Because of Meeting You (online is nézhető)

Kata58
Kapcsolat:

Re: Because of Meeting You (32/56) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 5. 20:21

Ha összeér a föld az éggel juszt is megnézem fordítással...hálás köszönet,,,csak valaki ébresszen is fel reggel... :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2019. március 5. 20:36

Köszi Rita! :littlehearth: :x :-bd :ymhug:
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2019. március 5. 20:51

Üdv.
Köszönöm szépen a 32.rész feliratát.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2019. március 5. 20:55

:littlehearth: Köszönöm szépen Rita, megnéztem. :littlehearth:
Biztos jön a feketeleves, de gondolom az igazság győz.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2019. március 5. 20:58

[,csak valaki ébresszen is fel reggel...

Majd én szólok Kata, ide fogom írni, hogy ébresztő.
Mikor akarsz felkelni? :flower1:
macilaci46

HozzászólásSzerző: macilaci46 » 2019. március 5. 21:21

Kedves Rita!
Nagyon megszerettem ezt a sorozatot! Hálás vagyok a fordításodért. Rettentően dühítenek a rosszindulatú, mindenkin átgázoló emberek. Remélem eltűnnek idővel vagy legalább elnyerik a büntetésüket. Nagyon szeretem a fiatal párt, olyan helyesek, ahogyan botladoznak egymás felé. Szóval köszönöm szépen! :x :x :x
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2019. március 5. 22:12

Kedves Rita ! A nehézségeket legyőzve utol értelek ..kemény egy sorozat azt meg kell hagyni most a 32. részében kezdödik talán az enyhülés ..Kai és Guo szerelme a legédesebb és a kislányuk kedvessége is :littlehearth: .Nagyot alakitot a gyermek a az undok nagyszülökkel csoda megható volt. Köszi szépen ! :)
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2019. március 5. 22:23

Szia Rita! Nem bírtam ki, hogy holnapra halasszam a nézését, de jól is tettem, mert a kíváncsiság nagy úr! YK -in jókat nevettem, GG nem tudta elhallgattatni, be nem állt a szája. A fiatalabb boszorkát végre hazugságon kapták. Az igazi anyja is megemberelte magát, de a fogkefével biztosan tett valamit. YX nyakát jól elkapta a volt férje, díjaztam nagyon! Végre a nagynéni lett a vezető. Szerintem is újabb intrikák jönnek.
Köszönöm szépen a fordítást, jól szórakoztam! :x :littlehearth: :ymhug: :-bd
:flower1: %%- :x :movingflower: :movingflower: :x %%- :flower1:
Rita
Adminisztrátor

Re: Because of Meeting You (31/56) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 5:19

B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon jó rész volt. A két boszorka továbbra sem fér a bőrében. Annyira utálom az életben is az ilyen segítőkészséget amit előadtak a ruhával kapcsolatban. Nagyon díjaztam a nagynéni bevonulását. Jó volt látni YK-it ahogy megvédte GG és a többieket. A tündéri LT nagy tehetség sok színészt maga mögé utasít a játékával. Nagyon aranyos, imádom! Az apja is rajong érte ezért költözött a szomszédságába. Nagyon tetszett ez a rész!
Köszönöm szépen a fordítást, várom a folytatást!
Jó hétvégét kívánok!

Szia Marika! Kezdetben bosszantottak a boszorkák, de egy idő óta nem nagyon izgatnak.
Nincs bennem olyan érzés, hogy nem bírom már nézni, amit csinálnak. És arra is rájöttem,
hogy miért: annyira nem életszerű, hogy valaki / valakik ilyen mértékben rossz legyen,
hogy csak mesének fogom fel a sori azon jeleneteit, ahol a gonoszok munkálkodnak, nem
élem bele magam túlságosan. Ami meg tud fogni, és akár a sírásig is el tud juttatni, az
például Le Tong. Ő valóságos a számomra, de a többi pozitív szereplő is. Az ő történetük
nem rugaszkodik el a valóságtól.

Lu Shi Chen helyzete igazán sajnálatra méltó. Már tudja, hogy ki az ő gyermeke, de azt is
látja, hogy GG és LT milyen szimbiózisban élnek, és hogy GG jó anyja a lányának. Rettentő
kíváncsi vagyok, hogy alakul kettejük (apa-lánya) története.

Yun Kai apja nem tűnt annyira kíméletlennek, mint a nevelőanyja. Örültem neki:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 5:43

Kata58 írta:Sziasztok! Most értem haza aputól..gyorsan feltettem az ebédet, és már itt is vagyok. ;) :D .
Nagyon tetszett ez a rész,
Spoiler: mutasd
az igazi apuka is végre akcióba lép...közelebb költözik a kislányhoz, és fültanúja lesz kislánya felnőtteket megszégyenítő jóindulata és könyörgése. Jó volt látni YK--t is ahogy kiáll a szeretteiért. Most sok esetben jól jön mind az ügyvédi tapasztalat, mind a fizikai védelem. :ymapplause: \:D/ :-bd Mátr sziklaszilárd az elhatározás minden fronton, s így a nagymama felé is, jól keresztül húzzák ármány kettős terveit..De hogy még a gondnokot is képes elküldeni, nehogy kiderüljön ki volt anno a titokzatos telefonáló :-q na persze a fogadottlány ott van, 1ooo egy ellen, hogy felvette, de ő is meglepődött a hallottakon, hogy saját anyja veszítette el GG.-t Hú nagyon várom a köv részt is, mennyi meglepetésben lesz még részünk...

Szia Kata! Még jó, hogy Lu Shi Chennek a lánya jóléte miatt nem kell izgulnia, nyugodtan
koncentrálhat Yu Xinra. :)) :)) Már Yun Kai is kezd felzárkózni hozzá, és ő is nyomozgat
az aljasságai után. Imádom nézni YX rettegő fejét.
Azon gondolkodtam, hogy néha milyen jól jönne nekem is, ha csípőből tudnék visszavágni,
mint ahogy YX és a kedves örökbefogadó anyja, akkor nem később, a vita után jutnának
eszembe a legklasszabb mondatok. :))

Nekem is azonnal az jutott eszembe, hogy YX fel fogja használni a hallott információt az
nevelő anyja ellen. Nem baj, mindenki azt kapja, amit megérdemel. Hui Jie elvárja, hogy
YX segítségére legyen az aljas terveiben, sőt oldja is meg. De ha nem úgy sikerül, ahogy
ő azt elképzelte, rögtön magára hagyja a bajban a lányt. Ezt már korábban is láttuk, és
a mostani ruhacserénél is. Szóval gonoszkodjanak csak egymás ellen is.

Egyem meg a szívét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Because of Meeting You (30/56) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 5:58

boszorkany írta:Kedves Rita!
Nagyon koszonom a 31-ik epizod forditasat is. @};- Elveztem,ahogy csak nezett ki a fejebol a gonosz lany,hogyan sikerult a GG "csapatanak" odavinni az eredeti ruhat.Nagyon jolesett latni,ahogy YK kiall ertuk es meg a" kedves" novert is lefogta,nehogy bantsa GG-t.Lesz ez meg rosszabb is a csajszinak szerintem.Nem ertem egyebkent a YK apjat(igaz regen se nagyon torodott vele)hogyan tudja eloterbe helyezni a mostohafiat a verszerintivel szemben.
Az eletben forditva szokott lenni vagy pedig mindkettovel igazsagos az uj szulo. Na de nem kell felteni YK-t :)
A pici lany megint remekelt,olyan elethuen konyorgott az anyja elfogadasaert,hogy konnyeket csalt az en szemembe is.Varom mar,hogy az igazi apuka felfedje elotte a kiletet.
Lehet gonosznak fogok tunni,de remelem nem lesz jo a kapcsolat GG es az "edesanyja" kozott,hiszen artoan viselkedik vele szemben,ez akkor is ronda dolog,ha nem tudja,hogy az o lanya.
Jo pihenest kivanok Neked,bar nemsokara itt a hetfo reggel es menned kell a suliba.

Kedves Éva! Számomra az derült ki a 31. részből, hogy Yun Zhe a saját fia Yun Kai apjának, vagyis
a két fiú féltestvér. Erre már Anna is utalt korábban. Ő látta a koreai eredetit. Erre utal az is, hogy
Yun Zhe-nek is "Li" a vezetékneve, mint Yun Kainak. Szóval apuka az, aki valóban két vasat tartott
a tűzbe. Neki lehetett két családja és két gyereke, amit viszont nagyon sérelmesnek tart Guo Guo-nál.

Yu Xin keze állandóan ütésre áll. Nem győzik a férfiak lefogni neki. Ez mutatja, hogy ő sem annyira
magabiztos, amennyire mutatja magát. Tehetetlen dühét próbálja így levezetni.

Én is azt gondolom, hogy egy élet kevés lesz rá, hogy helyrehozza GG és az anyja kapcsolatát. Guo Guo
jó, az anyja rossz. Áthidalhatatlan szakadék van közöttük. A jelen helyzet, az, hogy az anyja elveszítette
a vezető pozícióját, meg ki tudja, mit fog még kihozni belőle.... és sajnos nem csak belőle. Ott van a
hűséges fegyverhordozója, YX is. Jó ég, mi lesz itt!

Hű, de boldogan fordítottam le ezt a mondatot! Tudtam, hogy nagy dolgok következnek utána:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 6:12

cicus írta:Szia Rita !
Úgy megörültem a következő résznek,hogy csak letöltöttem gyorsan
és még írni is elfelejtettem :) Nagyon szépen köszönöm és tényleg
jó rész volt ez is,mert az undormányok (ahogy én nevezem őket)
akciója sikertelen volt,de sajnos ezekről minden lepereg és már
készülnek a következő aljasságra,egyre mélyebbre süllyedve.
A mostoha anya bánatos tekintettel árt tovább GG-nak és még
meg is kérdezi magától,hogy ez bűn amit éppen csinál.
GG naivitása pedig hihetetlen számomra,még szerencse,hogy
Le Tong látta,hogy fényképezi a ruhát,mert még képes lenne
elhinni a hazugságait,mint eddig is. :^o
Hát várom a fejleményeket ;;)

Szia Cicus! Igaz, hogy az undormányok még mindig majdnem zavartalanul garázdálkodhatnak,
de az is jól látható, hogy a jó oldal (nagymama, Xi Hua, Yun Kai) is kezd ébredezni. Végre!
Figyelnek, gyanakodnak, előre felkészülnek minden eshetőségre. Szóval egyre szervezettebben
lépnek fel a szemetek ellen. Még ha sok is a gonoszságból, legalább az az örömünk megvan,
hogy nem minden tettük marad megtorlatlanul. Nem szép dolog, de nagy kielégülést jelent
látni a rettegést a szemükben. :))

A jók közül GG a legkésőbbi ébredő, de már ő sem annyira idegesítően naiv, mint eddig.

Szegény GG! Két anyja is van, de....

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 6:13

leo-leo írta:Köszönöm az újabb rész feliratát!

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 30-31.részek feliratait.

Mindkettőtöknek nagyon szívesen!

%%- ~o) %%- :D %%- ~o) %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 6:15

Innen folytatom, ha hazajöttem!

Szép napot mindannyiunknak!

Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2019. március 6. 12:32

Szia Rita !
Nagyon köszönöm a 32.részt is,arra még volt időm,hogy
letöltsem,de csak ma tudom megnézni,mert vendégem
volt.Izgatottan várom.Még az jutott eszembe,hogy a
film készítői úgy állították be GG karakterét (persze ez
tipikusan koreai! ),hogy szerintem még az igazi anyját is
elfogadja olyannak amilyen,sőt ahhoz is nagyon értenek,
hogy a végére a rosszak angyalokká válnak ;) álom az
álomban,bár kivételek mindig vannak,hiszen csak az
egyénen múlik,hogy megváltozik-e,ha nem tetszik neki
amit lát és képes észrevenni,aztán tenni is érte.
Csodás napot ma is :x

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2019. március 6. 14:38

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 32. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Írtátok korábban, hogy fél testvérek Yun Kai és Yun Zee, az nem lehet, hogy a házasságkor a férj nevére vette a feleség gyerekét.Valahogy olyan nehéz elképzelni. De lehet, hogy igazatok van, hisz elegendő a jólétbe becsöppenő nő, és mindenkit elüldöz a mézes bödön mellől aki nem a húsa vére.
A történet ahol most tart, arra volt jó, hogy felengedjünk, és lazítsunk, majd várhatjuk megújult erővel támadó gonoszt.
Szép napot kívánok mindenkinek.Marcsi :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 6. 15:22

Nagyon szépen köszönöm az újabb részt, és nagyon élveztem a gonosz oldal sikertelenségét! :)) \:D/ .
Spoiler: mutasd
Egy +valami nagyon felvillanyozott, a bucsuzó pillanat, azt hiszem innentől aztán tényleg ráérez az apja, hogy GG az igazi lánya, a gyerekkori mozdulata és mosolya fordulása mind mind bevillantotta a múltat. :-bd . Ámde GG mostohaanyja milyen jókor hallgatódzott, megint képes volt olyat csinálni, hogy még véletlenül se derüljön ki a rokonság GG, körül. Undorító, hogy mi mindenre képes, ugyanakkor meg kérdezgeti saját magát hogy nem csinál e rosszat. komolyan eldobom az agyam...Egyetlen jó cselekedete volt most, hogy viszont odaállt tanúskodni GG mellé! A sok rossz között végre ideje volt valami jót is tenni.! Vajon mikor tünik fel mindenkinek, hogy GG mindig esőben viharban van rosszul? Ez a gyerekkori trauma következménye, ami nincs kikezelve..ugyanakkor miért nem gyanús saját magának is hogy sok minden ismerős neki a bevillanós képek alapján. :-o Na és a mostohanővér hogy mi mindent képes elkövetni, eltüntetni, hogy még egy morzsányi emlék se maradjon a Gyerekkori GG-ből.. hihetetlen. S bármi eltünik, mindjárt GG a főbűnös.
Nagyon bírtam amikor kis híján felkente a falra a volt feleségét a szemétsége miatt, nagyon várom a további akciókat ....jókat fogunk majd drülni és szurkolni..lassan magára talál a kis nyomozócsoport, és hogy meglepődött YK mikor kiderült hogy szovetséges és nem ellenség LT . ajájdékapukája, vagyis a nagybácsi... :littlehearth: Imádnivaló minden pillanat amit a kislányával tölthet. :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 17:59

dolores953 írta:Szia Rita

Nagyon köszönöm az újabb részeket. :)
Kedvenc Áspis-kígyóm változatlanul hozza a formáját,
mit nem mondjak, lehet tőle tanulni még az igazmondó
juhásznak is a meséből.
Pedig arany élete lehetne a befogadó szülőknél, ha elmondja
mit tud Yi Beiről. De hát csak azt adja " mi lényege ". [-x
Guo Guot csak csodálni tudom azért a sok-sok szeretetért amit
a fogadott kislányának nyújt. :littlehearth:
A mostohát szinte már sajnálom annyi rosszat kapott a igazi
lányától. :(( Valahogy úgy érzem: csak kapkod fűhöz-fához,
nem tudja mit is csináljon; kinek kedvezzen.
A kigyónak pedig - még nem tudja - onnan jön a büntetés, ahonnan
nem is számít rá.

Szia Dolores!
Yu Xin most a házasságától várja, hogy teljesen befejezze a sorsa átalakítását. De az ilyenek
nem nyugszanak. Elgondolkodtam, hogy milyen ambíciója lehet még. Az Aranyfonál már úgyis
az övé, hiszen jelenleg az egyetlen örököse a Jin családnak. Akkor talán a leendő férje cégére
veti ki a hálóját? A Strong Groupot is akarja majd? El tudom képzelni. Ha lehet ne jöjjön össze
neki, mert azzal Yun Kait is károsítaná, azt meg már mégse!!!

A mostoha anyára mindig azt írom, hogy nincs is szavam rá, annyira idióta, idétlen, agyatlan...
Nem tud szeretni, azért nincs lelke az igazi lányának.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 18:00

dolores953 írta:Köszönöm az új részt, máris nézem. :)

Nagyon szívesen! Jó szórakozást!

@};- @};- %%- %%- :D %%- %%- @};- @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 18:02

Kata58 írta:Ha összeér a föld az éggel juszt is megnézem fordítással...hálás köszönet,,,csak valaki ébresszen is fel reggel...

Nagyon szívesen, Kata! Remélem, sikerült felébredned reggel! :)) :))

:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :D :littlehearth: :littlehearth: :flower1: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 18:04

nildiko írta::littlehearth: Köszönöm szépen Rita, megnéztem. :littlehearth:
Biztos jön a feketeleves, de gondolom az igazság győz.

Nagyon szívesen, Ildikó! Igen, győzni fog az igazság, de mikor....?
Még 24 rész van addig!

:littlehearth: %%- :littlehearth: %%- :(( %%- :littlehearth: %%- :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 18:12

macilaci46 írta:Kedves Rita!
Nagyon megszerettem ezt a sorozatot! Hálás vagyok a fordításodért. Rettentően dühítenek a rosszindulatú, mindenkin átgázoló emberek. Remélem eltűnnek idővel vagy legalább elnyerik a büntetésüket. Nagyon szeretem a fiatal párt, olyan helyesek, ahogyan botladoznak egymás felé. Szóval köszönöm szépen! :x :x :x

Kedves Judit! Nagyon örülök, hogy tetszik a sori! Jó ezt olvasni, mert többen írták korábban,
hogy nekik túl sok gonoszság van benne, ami miatt nem vagy félve nézik. Azért írtam többször
is, hogy én egy mesének, egy kitalált történetnek fogom fel - az is egyébként - nem akarok
semmi jelentőségteljeset belelátni.

Biztos, hogy a jók elnyerik a jutalmukat és a rosszak is megkapják, amit érdemelnek, csak ki
kell várni türelmesen. Viszont a türelem meg rózsát terem... :))

A fiatalok irtó cukik, és a kisleányka is.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 18:22

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! A nehézségeket legyőzve utol értelek ..kemény egy sorozat azt meg kell hagyni most a 32. részében kezdödik talán az enyhülés ..Kai és Guo szerelme a legédesebb és a kislányuk kedvessége is :littlehearth: .Nagyot alakitot a gyermek a az undok nagyszülökkel csoda megható volt. Köszi szépen ! :)

Kedves Zsuzsi! Örülök, hogy ismét velem tartasz, még ha megszenveded is. Én is azt gondolom,
hogy most már legalább az az örömünk meglesz, hogy a gonoszok nem garázdálkodhatnak félelem
mentesen. Az ő nyakuk körül is szorul a hurok. Jó sok szaftos titkuk van, ami nagy baj lenne, ha
kiderülne. A jó oldal egyre összeszedettebb, csak így tudják felvenni velük a versenyt.

Yun Kai nevelőanyja nagyban hasonlít GG nevelőanyjára. Annyi a különbség, hogy ő legalább a
saját fiát szereti, de mást ő sem képes. Rettentő ellenszenvessé tette, ahogy Le Tonggal beszélt.
Ostoba liba!

Ő is megkapja a magáét (tulajdonképpen ő lesz Le Tong nagyanyja... haha!)

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 18:44

B.Marika írta:Szia Rita! Nem bírtam ki, hogy holnapra halasszam a nézését, de jól is tettem, mert a kíváncsiság nagy úr! YK -in jókat nevettem, GG nem tudta elhallgattatni, be nem állt a szája. A fiatalabb boszorkát végre hazugságon kapták. Az igazi anyja is megemberelte magát, de a fogkefével biztosan tett valamit. YX nyakát jól elkapta a volt férje, díjaztam nagyon! Végre a nagynéni lett a vezető. Szerintem is újabb intrikák jönnek.
Köszönöm szépen a fordítást, jól szórakoztam!

Szia Marika! Miután befejeztem ennek a résznek a fordítását, azonnal belenéztem a következőbe,
mert én is azt sejtettem, hogy GG mostohája csinál valamit a fogkefével. Nem árulom el, mit
láttam, de az, hogy nincs DNS egyezés, magáért beszél. :((

Nekem is jólesik látni, hogy a volt férj egyáltalán nem kíméletes YX-nal, pedig nagyon elítélem az
erőszakosságot. Viszont őt én is megnyakalnám, ha tehetném. :))

A második meny végképp kiesett az anyósa kegyeiből - mondjuk a nagymama is megér egy misét.
Ő sem állt soha a helyzet magaslatán. Az ő döntései is hagytak kivetni valót maguk után, és akkor
szépen fejeztem ki magam. Most kezdődik csak az igazi show műsor a Hímzőműhelyben.

Remélem valakinek csak feltűnik majd, hogy a főfelügyelő eltűnt...

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 6. 18:53

cicus írta:Szia Rita !
Nagyon köszönöm a 32.részt is,arra még volt időm,hogy
letöltsem,de csak ma tudom megnézni,mert vendégem
volt.Izgatottan várom.Még az jutott eszembe,hogy a
film készítői úgy állították be GG karakterét (persze ez
tipikusan koreai! ),hogy szerintem még az igazi anyját is
elfogadja olyannak amilyen,sőt ahhoz is nagyon értenek,
hogy a végére a rosszak angyalokká válnak ;) álom az
álomban,bár kivételek mindig vannak,hiszen csak az
egyénen múlik,hogy megváltozik-e,ha nem tetszik neki
amit lát és képes észrevenni,aztán tenni is érte.
Csodás napot ma is.

Szia Cicus! Igazad van, ez eszembe sem jutott, holott minden ázsiai sorozatban nagyon
megy a megbocsátás, meg a bűnbánat még annak is, aki nem bűnös.

Csak már eddig is utálatosan viselkedett Hui Jie GG-val, és ezután várhatóan még tovább
romlik kettejük között a helyzet, hiszen Hui Jie bukott vezetőként még inkább utálni fogja
a sógornője tanítványát. Biztosan üti majd, ahol éri.

Szép estét kívánok!

Kép

Vissza: “Kína”