B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon jó rész volt. A két boszorka továbbra sem fér a bőrében. Annyira utálom az életben is az ilyen segítőkészséget amit előadtak a ruhával kapcsolatban. Nagyon díjaztam a nagynéni bevonulását. Jó volt látni YK-it ahogy megvédte GG és a többieket. A tündéri LT nagy tehetség sok színészt maga mögé utasít a játékával. Nagyon aranyos, imádom! Az apja is rajong érte ezért költözött a szomszédságába. Nagyon tetszett ez a rész!
Köszönöm szépen a fordítást, várom a folytatást!
Jó hétvégét kívánok!
Kata58 írta:Sziasztok! Most értem haza aputól..gyorsan feltettem az ebédet, és már itt is vagyok.![]()
.
Nagyon tetszett ez a rész,Spoiler: mutasd
boszorkany írta:Kedves Rita!
Nagyon koszonom a 31-ik epizod forditasat is.Elveztem,ahogy csak nezett ki a fejebol a gonosz lany,hogyan sikerult a GG "csapatanak" odavinni az eredeti ruhat.Nagyon jolesett latni,ahogy YK kiall ertuk es meg a" kedves" novert is lefogta,nehogy bantsa GG-t.Lesz ez meg rosszabb is a csajszinak szerintem.Nem ertem egyebkent a YK apjat(igaz regen se nagyon torodott vele)hogyan tudja eloterbe helyezni a mostohafiat a verszerintivel szemben.
Az eletben forditva szokott lenni vagy pedig mindkettovel igazsagos az uj szulo. Na de nem kell felteni YK-t![]()
A pici lany megint remekelt,olyan elethuen konyorgott az anyja elfogadasaert,hogy konnyeket csalt az en szemembe is.Varom mar,hogy az igazi apuka felfedje elotte a kiletet.
Lehet gonosznak fogok tunni,de remelem nem lesz jo a kapcsolat GG es az "edesanyja" kozott,hiszen artoan viselkedik vele szemben,ez akkor is ronda dolog,ha nem tudja,hogy az o lanya.
Jo pihenest kivanok Neked,bar nemsokara itt a hetfo reggel es menned kell a suliba.
cicus írta:Szia Rita !
Úgy megörültem a következő résznek,hogy csak letöltöttem gyorsan
és még írni is elfelejtettemNagyon szépen köszönöm és tényleg
jó rész volt ez is,mert az undormányok (ahogy én nevezem őket)
akciója sikertelen volt,de sajnos ezekről minden lepereg és már
készülnek a következő aljasságra,egyre mélyebbre süllyedve.
A mostoha anya bánatos tekintettel árt tovább GG-nak és még
meg is kérdezi magától,hogy ez bűn amit éppen csinál.
GG naivitása pedig hihetetlen számomra,még szerencse,hogy
Le Tong látta,hogy fényképezi a ruhát,mert még képes lenne
elhinni a hazugságait,mint eddig is.![]()
Hát várom a fejleményeket
leo-leo írta:Köszönöm az újabb rész feliratát!
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 30-31.részek feliratait.
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon köszönöm az újabb részeket.![]()
Kedvenc Áspis-kígyóm változatlanul hozza a formáját,
mit nem mondjak, lehet tőle tanulni még az igazmondó
juhásznak is a meséből.
Pedig arany élete lehetne a befogadó szülőknél, ha elmondja
mit tud Yi Beiről. De hát csak azt adja " mi lényege ".![]()
Guo Guot csak csodálni tudom azért a sok-sok szeretetért amit
a fogadott kislányának nyújt.![]()
A mostohát szinte már sajnálom annyi rosszat kapott a igazi
lányától.Valahogy úgy érzem: csak kapkod fűhöz-fához,
nem tudja mit is csináljon; kinek kedvezzen.
A kigyónak pedig - még nem tudja - onnan jön a büntetés, ahonnan
nem is számít rá.
dolores953 írta:Köszönöm az új részt, máris nézem.
Kata58 írta:Ha összeér a föld az éggel juszt is megnézem fordítással...hálás köszönet,,,csak valaki ébresszen is fel reggel...
nildiko írta::littlehearth: Köszönöm szépen Rita, megnéztem.![]()
Biztos jön a feketeleves, de gondolom az igazság győz.
macilaci46 írta:Kedves Rita!
Nagyon megszerettem ezt a sorozatot! Hálás vagyok a fordításodért. Rettentően dühítenek a rosszindulatú, mindenkin átgázoló emberek. Remélem eltűnnek idővel vagy legalább elnyerik a büntetésüket. Nagyon szeretem a fiatal párt, olyan helyesek, ahogyan botladoznak egymás felé. Szóval köszönöm szépen!![]()
![]()
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! A nehézségeket legyőzve utol értelek ..kemény egy sorozat azt meg kell hagyni most a 32. részében kezdödik talán az enyhülés ..Kai és Guo szerelme a legédesebb és a kislányuk kedvessége is.Nagyot alakitot a gyermek a az undok nagyszülökkel csoda megható volt. Köszi szépen !
B.Marika írta:Szia Rita! Nem bírtam ki, hogy holnapra halasszam a nézését, de jól is tettem, mert a kíváncsiság nagy úr! YK -in jókat nevettem, GG nem tudta elhallgattatni, be nem állt a szája. A fiatalabb boszorkát végre hazugságon kapták. Az igazi anyja is megemberelte magát, de a fogkefével biztosan tett valamit. YX nyakát jól elkapta a volt férje, díjaztam nagyon! Végre a nagynéni lett a vezető. Szerintem is újabb intrikák jönnek.
Köszönöm szépen a fordítást, jól szórakoztam!
cicus írta:Szia Rita !
Nagyon köszönöm a 32.részt is,arra még volt időm,hogy
letöltsem,de csak ma tudom megnézni,mert vendégem
volt.Izgatottan várom.Még az jutott eszembe,hogy a
film készítői úgy állították be GG karakterét (persze ez
tipikusan koreai! ),hogy szerintem még az igazi anyját is
elfogadja olyannak amilyen,sőt ahhoz is nagyon értenek,
hogy a végére a rosszak angyalokká válnakálom az
álomban,bár kivételek mindig vannak,hiszen csak az
egyénen múlik,hogy megváltozik-e,ha nem tetszik neki
amit lát és képes észrevenni,aztán tenni is érte.
Csodás napot ma is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég