Because of Meeting You (online is nézhető)

szeva

Re: Because of Meeting You (43/56) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: szeva » 2019. április 7. 18:37

Kedves Rita! Köszönöm szépen a 41-43.részek feliratát. Nagyon jó részek voltak.
Kislányt sajnáltam nagyon! Mire nem képes az igazi anyja! Remélem nem tudja meg,
hogy YX az igazi anyja. További szép vasárnapot!
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2019. április 7. 19:05

Szia Rita! Egyezik a véleményem az Unniéval! Mozgalmas részek voltak, végig izgultam mid a két részt Lee Tong miatt!
Köszönöm szépen a fordítást, várom a folytatást! :x :littlehearth: :-bd :ymhug: :ympeace:
Kép
ranna

HozzászólásSzerző: ranna » 2019. április 7. 23:32

Kedves Rita! Köszönöm a feliratokat! Még nincs két hete, hogy megnéztem az első részt és máris beértem a fordítást.
Időnként szörnyen bosszankodtam,hogy lehet Guo Guo oly mérhetetlenül jószívű, nővére meg oly borzasztóan gonosz törtető.
Ai Yu majom szeretete édeslánya iránt is kiakasztó volt. A jók viszont mindig annyira aranyosak voltak, hogy csak néztem és néztem az újabb részeket.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 8. 16:45

Szia Rita!
Köszönöm az új részeket. Megnéztem még aznap éjszaka, de csak most van időm irni.
Olyan jó, hogy két részt hoztál, igy nem rágtuk véresre a körmünket. Mondjuk LT még nincs meg, de gőzerővel folyik a nyomozás utána, igy bizom benne,hogy a következő részben már a zsepi azért kell, mert megkerül.
GG igazi anyja meglepett, aztán meg a nevelő anyja is, hogy talán jön meg a jobbik eszük. Nem mintha befolyásolná a véleményt addigi viselkedésükről.
He-he, mi sül ki abból, hogy YX anyósa elindult a rendőrségre. Azt a rikácsolást :))
Még mindig nagyon sok rész van ahhoz, hogy simán menjenek a dolgok. Várom nagyon a folytatást.
A pizza tekerést meg nem akartam elhinni, hogy most sem történt meg. Direkt csinálják,hogy húzzák az idegeinket :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. április 11. 17:39

Kedves Marika, Chain, Ildikó, Serenity, Cicus, Kata, Éva,
Ica, Unni, Marcsi, Leo-leo, Éva (szeva), Ranna és Ági!

Nagyon szívesen a fordítást! Ma is jövök újabb kettővel, kukkantsatok be hét óra felé!
Nagyon izgalmas részek lesznek. Kiderül ez-az... :))

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 11. 18:13

huha! Nagyon várom... :) :D :x
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. április 11. 19:10

Ildikó! Remélem, ma is jókor jön a két új rész! :D

Kedves Serenity! Nagyon aranyos vagy! Köszönöm a szép szavakat! Pedig már nem is
vagyok olyan gyors, mint korábban, és bizony két fordítás közt már jólesik hosszabb
időt pihenni. Ráadásul alig hagytam magamnak szabadidőt. Egy héten ötször (ha olyan
az időjárás) megyek egy jó nagyot. Tegnap 11km-t mentünk, amit alig két óra alatt
tettünk meg. Nagyon jólesik, mert a természetben, földutakon csatangolunk repce, és
még valamilyen gabona táblák között. Most viszont jön a hétvége, majd a tavaszi szünet,
több időm lesz, és bele tudok húzni a fordításba is.

Szia Cicus! A mai két rész is nagyon jó lesz! Nemsokára le is lehet csapni rá! :))

Szia Éva! Előre is jó szórakozást kívánok az újabb esti csemegéhez!
Ma is fogsz megjegyzéseket tenni Yu Xinra. Jócskán szorul a nyaka körül a hurok, és a
nagy kapálózásban újabb és újabb "mentő ötletek" jutnak az eszébe... egyik jobb, mint a
másik!
Aminek örülök, hogy rendeződni látszik GG viszonya az édesanyjával, és ez azért nagyon jó
hír, mert a másikkal végképp elromlik. Így szépen megoldották ezt az anyakérdést. Aztán hogy
ez így marad-e vagy sem, azt csak Yu Xin tudja... :-o

Szia Kata! A mai két rész is gyógyírként fog szolgálni. YX lassan olyan, mint egy fogatlan oroszlán.
Ide-oda kapkod a fejével, de nagyokat már nem tud beleharapni a körülötte lévőkbe. Ráadásul
nem is minden akciója jön össze, vagy éppen saját magának árt vele.

A mai részek legjobb része Yi Bei és a többiek (Yun Kai és a Li család) első találkozása. Azok az
arcok! Érdemes megnézni majd őket! Mindegyikük más okból néz nagyokat. Azt hiszem, csak
YK arca ragyog a boldogságtól... :))

Szia Ica! Nagyon szívesen! Itt lesz a hétvége és a tavaszi szünet, szeretnék belehúzni.

Szia Anna! A hazugságáradat még a mai részekben is folytatódik. YX már nagyon sok sebből vérzik,
de ez a fajta az utolsó leheletéig küzd.
Azt én sem értem, hogy miért kellett ennyi ideig titkolni YB kilétét? És abban is igazad van, hogy
a hirtelen előhúzott hangfelvétel nem volt életszerű. Lehet, hogy az a jelenet, amikor YX rögzíti a
fogadott anyja és a főfelügyelő beszélgetését a vágó áldozata lett.
A kitagadás tényét nagyon jól látod, ez is olaj lesz a tűzre természetesen, és egy újabb hímző verseny
lehetőségét hordozza magában.

YB igazi anyja már szánja-bánja bűneit, de a zsarolás miatt, nem tud felhőtlenül örülni a lányának.
Most úgy érzem, hogy a világ nem YX-tól, hanem tőle fogja megtudni YB eltűnésének és a balesetnek
az igaz történetét.

YX nagyon értelmes, bár beteg az agya. Csak hajszolja a boldogságot, amit soha nem ér el, mert
rossz helyen keresgéli. Ebbe szerintem bele fog zsongani. Az anyja is ugyanolyan beteg, mint YX,
csak közel sincs annyi esze. És én is utálom, hogy örökké ütésre áll a keze.

Mielőtt belefogtam a sori fordításába, a hossza miatt rengeteg kritikát és nézői véleményt olvastam
róla. Biztosan tudni akartam, hogy milyen, érdemes-e belevágnom. A nézők nagy része látta az eredetit
is, és azt sokkal durvábbnak tartották a kínai verziónál. A sógornőm és Zsuzsi lányom is párhuzamosan
nézte a kettőt egy darabig, de a koreait hamar elhagyták, mert nem bírták nézni. Igaz, hogy van egy
társunk, Anna (annamama), aki a koreait látta először, és annyira beleszerelmesedett, hogy a kínai
nem tudta vele elfeledtetni azt az élményt.

Én már nem fordítok koreai sorit, sajnos még Kim Ji Hoon kedvéért sem (de hogy már megint negatív
szerepe legyen...). Jó ideje már, hogy a kínaiakért dobog a szívem.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. április 11. 19:11

Szia Marcsi! Igen, YX nagy stratéga, és ahogy Unni írta, ha a sok-sok eszét jó célokra fordítaná,
megemelhetnénk előtte a kalapunkat.
Most azonban nagy bajban van. Több oldalról kapja a pofonokat. Már nem annyira összeszedett, mint
régen. Ilyenkor tud az ember nagyokat hibázni. remélem, az ő esetében is így lesz.

Nelli! Hogy te milyen könnyen szerelembe esel! :)) :))

Kedves Éva! Nagyon szívesen! A mai részben minden rendeződik Le Tong körül, és végre megérti, hogy
nincs útjában az anyjáéknak. Szerintem megfogja tudni, ki az anyja és azt is, hogy ki az apja. De jobb
is lenne így, legalább nem alakulhat ki az a helyzet, hogy mindenki tudja az igazat, csak ő nem. Az olyan
nagyon rossz lehet.

Szia Marika! Jön a folytatás, mégpedig duplán! Ezzel a két résszel is meg leszel elégedve! Izgalmasak
lesznek!

Kedves Ranna! Örülök nagyon, hogy belevágtál te is a soriba! Az elején többet lehetett bosszankodni,
mert míg YX csak ártott, addig GG csak szenvedett a jósága és az engedékenysége miatt. De amióta
YX is szenved, csak ő a szemétsége miatt, azóta még nagyobb öröm ez a dráma.

Szia Ági! Most is két részt hoztam, mert többen is írtátok, hogy jobb volt így. Le Tong okos kislány,
de most nem az okossága miatt találják meg... épp az okossága miatt nem találják meg hamar...
szóval miatta már nem sokat kell izgulni. Lesz majd más, ami miatt lehet körmöt rágni.

GG igazi anyjának megjön az esze, és én ennek annyira örülök. Milyen rossz lett volna szegénynek,
két idióta anyával.

Én is nagyon bíztam a pizzatekerésben, de mióta láttam az 45. részt, már nagyon örülök, hogy nem
abból derült ki YK számára, hogy ki is valójában GG. Sokkal jobban megoldották!

YX anyósa megindult nagy dérrel-durral a rendőrségre, ám YX szavai a "tudom, hogy halt meg Yun Kai
anyja" hirtelen lefékezte. De azért végig rikácsolja a 45. részt.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. április 11. 19:17

Jó szórakozást kívánok a 44.-45. részhez!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: Because of Meeting You (45/56) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 11. 19:18

wow Elsőnek vittem :D annyira kell ez a gyógyír a lelkemnek, annyi minden jó vár ránk, végre mi is levegőhöz jutunk, míg a gonoszoknak meg fogy a levegő :D :x :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Ritám a koreait oda vissza kétszer megnéztem, és nagyon tetszett...nem is volt annyira durva, mint állítják..akkor még nem láttak egyesek durvát... :D
egy két jelenettől eltekintve, de hiszen a kínai is azokon a helyeken ugyanolyan durva volt néha . s olyan parádés a koreai szereposztás..de olyan..jó lenne valaki bevállalná kár lenne parlagon hagyni. :) :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. április 11. 19:22

Gratulálok, Kata! Élvezetes két rész lesz!

:-ss :D :) :-o :ymapplause: x_x
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2019. április 11. 19:22

Szia Rita, már annyira vártam a 45. rész feliratát.
Ha Kata volt az első letöltő, akkor én a második. :movingflower:
Megyek is nézni. ;)
Köszönöm a munkádat. :movingflower:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2019. április 11. 21:31

Kedves Rita, nagyon köszönöm az ujabb két részt. Nemrég vettem észre, hogy feltetted. Most is nagyon jókor jön, és egyáltalán mindig jókor jön.
Most lábalok ki a betegségből, és én egyelőre a sétát sem tudom csinálni. Remélem 5 hét mulva már sétálhatok. Jó éjszakát kívánok és további kellemes időtöltést délutánonként a természetjárás kapcsán. :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 11. 21:36

De csak hajszálon múlt Dolores..de annyira vártam hogy idáig jussunk a fordítással, hogy nem akarok számot mondani hányszor néztem meg idáig a részeket :D Mert ezek az egyik legjobb részek, s még nincs vége, de garantáltan nem fogunk unatkozni. :x
Nagyon tetszettek a mostani fejlemények, GG igazi anyja mennyire vívódik, de majd egyszer csak a sarkára áll. De addig még van mit tanulnia a saját lányától- Pl. türelmet... :)) . itt aztán most kapott hárpiánk hideget meleget..kezd összecsapni a feje fölött a hullám s meg is érdemli.
LT okos kislány, látszik GG nevelése, szerencsére nem az igazi anyja természete van benne, hanem az apjáé- Nagyon tetszett a raktári jelenet is, végre teljesen lelepleződött kisasszonyunk, s jól faképnél hagyták. DE még mindig talpra tud állni és bedobja otthon i a bombát, elvégre mit várhatunk tőle?
Kedvenc pillanatom a bejelentés előtti pillanatok egész a megvallásig, hogy 5 évvel ezelőtt szerette volna megölelni és visszatartani. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Na és a felnőttek arca a bejelentéskor...megért volna egy külön portré festést..fantasztikus volt a meghatottságtól a mindjárt elájulokig minden volt :D
Na hagyok másokat is szóhoz jutni, nekem ez most nagyon jólesett, hogy ilyen rész következett. Köszönöm Rita :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 11. 21:38

Szia Rita!
Köszönettel vittem én is a két részt!!
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2019. április 11. 21:39

Üdv.
Köszönöm szépen a 44-45.részek feliratait.
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2019. április 11. 22:09

Rita, köszönöm az újabb részeket! Holnap, ha hazajöttem Debrecenből meg is mézem, addig is izgulok! :littlehearth: :x :-bd :ymhug:
@};- %%- :littlehearth: :flower1: :movingflower: :flower1: :littlehearth: %%- @};-
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2019. április 11. 22:14

Szia Rita!
Annyira készültem a 7 órára,de annyi minden jött össze,hogy csak most értem ide :)
Nagyon szépen köszönöm az új részeket,még jó,hogy a filmek már le vannak töltve,
így nézhetem máris.Örülök,hogy nagyokat sétálsz,jobb is mint a gép előtt ülni nem
beszélve arról mennyivel egészségesebb.Szerencsére az idő is nagyon kedvező és
öröm nézni a sok virágzó fát bokrot.Imádom a tavaszt :x

Jó éjszakát Mindenkinek O:-)

Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2019. április 11. 22:29

Kedves Rita!
Hivo szodra megjottem,vittem is a feliratokat,a hozzatartozo epizodokkal egyutt.Koszonom szepen a munkadat,most kezdem nezni,majd aztan referalok
mit is lattam. :D
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2019. április 11. 22:31

Köszönöm szépen a 44-45.rész feliratát!
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2019. április 12. 0:45

Kedves Rita. Köszönöm a 42.43.44.45. részek fordítását ..elöször agyonra izgultam magamat ..de most már édes pillanatokat éltem átt a Yun-kai és Guo .és Lee-tong családá válása eseményein .Óriási volt minden része . :x ( fantasztikus Yu-Xin mindent bevett..háát nem egy könnyü szerep volt szinésznönek .) :-o
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2019. április 12. 8:01

Köszönöm a 44.-45. részek feliratait!
RiziBizi

HozzászólásSzerző: RiziBizi » 2019. április 12. 11:32

Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket. Még mindig meg tudok lepődni azon, hogy van még lejjebb és lejjebb a megátalkodottságban. Ez a Jezabel (ahogy Kata nevezte) mindig tud újabb és újabb meglepetést okozni, ahogy a szerzett információkkal bánik. Milyen jó lenne, ha ezt a képességét nem rosszra, hanem jó dolgokra tudná használni.

A történetírót is csodálom azért, hogy milyen mesterien építette fel ennek a nőnek a jellemét és cselekedeteit.
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2019. április 12. 13:53

Szia Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 44-45. részek feliratainak a fordítását. ^:)^ ^:)^
Nagyon jó két rész volt ismét, az érzelmek nagy skáláját tapasztaltuk meg. Öröm, boldogság, harag, bosszankodás. Öröm, hogy a pici lányt nem hagyták tovább elveszni, boldogság amikor Yun Kai meglátta GG-t Yi Bei-ként, imádtam azt a jelenetet. Harag, és bosszankodás Yu Xin egymaga képes minden negatív érzelmet előcsalni belőlünk.
Ismét nagyon jót s jól szórakoztam neked köszönhetően.Köszönöm szépen.Marcsi :)
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2019. április 12. 20:36

Rita, hálásan köszönöm az újabb két rész fordítását, és Nellinek is a feltöltéseket. @};- :movingflower:
Nagyon jólesett most ez a 2 rész a lelkemnek! :littlehearth: Már nagyon ránk fért egy kis felhőtlen boldogság.
Az érzelmekről ugyanazt írnám, mint Marcsi. :)
Én is együtt lubickoltam Yi Bei-jel és Yun Kai-jal a boldogságban. :littlehearth: :littlehearth:
Várható, hogy lesznek még nehezebb napjaik, de ez olyan csodálatos érzés volt.
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! @};-
Remélem azért már nem fog havazni....
Kép
KépKépKép

Vissza: “Kína”