Rita írta:boszorkany írta:Koszonom Rita,hogy velem tartasz az oromomben.Igen,tudom,hogy hasznalni kell,akarat van bennem szerencsere.
En ot csinalnam ki inkabb,az a fiu olyan naiv,joszivu,na de a vegere biztosan YX is megkapja a magaet.
Koszonom a ket uj epizodot,el is viszem a jutalmamat.![]()
Szia Éva! Nagyon szemét lesz a férjével. Én is abban bízom, hogy méltóképpen
megbűnhődik a végén.
Nagyon szívesen!
annamama írta:Szia Ritánk....tudtam én ,tudtam én mért is téblábolok itt a férumban....igaz én nagy elonybe vagyok veletek de nagyon koszonom a két uj rész feliratát....Itt is változtatak de nekem a koreai verzioban jobban tettszett ,ott otthon szult meg ez a sátánfajzat jány az anyjával o segitett neki mert nem volt ido korházba menni és még sok mást is változtattak majd ha mindenki megnézzi megirom.....Koszonom hálásan a 15-16 részt igaz amig vártam a feliratodra egy 2008 sorit kezdtem nézzni Kim Ji Hoon fsz vel egy egyenlore bombasztikus vigjátéknak indulo sorit de aszthiszem lesz itt is majd sirás rivás késobb....ja a cime Why Did You Come To My House...van nekem magyarja is letoltve de hogy mikor toltottem és honnan a videokat is es a magyar feliratot is az rejtély...Szép estét mindenkinek megyek Kinába a kis hoseinkhez.....Szia Anna...<3...
mazsi87 írta:Szia Annamama! Tudnál nekem segíteni mi a címe a koreai verziónak. Igazán kíváncsivá tettél![]()
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 15-16.részek feliratát.
annamama írta:...Come Jang Bo Ri.... Rita én imádtam,imádom most a kinait is egyre jobban de mindig elottem van KJHoon pajkos mosolya es az aranyszivu ugyvéd aki szerintem polgár pukkasztonak az oltonyhoz edzo cipot hord...és még olyan sok más is ami innen kimaradt...... és már elore nézztem jopár részt itt is ,nem igaz hogy meg tud fogni ez a sorozat engem is aki már látta a koreait...![]()
![]()
boszorkany írta:Kedves Rita,koszonom az uj ket epizodot,bar egyelore "jegelnem" kell,reggel varnak a korhazban.Jelentkezek majd,ha visszajottem,addig is minden jot Nektek.
szilagyongyi írta:Sziasztok! Drága Ritám! Hálásan köszönöm az újabb részeket.Hihetetlen, már csak negyven rész van hátra, nagyon sebesen haladsz a munkával.
![]()
Jaj, ennyi gonoszságot, intrikát, megalázást nehezen visel a lelkem. Nagyon kemény ez a sorozat, könnyedebbre számítottam. Nehéz küzdelem lesz, de nem bánjuk meg, hiszen vannak szépséges pillanatok is, és nagyon remélem, hogy egyre többet látunk a fényből. Bár sem tudom képzelni, mi vár még rájuk/ránk.
Olvasom a fórumban, hogy sokan elővesznek egy-egy régebbi sorozatot pihentetőnek. Én csak néhány most futó sorozatot nézek, és ezt, veled. De most előveszem a My Sunshine-t. Léleksimogatónak.
Szép napot kívánok!
gyomar írta:Szia Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 15-16. részek feliratainak a fordítását.![]()
Ismét volt részünk széles mosolyban, romantikában igaz csak az egyik oldalról, mivel nem sikerült a találkozó.Nagyon sajnáltam.Gyönyörű volt az a hatalmas szív, kirakva cserepes virágokból. Haragudtam YK-ra , mert, mert egy szóra elhitte, hogy GG-nek gyereke született.
A gonoszság erősödik nagyon.Képes volt a tanárnőt felkeresni, hogy gátat szabjon a további kapcsolatnak.
Szép napot kívánok.Marcsi
dolores953 írta:Szia Rita
Megnéztem az újabb két részt, és most haragszom mindenkire.
Yu Xinra mert nem akar megváltozni sőt...
A mostohára mert Ő ugyan intézetbe adta volna a saját
unokáját, de GG. nyugodtan nevelheti.![]()
Yun Kai-ra azért, mert rögtön elhitte, hogy GG a gyerek anyja.
Mégis, mit gondolt hogy tudta rejtegetni GG. a terhességet.
Hiszen olyan sovány, hogy a hasa és a háta összeér.
GG. meg olyan snassz, hogy állandóan verekszik, és még a csókot sem
tudta értékelni.![]()
Köszönöm a fordítást.
B.Marika írta:Szia Rita! Reggel már egyszer írtam, valamit elronthattam mert nem találom. Azóta már megnéztem az új részeket. Az jutott az eszembe, hogy amilyen az anyja olyan a lánya is. Undorító két nő. Kaira nem tudok haragudni, mert most kicsit össze van zavarodva.
Köszönöm szépen a fordítást, várom a folytatást!![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég