Kata58 írta:jócskán lemaradva, de ezer örömmel vittem a feliratot! Köszönöm szépen, kellemes pihenést, és jó időt,,,itt majdnem egyfolytában esett az eső..
Szia Kata! Nálunk mindhárom napban egész jó idő volt. Éjszaka esett ugyan, de nappalra
a szél és a nap felszárította a vizet. Tegnap viszont csodás idő volt, kicsit le is barnultunk
grillezés közben. Este nem kellett befűtenem, és még most reggel is 20 fok van a lakásban.
Kata58 írta:Hát ez egy kicsit megrázó rész volt, mégis élveztem...
végre kiderül a titok, és GG nem lenne GG ha ezért megutálná LT-t de mindenesetre megrázta, de legfőképp anyja viselkedése, hogy mindenkor a nagyobbik pártjára áll. Aki persze nem által mindenért GG.-t hibáztatni.!
Az igazi apa roppant szimpatikus, óvatos és figyelmes. Nagyon hálás GG-nek, hogy ilyen kedves, aranyos kislányt nevel fel. Yk még nem sejt semmit, vajon mi lesz az ő reakciója? Neki viszont sikerül a terve, apja mellett dolgozhat, és máris sikerrel buktatja a bátyját..aki kozmetikázott az adatokon. Kiderül a névtelen levél is.! Apjuk átlát a szitán és 2 évre visszamenőleg a kedves báty kap egy komoly ellenőrzést!

hízott a májam rendesen

. GG a legmesszebbre menőkig meg akarja őrizni a kislány titkát..ami persze nem sikerül, elvégre majd az igazi anyja tesz róla.

A köv. részben meg hamarosan fülig ér majd a szánk.. de jó lesz nekünk...

Igen, egy nagy titokra fény derült, és egy másikra is rájön valaki, aminek nagyon örülök,
de azt csak a 36. részben fogjuk látni (már megnéztem, de csak ma kezdem fordítani).
GG számára hatalmas megrázkódtatás, hogy YX az anyja LT-nak, de az is nagyon fáj neki,
hogy az anyja éveken keresztül hazudott neki. Tulajdonképpen sok mindent takargatott és
takargat az anyja, eddig is haragudnia kellett volna már rá, de ő mindig megbocsátott, amit
mi nem nagy örömmel figyeltünk. Hátha még azt is megtudja, hogy az anyja régóta tisztában
van vele, hogy ő Yi Bei....
Érdekes a mostoha anya viselkedése: YX előtt GG-t védi, GG előtt YX-t, jól összezavarva a
lányokat. Ostoba egy nő!
Azt nagyon jó volt nézni, hogy a Jin család egy része máris kedveli Le Tongot. Sajnos, GG igazi
anyja őt is utálja. Mi lesz ebből?
Végül is YK bátyját nem utálom annyira, amennyire a sorozat elején gondoltam, de neki sem
árt egy jó lecke: külön kell választani az üzleti és a magánéleti dolgokat. Nem csalunk egy nő
kedvéért sem. Nem kockáztatjuk apánk cégét és a hitelünket. Kell neki az esküvő is, mert
már annyira szerelmes, hogy vakon bízik YX-ban. Csak egy jó nagy csalódás térítheti észhez.
A 36. rész végén lévő svédcsavar nagyon fog tetszeni mindenkinek.
Szép hetet kívánok!Hogy ezek ketten milyen édesek voltak ebben a jelenetben: