B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm a 29.rész fordítását. Nekem ez jobban tetszett mint a 28.rész mert nem volt annyi gonoszság. Volt helyette szerelem és boldogság ami nem volt zavartalan. YX olyan mint volt, az "anyja" is hozzá hasonló, GG és YK viszik a prímet és természetesem LT is. A nagyit a végén sajnáltam nagyon, YX biztosan rosszul veszi le a méretet, hogy ártson a nagyinak! Nagyon örültem mind két résznek!
Köszönöm a munkádat!

Nem számít, hogy egy vagy két rész jön, magadra is gondolni kell!
Kellemes hetet kívánok mindenkinek!
Szia Marika! Látod én nem is vettem észre, hogy kevesebb gonoszság volt a 29. részben,
mint az előzőben, mert mindig azt figyelem, hogy Yu Xin kap-e pofonokat. Ő érdemli meg
a legjobban, mégis ő kap a legkevesebbet. Mindig reménykedem, ha a férjével közös
jelenete van. Ebben a 30.-ban is jó volt nézni, hogy retteg, amikor azt hiszi, hogy a volt
férj beszélt róla GG-nak, de azt is, hogy az nem volt hajlandó a sofőrködni neki. Legalább
Lu Si Chenbe beletörik a bicskája.
Én is azt gondolom, hogy a méretvételnél akarják eltolni a nagymama ruháját, hogy aztán
előrántsák a maguk modelljét. Szerencse, hogy YK nagynénje mindent hallott, így a "jók"
is felkészülhetnek a harcra. Újabb ruhacsata várható. Nagyon várom! Most a jóknak kell
nyerniük, így lenne igazságos.
Újabb Le Tong aranyköpés: