Kata58 írta:Na megjöttem, csak előbb olvastalak benneteket, kíváncsi voltam kiből mit hozott ki ez a két rész.. Hát nem semmi amik itt történtek, de az anyai "mit anyait" itt ez a szó nem megfelelő a két banyára..valami elképesztő hogy mennyire kit tudják használni hogy van egy melegszívű naiv teremtés, aki képes magát hátrányba hozni, csak hogy a kicsit felnevelje..és csak lestem mikor a dr.nő jól lehordja GG.-t hogy nem volt elővigyá zatos a terhességgel..
![]()
![]()
.még életemben nem láttam ilyen vékony terhességet...
![]()
![]()
. ideje sincs megszólalni, sőt támasza sem akad. Az igazi apa meg hogy aggódik a kicsiért..és még a saját apja temetésére sem tud elmenni a lány húzása miatt. Undorító törtető egy perszóna..csak hogy finoman fejezzek ki magam..de majd jön a kutyára dér..de még mekkora..juhéj már nagyon várom...nem maradhat ennyi gonoszság büntetlen.
komolyan, ritkán szoktam kárörvendeni, de itt majd büntetlenül lehet..csak már ott tartanánk. Egyenlőre még minden sikerül neki. A pici gyorsan felnő, és szerencsére majd Yibejre fog jellemben hasonlítani...nagyon izgatott vagyok a fordítás érkezése miatt, mert az elkövetkező 5 rész enyhén szólva is nem lesz unalmas...s hogy fogynak a részek...innentől majd visszafelé már majd a 2o-as számnál fogunk tartani, és az már nem olyan rémes...csak azt nem tudom hányszor fogom még addig megnézni
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Pedig közben a futókból két kedvenc van az Encuenter és a Clean Whit Passion...hát azon meg annyit kell kacagnom, hogy attól meg a hasam fáj...Szép estét mindenkinek ...lassan hétvége...
Valamit még kifelejtettem..GG. meg olyan snassz, hogy állandóan verekszik, és még a csókot sem
tudta értékelni.Ebben igazad van, csak nekem meg az jutott eszembe, hogy nem is látott a környezetében nagyon olyat, hogy hogyan kell a másikkal kedvesnek lenni, kedvére tenni, szerelem vonalán...itt még sok tanulnivalója van...de pé a mostohájától is egy jó szó után egy ütleget kap valamilyen formában...nem tünt fel senkinek,?
Szia Kata! Anna szerint Le Tong igazi apukája nagyon jó apa lesz. Kíváncsi leszek, hogy derül
ki majd számára, hogy ki az ő kislánya. Annyi itt a mostoha szülő meg mostoha gyerek, hogy
ki se látszunk belőle

Én is várom, hogy a gonoszokkal is történjen már valami rossz, csak úgy kóstolóban, a mi
kedvünkért, biztatásként...

Kriszti fordítja a Clean with Passiont, ő is mondta, hogy nagyon jó sorozat.
Fogynak a részek, már csak 38 van hátra!