Hálásan köszönöm nektek a 26.-27. részek feliratainak a fordítását.

A legfontosabb, hogy Erzsi gyógyuljon meg nagyon hamar és legyen újra egészséges.

Az új csapattagoknak pedig kívánok sok sikert és nagyon sok örömet.
gyomar

bearbear írta:Nagyon szívesen. A fordító csapat mostantól nègy tagra bővült, Erzsi, Saci, vagyis Viràg1, valamit ZZ, vagyis Zita is csatlakozott a csapathoz.
Kívànunk mindenkinek kellemes perceket, ès köszönjük, hogy velünk nèziek a sorozatot.
Erzsinek a hèten műtète nyitott szívműtète volt, kèrlek benneteket kèrjètek az ègieket, hogy mielőbb meggyógyuljon.
boszorkany írta:Kedves Nelli,koszonok mindent,a forditast es az infokat is.Nem tudom ki az Erzsi,de drukkolok neki,hogy minden rendben legyen.Tovabbi jo munkat kivanok a kis csapatnak,a mi oromunkre is.
bearbear írta:Erzsi is jobban van, sikerúlt a műtètje
bearbear írta:boszorkany írta:Kedves Nelli,koszonok mindent,a forditast es az infokat is.Nem tudom ki az Erzsi,de drukkolok neki,hogy minden rendben legyen.Tovabbi jo munkat kivanok a kis csapatnak,a mi oromunkre is.
Erzsi javította a sorozataimat, az utolsó sorban szoktam leírni ki javította és ki fordította.
Zita feliratait Saci javítja.
A 28. részt csak az nézze meg, aki bírja idegekkel.Lesz itt minden, mint karácsonykor.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég