is.
Éva! Te jó ég! Hímzett hűtőmágnes? Ezt nevezem! Ügyesen kombinálod a műfajokat, stílusokat!
Ötletekben nincs hiány nálad!
boszorkany írta:Szeretek mindent kiprobalniSokat keszitettem mar beloluk ,de nekem nincsen sk.csak egy kis madarsereg,ajandekba kaptam meg kb.10 evvel ezelott.
Itt vannak,kozepen az oziket en csinaltam ajandekba.
Rita írta:boszorkany írta:Szeretek mindent kiprobalniSokat keszitettem mar beloluk ,de nekem nincsen sk.csak egy kis madarsereg,ajandekba kaptam meg kb.10 evvel ezelott.
Itt vannak,kozepen az oziket en csinaltam ajandekba.
Kedves Éva! Sajnos nem látszanak a képek!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég